2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahhaha bizim ki erken yapmaya başladı yumruk şeklinde ağzına sokuyor emiyor hopp kusuyor emdigide boşa gidiyor

Tam 8 hafta 13 üydü doğumu
Bizim daha var bizde 21 de bugün doğru durus uyumadı demin uyuya kaldı emerken bakalım ne zaman kalkar bizde yelek giydirme olayında başladı camları kapiyoruz akşamları serin oluyor birde aç sada elleri yumruk tok kende hiç açmıyor ellerini bugün yanlisikla yüzüne vurdu tırnaklarını kesmiştim devamlı yüzünü çiziyor burnunu sıkıyor Allah'tan saçı yok cekemiyor

Eklentiler

• IMG-20230913-WA0008.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar sizin bebekleriniz benimkinden önce bir de size sorayım 54 günlüğüz sürekli kucağımda gezmek istiyor gün boyu halim kalmadı artık yere koyduğum an ağlıyor hatta kucağımda dursun oturayım diyorum ona da ağlıyor yoruldum ne yapmam lazım çözümü ne bunun geçici bir durum mu

Beyaz gurultu dinlettinmi cnm bebise bizim kide hemen hemen aynıyız bizde 21 de 2 ay olucaz ben dinletiyorum sakinliyor uyurkende aynı şekilde dinliyor

Sling iyi oluyor bu durumlarda

Hayirlisiyla saglikla kavusun insallah alinmasi gereken bitmiyo simdi hangisini soruyosun hastanede senin icin mi bebek icin mi yoksa genel olarak evede ne lazim mi? Liste buyuk
Aslında hepsi :) genel olarak mutlaka olmalı ya da bu da çok lazım değilmiş dediğiniz şeyler var mı?

Sağlıkla gelsin inşallah alınacak çok şey var genel olarak mı yoksa olmazsa olmazları mı soruyorsun?
aslında genel olarak soruyorum ama dediğiniz gibi uzun olduğundan sizleri zorlayabilir:) olmazsa olmazlar , kişisel tavsiyeleriniz de olur. Her ne kadar araştırılsa da insan bazı şeyleri tecrübe etmeden bilemiyor maalesef.

Merhaba, bizede bu damla önerildi alsam mı almasam mı diye kullananlara sormak istedim faydalı oldu mu ?
Ben iki gün kullandim sanki daha kötü oldu bebeğim daha çok sıktı kendini, bıraktım memnun kalmadım. Başka da damla kullanmadim ama d vitamini değiştirdim zeytin yağlı aldım o da rahatlattı sanki gaz sorununu biraz

Bence kesinlikle gümüş kapak al. Ilk bir hafta emzirmek ölüm gibi biseydi benim için ne zaman gümüş kapak kullanmaya başladım o zaman çok rahatladım. Tabi herkeste farklı olur ama benim iyi ki dediğim o oldu :)

Mama kullanan anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz Bir de miktarını nasıl ayarlıyorsunuz bazen 60 milim yetiyor kusuyor bazen yetmiyor
Cnm ben hipp kullaniyorum. Aslinda gaz sorunundan dolayi bebelac a gecmistim o daha fena yapinca hipp e geri döndüm. Şu an 75 veriyorum cok aç degillerse 60 veriyorum. Ama sanirim 90 a cikaracagim cünkü 75 i bitirince agliyolar daha istiyolar. Hipp organikteb memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…