2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet mesela bugün toplam 1.5 saat anca uyumuştur bölük pörçük şekilde. En son akşam artık yorgunluktan ağlama krizine girdi, bi ara sustuğu an resmen bayıldı. 25 dk içinde tekrsr uyandı.
Anneliğin zor olduğunu hep söylerlerdi, abartı sanırdım. Daha şimdiden tükendiğimi hissediyorum, belki bebeğimi büyüteceğim ama ben sağlığımı yitireceğim büyük ihtimal bu süreçte. Ben 1 seneye yakın uğraşarak hamile kaldım, mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum. Daha da mutlu olalım istemiştim, ama şimdi çocuğumu çok seviyorum tabi ama çok mutsuz hissediyorum kendimi. Her güne pozitif başlayıp ağlayarak tamamlıyorum...

Aynı durumdayız ve korkuyorum ne zaman düzelecek bu durum

Merhaba hanımlar. Allah'ın izniyle Kasım ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Sizler tecrübelisiniz diye size sorayım dedim. 1 ve 2 numara bebek bezinden kaçar adet almak doğru olur?

Merhaba hanımlar. Allah'ın izniyle Kasım ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Sizler tecrübelisiniz diye size sorayım dedim. 1 ve 2 numara bebek bezinden kaçar adet almak doğru olur?
Öncelikle hayırlı olsun

Bebeğin tahmini kilosuna göre bakabilirsiniz.
Ben hiç 1 numara almadım. 2 numara ile 54.gun itibariyle yola devam ediyorum. Yaklaşık 250 civarı kullanmışım.
Birde markaya göre bez boyu değişir mi bilmem ama aynı marka farklı satıcılardan alınca bezin kalitesi aynı gelmedi bana

Çok teşekkürler. Ben biraz fazla almışım o zaman. 240 adet 1 numara, 240 adet 2 numara aldım

Kızlar evinde termometre olup sıcaklığı bilenler için sorum olacak.
Ortalama 25 derece de bebişleri nasıl giydiriyorsunuz?
Valla ben üşüyorum bebe de 24-25 derecede soğuyor o yüzden uzun kollu patikli zıbın içine kısa kollu body ve penye battaniye kullanıyorum gece yatarken
Şimdilerde gündüz de kısa kollu giydirmiyorum artık her ne kadar sıcak gibi olsa da aslında özü serinledi havanın. Hasta eder.

Böyle karamsarlığa kapılmayın hemen bugünler geçecek 3-4 ayı doldursunlar gülücükler atacaklar evde hepimizi çok güzel günler bekliyor. En azından ben kendimi böyle avutuyorum

Yaa bebis kac aylik bilmiyorum ama 3.ayimizi bitirdik bal gibi bisey oluyolar merak etme uykusuz aglayan susmayan teselli edilemeyen bir bebek cok umutsuzluga surukluyo anneyi evet ama geciyo inan ki. Annelik iste deli isi sanirim yatirana kadar gobegim catliyo bazi gunler sonra uyansada sevsem diye telefondan resimlerine bakiyorum hastalik yani. İnisli cikisli derken bir sekilde buyuyolar sende onun etrafinda sekilleniyosun ama senin hayatinin esinle iliskinin dahi eskisi gibi olamayacagini yeni bir duzen yeni bir dinamik oldugunu ne kadar erken kabul edersen o kadar psikolojin rahatlar sahsi kanaatim. Bende +1le hayat devam edicek sanardim. Oyle olmadigini gorunce bir muddet mucadele ettim ama koy verince yeni hayatin tadi cikmaya basladi. İzleyebildigimiz bir dizi beraber yiyebildigimiz bi aksam yemegi bile heycan veriyo artik

Ay bu lohusalık hormonlar falan 40 günde bitmiyormuş kızlar, patlayacak bomba gibi geziyorum evde, eşim ne yapacağını şaşırmış durumda farkediyorum ama kendime engel olamıyorum

Kız desen gündüz gayet rahatız sadece yemek yaparken ya da işim varsa biraz sıkıntı yaşıyoruz ama akşam olunca ooo bizimki dönüşüm geçiriyor sanırım bu dengesizlik beni olması gerekenden fazla etkiliyor.

Süt lobisi insanlarla baş etmeyi öğrendim, sütümün yetmediğini söyleyen herkese ay evet napim deyip geçiyorum artık, kilosu falan normal dedi ebemiz de doktorumuz da hatta 'daha ne istiyorsun' dediler orda anladım süt lobisi tehlikeli, etkisine giriyorum istemeden.

Aşıyı atlattık şükürler olsun, yarın duş alınca rahatlar diye düşünüyorum, gündüz uykuları bizde de bölük pörçük oldu hele aşıdan sonra yapışık geziyoruz, lavaboya gitmek için eşimi beklediğim zamanlar oluyor resmen.
Geçen gün oturdum ağladım baya yapamayacak mıyım acaba diye, sonra eşim kızı aldı evde gezdirdi ben biraz kendimle kaldım toparlandım, kucağıma alıp kokladığımda geçti hepsi şükür.

Ay fena iç döktüm ama inanın eleştirmeyen insanlara çok ihtiyacımız var, süt diyenin yüzüne sütümü böööyle fışkırtasım geliyor neyse iyi ki var burası

Ben kendim de çok üşüyorum ya doğumdan sonra sanırım kansız kaldım tişört eşofman üstüne hırka giyip pike ortunuyorum ona rağmen bazen gece titriyorum o yüzden bana da bebeği hep ince giydiriyorum gibi geliyo

Biz daha dizi izleme aşamasına geçemedik ama akşam yemeği gerçekten aşırı mutlu ediyo beni

Sanki benim 15 gün önceki halim yazmış bu satırları. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çok zor hamile kaldım çok ağlamıştım anne olabilmek için şimdi o günlere haksızlık ediyorum gibi de hissediyorum. İnan ki geçecek bugünler bebiş daha çok uyudukça sen de yaşadığını hissedeceksin. Uykusuzluk çok zor tek başına bakıyosan hele o uyumazsa sana ölüm oluyo o uykusuz geceler. Benim bebeğim büyüdükçe uyumaya başlıyo gibi inşallah seninki de en kısa zamanda uyumaya başlar.

Bende bunu soracaktım denk geldi, ben doğuştan itibaren 2 numara sleppy kullanıyorum, 90 adet falan var elimde bez fiyatları da çok oynuyor biliyorsunuz bundan sonraki bezi 3 numaramı versem diye düşünüyordum (favorilerime ekleyeyim indirim de alayım diye düşünüyorum)
Herkes 3 - 4 numaraya geçti mi, kalıplar numara ile çok değişiyor mu sleppy de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…