2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben aspiratörle de çekiyorum ufak ufak.
Kafasından büyük sümükler çıkıyor yazık.
Birde midesine akmasın burnuna yan yatırarak sıkın diğer burnundan çıksın diğer türlü hem hıçkırık yapıyor hem de bazen midesi bulanıyor.
Eğer aspiratörle bile hırıltı geçmiyorsa alerjik bir hırıltı olabilir gözlemlemek lazım

Aslında şu dönemde en iyi ilaç bize dinlenmek. Birkaç gündür hem migren ağrısı tuttu hem de üşütmüşüm. İçim dışıma çıktı. Fakat bi sıcak duş ve birkaç saatlik kesintisiz uyku ile kendime geldim. Yeter ki yardımcı olacak bir eş olsun ya da anne vs

Bu iş o kadar geriyor ki beni sanki çok fazla çekerim gibi geliyo kuzenim sadece damlayı sıkıyorum hapşırıyo çıkıyo dedi bende öyle olmuyo. Azcık aspiratörle çektim gelmedi az çektim belki de. Yan yatırıp sıkınca yukarı kadar gitmez ki fışkırtarak mı sıkıyım bendeki böyle bişey

Eklentiler

• image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 43
Evet yan yatırıp fışkırtın azıcık ben öyle yapıyorum
Çok basmayın ama sadece hafif tazyik için sıkın
Benimki de hapşırsa da çıkmıyo
Löps diye çıkıyor aspiratörle sonra kuzucuk gülmeye baslıyor rahatladığı için :)

Yan yatır suyu şişenin ucuna getir eğerek bir anda bas bende böyle kullanıyorum hatta şimdi yapıcam. İçerdekiler yumuşuyor ama çıkmıyor yinede aspiratör ile çekiyorum. Yapmaya başladığımdan beri burnuna gelmeye başladı hergün yapcam gibi duruyor onların içerde biriktiğini düşünemiyorum ne hale gelir çocuk

Bugün 18 ay bebeğin halaa memede uyumasını dinledim başımdan aşağı kaynar sular döküldü 4. Ayda yavaş yavaş uykusunu farklılaştırıym diyorum inşallah yapabilirim de
İnsallah diyeyim atak haftasi ve asilar arasinda gidip gelmekten firsat bilursak

Tamam öyle deneyim bi de inşallah çıkar ciğerine kaçar diye korkuyorum açıkçası öyle bi vaka duymuştum da o yüzden korkuyorum yapmaya

Şuan birikti belki benimkinin yaparken çok tedirgin oluyorum ciğerlerine kacar diye tekrar deniycem

Peki 1-2 dk bekliyor musunuz yoksa hemen mi çekiyorsunuz

Bugün 18 ay bebeğin halaa memede uyumasını dinledim başımdan aşağı kaynar sular döküldü 4. Ayda yavaş yavaş uykusunu farklılaştırıym diyorum inşallah yapabilirim de
İlk çocuuuuuum 24. Ayda memeden kesme ile biberondan süt içmeye geçiş yaparak uykusuna o şekilde dalmaya başladı.
24 ay. 2 yıl. 1 değil 2 sene. Pışpış yapmaya kalksam sinirinden uyumazdı ve hatta yanında genelde uyuyakalır cücük kadar yatağında heryerim tutulmuş olarak kalkardım.
Ve sürpriiiiiz 2 saat sonra anne süt diye benim yatağıma geri gelirdi. 1 yıl gece uykusu bilmedim, 2. Yıl ise bazen şaşırırdım gece uyuduğu için.
Bakalım bu nasıl olacak.

Peki 1-2 dk bekliyor musunuz yoksa hemen mi çekiyorsunuz
Ben hemen çıkarıyorum. Sıkar sıkmaz yüzüstü kucağıma alıveriyorum ki fazlası burnundan aksın sonra sırt üstü koyup Fırt fırt yapıyorum. Böyle hergün yapınca birikmiyor da

Ciğerine kaçma işini duymadım hiç ama onlar belki şu Instagram videosundaki gibi çok fazla fışkırtmışlardır enjektör ile

Şuan birikti belki benimkinin yaparken çok tedirgin oluyorum ciğerlerine kacar diye tekrar deniycem
Bende korkup çok sıkmıyordum ama bebeğimde sürekli hırıltı vardı onlar balgama dönüştü şu an öksürüyor yavrum. O yüzden açma işlemini ihmal etme, ben doktora gittim şırınga ile yaptı öyle daha rahatlıyorlar.

Az önce bi videoda okudum sıktıgımız halde çıkmıyorsa birikmişse genizde acile gidip burnunu temizletmk istiyorm deyince temizliyorlarmış ince bir boru ile

haklısınız genelde tecrübeler farklı olabiliyor. İlk 2 ay için kaç zıbın/tulum gerekli oluyor?

bebek arabasında çok kararsızım hafif olsun diyorlar ancak çok hafif olması durumunda da yol sürüşü iyi değil deniliyor.

Bütün cevaplara bakamadım ama benim kurtarıcı dediğim 2 ürün var;
Yataş juno ( bebeğim ne gaz sorunu yaşadı ne de kusma sorunu)
Ana kucağı ( 40ı çıktıktan sonra koymaya başladım hala sadece onda duruyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…