2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimki sadece ince, uzun diyemem . Yanakları var ama geri kalan kısmında bir şey yok kilosu az ama kilo alımı iyi şu an.

Kızlar başka bi sorum var. Dün turşu yedim. Sanırım bozulmuştu. Sabaha kadar karın ağrısı, ishal, mide bulantısı, kusma, ateşle uğraştım. Hala biraz ağrım var ama sizce ateşimi kendim mi düşürmeye çalışayım, hastaneye mi gideyim?

Coook gecici seyler... yasarken o kadar bunaliyo ki insan hic bitmeyecek gibi ama gecicek gecmezse olmaz. Belki sorumluluk yavas yavas azalicak o zamanda bu anlar ozlenicek ikinciyi dusuncez ve haklisin bir yakinin olmasi yardim etmesi cok onemli ama sunu yapiyorum inan eger karni tok gazi yok alti temiz bir sorunu yoksa birakiyorum ana kucagina agliyosada yalandan agliyo sipa 10dk dusumu aliyorum biseyler atistiriyorum yapiyorum yani dedigin gibi mutsuz anne daha beter 10 dk aglasin daha iyi

çok teşekkür ederim:) ilk zamanlar tulumlar mı daha iyi oluyor yoksa ikili takımlar mı? reflü yatağına ihtiyaç var mı? bir de bebek arabası önerileriniz neler ?
Tulumlar çok rahat oluyor bnce giydirmesi daha kolay. Babynest benim için hayat kurtarıcı oldu bnce kesinlikle alınmalı

Teşekkürler canım o zaman 2-3 arası beni hala iadere eder, benim eşim de ilk çocuğumda ultrasonda bebek kilosu iyi ama boyu kısa çıkardı bizim çocuk Michelin lastik reklamındaki bebek gibi derdi o geldi aklıma ki bebek 48cm 3300dogmuştu

çok teşekkür ederim:) ilk zamanlar tulumlar mı daha iyi oluyor yoksa ikili takımlar mı? reflü yatağına ihtiyaç var mı? bir de bebek arabası önerileriniz neler ?
Annelik serüveninde öğrendiğim en önemli şey herkese göre bunların çok değişken olduğu. Burada mutlaka gerekli dedikleri şeyleri ben aldım kenara koydum. Lazım olmaz dedikleri için almadıklarıma ihtiyaç duyup aldım. Reflü yatağı süt sağma makinası babynest gibi şeyler zamanla ihtiyaç durumunda alınmalı bence. Mesela bana herkes reflü yatağı dedi fakat kızım kusmuyır ve ihtiyacım olmadı. Babynest almamıştım ama ailemin yanına kalmaya gidince bir yatağa ihtiyacım oldu. Babynest alıp onda yatırdım mesela. Süt sağma makinası mutlaka al dediler ben lazım olursa alırım dedim. Ve ona ihtiyacım olmadı 300 liralık mochi pompa yetti vs vs. Bence elzem şeyleri alın geri kalanı zamanla halledin. Kıyafet içinde şunu söyleyeyim. Herkes 0-1 ay alma dedi. 0-3 aldım genelde ama kızım kilosu iyi olsa da incecik olunca içinde kayboldu. Aldığım şeylerin mevsimi geçiyor şimdi ne şortları ne elbiseleri giydiremedim. İyi ki diğer aylara almamıştım. 2 aylık ve hala 0-1 giyiyor birçok şeyde. 0-3 büyük oluyor. Bu kış için 3-6 olması gerekirsen 0-3 giydireceğim mesela.

Allah sağlık versin gerisi halloluyor gerisi dediğim fazla kilolar işte veriyorlar büyüdükçe. Zayıf olan da alıyor.

Hala ishal mide agrin devam ediyorsa git bence gida zehirlenmesi yaşamiş olabilirsin

Turşudan olduğuna emin misin? Salgın varmış ve belirtiler bu şekildeymiş. İshal geçmiyorsa hastaneye gitmelisin.

Kızlar bebekleriniz nasıl uykuya dalıyor benimki memede uyuyor hep başka türlü uyutamıyorum ileride zorlanmaktan korkuyorum
Suan ayakta kucakta sallayarak pispisleyerek uyuyo memenin gozunu seveyim ama uyku egitimine az daha var mecbur nasil sakinlesiyosa oyle uyuyacak

Suan ayakta kucakta sallayarak pispisleyerek uyuyo memenin gozunu seveyim ama uyku egitimine az daha var mecbur nasil sakinlesiyosa oyle uyuyacak
Bugün 18 ay bebeğin halaa memede uyumasını dinledim başımdan aşağı kaynar sular döküldü 4. Ayda yavaş yavaş uykusunu farklılaştırıym diyorum inşallah yapabilirim de

Hala ishal mide agrin devam ediyorsa git bence gida zehirlenmesi yaşamiş olabilirsin

Turşudan olduğuna emin misin? Salgın varmış ve belirtiler bu şekildeymiş. İshal geçmiyorsa hastaneye gitmelisin.

Dün bebeyi kocaya devredip duş aldım, ateşi düşürdüm. Bi kaç saat de uyuyunca biraz kendime geldim. Karın ağrım sancı şeklinde ara ara yokluyor ama genel durumum iyi. Hastane mikrobundan korktuğum için hastaneye gitmek istemiyorum ya genel olarak. Bi de bebeyle gitmek de yoruyor biraz

Kızlar bebeğimin burnuna izotonik su sıkıyorum benimki damla şeklinde olandan burnundan bişey çıkmıyor hatta diğer burun deliğinden genizden mideye akığ gidiyor dışarı da çıkmıyor ama hala genzi dolu hırıltısı devam ediyor ne yapmam lazım. Buhar tutuyum mu biraz açar mı ciğerlerine sorun olur mu ya da ne yapmak lazım

Çok geçmiş olsun bugün de mümkün olduğunca dinlendir kendini inşallah iyilesirsin bir an önce artık hasta olmak bile lüks oldu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…