- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.988
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.821
Sleepy 2 fakat dar gelmeye başladı sanki.kızlar kaç numara bez kullanıyosunuz suanda
Evet mesela bugün toplam 1.5 saat anca uyumuştur bölük pörçük şekilde. En son akşam artık yorgunluktan ağlama krizine girdi, bi ara sustuğu an resmen bayıldı. 25 dk içinde tekrsr uyandı.Atak mı bilmiyorum ama benimki de 2 gün sonra 8. Haftayı dolduracak. 3 gündür çok fenayız aynı şekilde. Uykuya sadece kucağımda dalıyor. Bıraktığımda 10 dk sonra uyanıyor. İlk defa bu gece uykusuz kaldım. Bende çok yoruldum.
Aynı durumdayız ve korkuyorum ne zaman düzelecek bu durumEvet mesela bugün toplam 1.5 saat anca uyumuştur bölük pörçük şekilde. En son akşam artık yorgunluktan ağlama krizine girdi, bi ara sustuğu an resmen bayıldı. 25 dk içinde tekrsr uyandı.
Anneliğin zor olduğunu hep söylerlerdi, abartı sanırdım. Daha şimdiden tükendiğimi hissediyorum, belki bebeğimi büyüteceğim ama ben sağlığımı yitireceğim büyük ihtimal bu süreçte. Ben 1 seneye yakın uğraşarak hamile kaldım, mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum. Daha da mutlu olalım istemiştim, ama şimdi çocuğumu çok seviyorum tabi ama çok mutsuz hissediyorum kendimi. Her güne pozitif başlayıp ağlayarak tamamlıyorum...
Çok sevindim ya korktum ben de bir anbugun instagramda gordum
adet olunca sut aziliyormuş ama gecici bi durum muş
ben daha adet olmadım
Özel bir şey yapıyor musunuz yemekben geçen ay adet oldum şuan sutum her zamanki gibi yani sıkıntı yok ama arada azaldığı oluyo yememe dikkat edince duzeliyo
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba hanımlar. Allah'ın izniyle Kasım ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Sizler tecrübelisiniz diye size sorayım dedim. 1 ve 2 numara bebek bezinden kaçar adet almak doğru olur?
Çok teşekkürler. Ben biraz fazla almışım o zaman. 240 adet 1 numara, 240 adet 2 numara aldımÖncelikle hayırlı olsun
Bebeğin tahmini kilosuna göre bakabilirsiniz.
Ben hiç 1 numara almadım. 2 numara ile 54.gun itibariyle yola devam ediyorum. Yaklaşık 250 civarı kullanmışım.
Birde markaya göre bez boyu değişir mi bilmem ama aynı marka farklı satıcılardan alınca bezin kalitesi aynı gelmedi bana
1 numara 60 adet ancak kullandım.Çok teşekkürler. Ben biraz fazla almışım o zaman. 240 adet 1 numara, 240 adet 2 numara aldım
2-5 kg arası yazınca indirim olunca fazla almışım galiba. İade yapacağım sanırım teşekkürler1 numara 60 adet ancak kullandım.
4 numara sleepykızlar kaç numara bez kullanıyosunuz suanda
Valla ben üşüyorum bebe de 24-25 derecede soğuyor o yüzden uzun kollu patikli zıbın içine kısa kollu body ve penye battaniye kullanıyorum gece yatarkenKızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Ortalama 25 derece de bebişleri nasıl giydiriyorsunuz?
Böyle karamsarlığa kapılmayın hemen bugünler geçecek 3-4 ayı doldursunlar gülücükler atacaklar evde hepimizi çok güzel günler bekliyor. En azından ben kendimi böyle avutuyorumEvet mesela bugün toplam 1.5 saat anca uyumuştur bölük pörçük şekilde. En son akşam artık yorgunluktan ağlama krizine girdi, bi ara sustuğu an resmen bayıldı. 25 dk içinde tekrsr uyandı.
Anneliğin zor olduğunu hep söylerlerdi, abartı sanırdım. Daha şimdiden tükendiğimi hissediyorum, belki bebeğimi büyüteceğim ama ben sağlığımı yitireceğim büyük ihtimal bu süreçte. Ben 1 seneye yakın uğraşarak hamile kaldım, mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum. Daha da mutlu olalım istemiştim, ama şimdi çocuğumu çok seviyorum tabi ama çok mutsuz hissediyorum kendimi. Her güne pozitif başlayıp ağlayarak tamamlıyorum...
Yaa bebis kac aylik bilmiyorum ama 3.ayimizi bitirdik bal gibi bisey oluyolar merak etmeEvet mesela bugün toplam 1.5 saat anca uyumuştur bölük pörçük şekilde. En son akşam artık yorgunluktan ağlama krizine girdi, bi ara sustuğu an resmen bayıldı. 25 dk içinde tekrsr uyandı.
Ben kendim de çok üşüyorum ya doğumdan sonra sanırım kansız kaldım tişört eşofman üstüne hırka giyip pike ortunuyorum ona rağmen bazen gece titriyorum o yüzden bana da bebeği hep ince giydiriyorum gibi geliyoSağolun kızlar. 25 derece sıcaklıkta uyuturken kısa kollu + ince bir pijama altı giydiriyorum. Üstüne ise ince battaniye örtüyorum. Fazla mı giydiriyorum acaba diyordum ama size göre az bile giydiriyormuşum
Doktorlar daha da az giydir diyorlar bu sıcaklıkta. O yüzden emin olamamıştım.
Biz daha dizi izleme aşamasına geçemedik ama akşam yemeği gerçekten aşırı mutlu ediyo beniYaa bebis kac aylik bilmiyorum ama 3.ayimizi bitirdik bal gibi bisey oluyolar merak etmeuykusuz aglayan susmayan teselli edilemeyen bir bebek cok umutsuzluga surukluyo anneyi evet ama geciyo inan ki. Annelik iste deli isi sanirim yatirana kadar gobegim catliyo bazi gunler sonra uyansada sevsem diye telefondan resimlerine bakiyorum hastalik yani. İnisli cikisli derken bir sekilde buyuyolar sende onun etrafinda sekilleniyosun ama senin hayatinin esinle iliskinin dahi eskisi gibi olamayacagini yeni bir duzen yeni bir dinamik oldugunu ne kadar erken kabul edersen o kadar psikolojin rahatlar sahsi kanaatim. Bende +1le hayat devam edicek sanardim. Oyle olmadigini gorunce bir muddet mucadele ettim ama koy verince yeni hayatin tadi cikmaya basladi. İzleyebildigimiz bir dizi beraber yiyebildigimiz bi aksam yemegi bile heycan veriyo artik
Sanki benim 15 gün önceki halim yazmış bu satırları. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çok zor hamile kaldım çok ağlamıştım anne olabilmek için şimdi o günlere haksızlık ediyorum gibi de hissediyorum. İnan ki geçecek bugünler bebiş daha çok uyudukça sen de yaşadığını hissedeceksin. Uykusuzluk çok zor tek başına bakıyosan hele o uyumazsa sana ölüm oluyo o uykusuz geceler. Benim bebeğim büyüdükçe uyumaya başlıyo gibi inşallah seninki de en kısa zamanda uyumaya başlar.Evet mesela bugün toplam 1.5 saat anca uyumuştur bölük pörçük şekilde. En son akşam artık yorgunluktan ağlama krizine girdi, bi ara sustuğu an resmen bayıldı. 25 dk içinde tekrsr uyandı.
4 numara sleepy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?