- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.781
Ben bugün soracaktim bu durumu ben İstanbul da oturuyorum geceleri artik serin oluyor. Atlet ve uzun kollu üst giydiriyorum alttan da ayakli donKızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Ortalama 25 derece de bebişleri nasıl giydiriyorsunuz?
Kisa kollu zibin ve corap. Corapta gereksizde ben huyluyumKızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Kiz lahana etmisin bebeleri ahahaha terletme oda hasta eder. Bende istanbuldayim aynen geceleri serin ama yine 25 26 derece anca. Kisa kollu zibin corap ve ince uyku tulumuyla yatiriyorum ben. Gun icinde de zibiniyla geziyo. Elleri ayaklari ve yuzleri soguk olabiliyo ama ense ve gogusune ellediginde sicaksa usumuyodur bidiklarBen bugün soracaktim bu durumu ben İstanbul da oturuyorum geceleri artik serin oluyor. Atlet ve uzun kollu üst giydiriyorum alttan da ayakli donbere takmiyorum uzerlerine penye battaniye örtuyorum ama bana bugün üsuyorlarmis gibi geldi penye battaniye yeterli gelmiyor
Senin icin ilk zamanlar bence mutlaka olmalilar:Aslında hepsi :) genel olarak mutlaka olmalı ya da bu da çok lazım değilmiş dediğiniz şeyler var mı?
Yok kuzu nerde 25-26 derece geceleri istanbul 17-18 derecelere düsmuş. Evler o kadar olmasa da serin ben bile usuyorum sabah namazinda. Tabii herkesin ev ici de farklidir. Bende yazin tek zibinla yatiriyodum ama artik dikkat etmek lazim hirilti da oluyor usuyünce bakıyorum. Bi de yakinda ben bere de takmaya baslicam hastanede prof geldi cocuklara bakmak icin. Bebekler en cok kafadan üsür ve hasta olur bere takmayi asla ihmal etme dedi.Kiz lahana etmisin bebeleri ahahaha terletme oda hasta eder. Bende istanbuldayim aynen geceleri serin ama yine 25 26 derece anca. Kisa kollu zibin corap ve ince uyku tulumuyla yatiriyorum ben. Gun icinde de zibiniyla geziyo. Elleri ayaklari ve yuzleri soguk olabiliyo ama ense ve gogusune ellediginde sicaksa usumuyodur bidiklar
Ay kis gibi yaa cok dusuk derecelee diyosun bizde hala 25 26 geceleri. Bereyi ben serinse dustam sonra anca takiyorum yaa yenidoganken taktik hepYok kuzu nerde 25-26 derece geceleri istanbul 17-18 derecelere düsmuş. Evler o kadar olmasa da serin ben bile usuyorum sabah namazinda. Tabii herkesin ev ici de farklidir. Bende yazin tek zibinla yatiriyodum ama artik dikkat etmek lazim hirilti da oluyor usuyünce bakıyorum. Bi de yakinda ben bere de takmaya baslicam hastanede prof geldi cocuklara bakmak icin. Bebekler en cok kafadan üsür ve hasta olur bere takmayi asla ihmal etme dedi.
Ben uzun kollu tulum giydiriyorumKızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Evet mantıklı alıcam karar verdim. İyi yapmışsın herşey uçtu gidiyorAl yaa artik elimde kaldi diye bisey yok koyarsin internete satarsin olmazsa. Sahsen kiyafeti hep tutturdum gerek kalmadi ama oyuncaklarinin hepsini ikinci el aldim. Oyun unitesi falan vardi olmus fiyati 1200 1300 ben aldim 400e sildim akladim pakladim bitti. Acimiyorum o yuzden cocuga aldigim seylere isim bitince satarim nasil olsa
Kolay aslında bikaç kere yapsan alışırsınBen onu bağlamayı beceremşyorum
Ben uzun kol zıbın pijama giydiriyorum üstüne battaniyeKızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Ben uzun kollu zıbın patikli alt giydiriyorum sadeceBen uzun kol zıbın pijama giydiriyorum üstüne battaniye
Tulum giydirip yatıyorum artık müslin örtü ile de yarım kundak yapıyorumKızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Ne kadar süre sonra çıkarıyorsun bşr de ikinci el nerden bulacağız letgo muAy kis gibi yaa cok dusuk derecelee diyosun bizde hala 25 26 geceleri. Bereyi ben serinse dustam sonra anca takiyorum yaa yenidoganken taktik hep
İçine zıbın giyiyor öyTulum giydirip yatıyorum artık müslin örtü ile de yarım kundak yapıyorum
Kafasinin nemi gecince cikariyorum letgo olur dolap olur ben dolaptan aliyorumNe kadar süre sonra çıkarıyorsun bşr de ikinci el nerden bulacağız letgo mu
Evet cnm ben başvurdum aile ve sosyale başvuru yapılıyor burda ama daha almadım ayın 20 sinden sonra hesba geçer dedilerKızlar süt parasi alan var mi yani devlet böyle bisey yatiriyormuş bir kereye mahsus sanirim. Dogum parasida var o
ayri ama bi de süt parasi var. Nette baktim cok ayrintili bilgiye ulasamadim. Bilgi sahibi olan veya alan var mi nereye basvurmak gerekiyor?
Dört gün çektim canım ben parol kullan izolik su varsa burbuna şırınga yoluyla sık ben öyle iglestim yemek ye bol su iç bünyem düşmesinKızlar selam ben nezle oldum bebeğime geçmesin diye maskeli geziyorum ama öpememek koklayamamak çok zormuşıhlamur, kış çayı, tavuk çorbası, tarhana hepsini yaptım limon yedim ama yok iyileşemiyorum başka bir tavsiyesi olan var mi
Aynı durum benim.evdede var deniz hemen yanımızda olunca akşama doğru baya serin oluyor zıbın üstüne kazak giydiriyorum bazen kazağın üstüne uzun kollu yelek aldım giyiyor vücudu soguyunca hemen kusuyor mideyi bozuyorYok kuzu nerde 25-26 derece geceleri istanbul 17-18 derecelere düsmuş. Evler o kadar olmasa da serin ben bile usuyorum sabah namazinda. Tabii herkesin ev ici de farklidir. Bende yazin tek zibinla yatiriyodum ama artik dikkat etmek lazim hirilti da oluyor usuyünce bakıyorum. Bi de yakinda ben bere de takmaya baslicam hastanede prof geldi cocuklara bakmak icin. Bebekler en cok kafadan üsür ve hasta olur bere takmayi asla ihmal etme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?