2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cok gecmis olsun kanda idrarda cikmiyosa eger belki disardan olusan bi durumdur icten degil calpol verdin mi biraz agrisi varsa onada iyi gelir ateside dusurur
Verdim ama.gecirmedi malesef öyle kucağımda uyumaya çalışıyor

Ilık duş, eklemlere sirkeli bez, emzir bide ben şey yapmıştım sarımsağı ezip zeytinyağı ekledim üstüne ayakların altına uygulanıyor

Verdim ama.gecirmedi malesef öyle kucağımda uyumaya çalışıyor

Canım çok geçmiş olsun, ay olarak yavrularımız küçük oldugu için bol bol emzirin diyor doktorlar ilaç verme taraftarı değiller, eski bildiğimiz dogru sandığımız sirkeli su yöntemi riskli bir yöntem diye biliyorum sirkeli değil sade sulu bez koy eklem yerlerine
Benim büyük kız da ilk okula başladı, normalde sık hasta olan bir çocuktur zaten ama ateşi pek çıkmazdı ama nasıl bir salgın varsa benim kızın da ateşi çıktı okula göndermedim, birde küçüğe geçecek diye bebek ile aynı ortamda tutmamaya çalıştım şimdilik geçmedi çok şükür)

Kızlar konusu gelmişken benim 6 yaşında olan kızım çok terleyen çocuklardan, çok terliyor sonrs da hafif rüzgar yiyince hemen hasta oluyor terine çare bulamadım ne yapmalıyım, birde sizin bağışıklık güçlendirici kullandığınız hiç ürün var mı yaşı büyük çocuklarınıza?

Geçmiş olsun yavrulara büyük yavrular için ocean, imuneks Ş , resveratrol içerikli ürünler bunlar iyi ürünler. Okullar açılmadan başlıyoruz almaya herkes 3 hastaysa biz 1 öyle atlatıyoruz. Tere çare yok. Öğretmen den sırtına peçete koymasını rica ediyordum küçükken şimdi ise çok koşmamasını ama pek mümkün değil. O yüzden yelek giydiriyorum. En azından sıcaklığı korusun diye. Kafasını da kendisi peçeteyle silsin. Birde erkek benim ki saçı uzun bırakmıyorum.

Ilık duş, eklemlere sirkeli bez, emzir bide ben şey yapmıştım sarımsağı ezip zeytinyağı ekledim üstüne ayakların altına uygulanıyor
Sarımsaklı olan için erken tek zeytinyağı olabilir. Ayrıca süzmeden kullanmayın ayak yakıyor sarımsak.
Gncgm28 geçmiş olsun canım bol emzirmekten başka çare yok istersen sen zencefilli bal tüket birde tavuk suyu çorbası Rabbim tez şifa versin

Nurse harvey aldım ben 1 gün iyiydi ama sonraki günler korkunçtu. Vermiyorum daha rahat gerçekten. Bazılarına ters etkisi oluyormuş bizde öyle oldu.

Saol cnm iki gündür hiç uyumadik uykudan gözleri iyice gitti başı yanıyor hala fitil verdim yarım saat önce ama geçmedi hala

Emmiyor keşke ense bagisikligi düşmüş öyle dendi kanda idrarda temiz ama ateşi bir tülü inmiyor

Ilık duş aldiriyorum emzirmeye çalışıyorum ama az emiyor uyusa emse belki kendine gelicek ama yok malesef

Atesi varsa kesinlikle ihmal etme baska doktora gozuk

Kızlar böyle bişey gördüm ne şekilde değerlendirmeliyim elleri hep yumruk yapıyor ama arada açıp kapatıyor

Kızlar böyle bişey gördüm ne şekilde değerlendirmeliyim elleri hep yumruk yapıyor ama arada açıp kapatıyor Eki Görüntüle 3309704
Bunu kim soyluyo yavrum bir uzman mi pedagog mu cocuk doktoru mu terapist mi kimdir yani acikcasi taze anneleri boyle strese panige sokan paylasimlari dogru bulmuyorum. Bircok norolojik psikolojik fiziki rahatsizliklar 1 yasa kadar anca anlasiliyo. Belki daha bile sonra. Bebisin suan ellerini kontrol etmeyi ogrenicek annesi korkma korkutma kendini bunlarla

Kızlar böyle bişey gördüm ne şekilde değerlendirmeliyim elleri hep yumruk yapıyor ama arada açıp kapatıyor Eki Görüntüle 3309704
Tırıvırı bir bilgi
Gözüne bakınca anlarsın bebeğin sağlıklı olup olmadığını
Anneler de hisseder ve 1-2 yaşa kadar birçok rahatsızlık anca anlaşılır

Tamam Bi çocuk doktoru paylaşmış

Hanımlar merhaballr Benim için çok önemli bi konu var cevap veren herkezten Allah şimdiden razı olsun.

Bebeğimizin doğum baş çevresi ile 1 ay sonra ki baş çevresi büyüklüğü neydi. Yani ayda kaç sm büyümesi normal dir baş çevresi lütfen cevap bekliyorum

Doğum 34
1. Ay 37
2. Ay 38

Dogumda 35 1.ayda 37 2.ayda 40 3.ayda 41.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…