2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Peki şimdi uyuyor kaldırayım mu ben ya sürekli emzirmem mi gerekiyor
Benimki bir sure istahsizdi 5 saat emmedigi oldu mesela. Pek fazla zorlama derim 2 3 saatte bir dene emmiyosa geri yatir illaki acikip emiyo bi muddet sonra. Zaten atesi yukseldiyse ustunu basini cikart oyle yatir. Eli ayagi buz gibi olur normal. Kafasi cok sicak olur. Arada serinlet nemli havluyla. Ben ellerimi sogutup kafasina elledim ara ara. Bide cok fazla kucagimda tutmadim benim sicagimda gecmesin diye yastiga yatirip aldim kucagima. Saat basi atesi olctum. 2.gun aksamina gecmisti sukur.

Kızlar bir tane tulum almaya karar verdim kış için. Şu tog olayını anlamadım bi aydınlatın size zahmet şimdi diyelim kışın dışarı çıkarcam 1 saatliğine kaç almalıyım bu tog u

Tavsiye etmediler verme dediler ateş çıkmıyormuş bazen gerek yokmuş
İyi bari bizde vermeyiz biz biraz nazliyiz ağlarken bizi kız saniyolar öyle cırtlak ağlıyor ki ağlayınca birde ben isirayim ağlasın diyorum biraz uykucuyuz nerde olursa uyuyor çok şükür gece uykumuz var uykusuz kalmıyorum

Eklentiler

• IMG_20230823_020702.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bir tane tulum almaya karar verdim kış için. Şu tog olayını anlamadım bi aydınlatın size zahmet şimdi diyelim kışın dışarı çıkarcam 1 saatliğine kaç almalıyım bu tog u
Ooo ben başladım bile giydirmeye siz almaya yeni baslamissiniz akşamları soğuk bugün ilk defa kısa kollu giydi kaç gün sonra

Ben 2,5 tog uyku tulumu aldım. Yorgan kadar kalın değil battaniye kadar ince değil ortası gibi düşünün.
Dışarıya çıkarırken kullanmaya astronot mont aldım ama. Daha kalın o.

Bende oyle yaptim yine yukseliyo illa ki ama en azindan asi yeri agrisi huzursuzluk falan minimumda oluyo
Dier. Cocuklarimdada öyle yapmış tım rahat olmuştum okadar ateşlenme olmamıştı en iyisi bundada yapayım.

Ateşi yok şu an dokunuyorum sürekli kafasına ısısı normal, tamamdır öyle yapayım inşallah çıkmaz da:/

Tavsiye etmediler verme dediler ateş çıkmıyormuş bazen gerek yokmuş
Bende calpol verdim ateşinin çıkmasını bekleyemezdim, beni ateş çok korkutuyor. Sağlık ocağındaki hemşiremizde eve gittiğin gibi ver demişti. Herkes farklı şeyler söylüyor o yüzden senin için nasıl rahatsa öyle yap

Siz nasıl yapıyorsunuz tam olarak
İki deliğe de 5-6 damla pıt pıt damlatıyorum asla basınçla değil,sonra ya kendi hapşırıp atıyor ya da atmazsa burnunu sıkıp bırakıyorum bikaç kere nazikçe o zaman da ucuna geliyor. Ucuna geldiğini gördüğümde yine yavaşça sıkıp çıkmasını sağlıyorum peçeteyle alıyorum.

İyi geldi bize bu ara gün içinde yapamıyor ama nedense bikaç saat kıvranıyor sonra yapıyor bi de maflor damla varmış onu deniycem kolik bebekler için birebir yazmış birisi
Bizede doktor önerdi. Aslında rezene içtiğim günler kendisi yapıyor ama yine hafiften ıkınıyor. Kullanır mıyım bilmiyorum bir sorayım dedim

Yatar şekilde mi sıkıyorsunuz ben sıkıyorum geri çıkmıyor serum genizden mideye gidiyor galiba yalanıyo çünkü bi zararı olur mu diye düşünüyorum o yüzden su bile vermeyin diyorlar ya hani. Hapşırmıyor da varsa hapsırıyor ama genelde akıp gidiyo burnu açık demekki ama genizden hır hır ses geliyor gene de anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…