- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.621
Verdim ama.gecirmedi malesef öyle kucağımda uyumaya çalışıyorCok gecmis olsun kanda idrarda cikmiyosa eger belki disardan olusan bi durumdur icten degilcalpol verdin mi biraz agrisi varsa onada iyi gelir ateside dusurur
Ilık duş, eklemlere sirkeli bez, emzir bide ben şey yapmıştım sarımsağı ezip zeytinyağı ekledim üstüne ayakların altına uygulanıyorya kızlar oğlum yaniyo ateşle durduk yere ateşlendi hastaneye götürdüm ne ilaç nede birşey kan ve idrarda birşey çıkmıyor ateşi için ilaç bile vermediler bir kan aldılaraf oldu çocuğum. Evde iglestirmeye çalışıyorum resmen ama olmuyor kendimi suçlu yorum şuan ne yaptım ki böyle oldu diyorum sabahtan beri böyleyiz
Verdim ama.gecirmedi malesef öyle kucağımda uyumaya çalışıyor
Sarımsaklı olan için erken tek zeytinyağı olabilir. Ayrıca süzmeden kullanmayın ayak yakıyor sarımsak.Ilık duş, eklemlere sirkeli bez, emzir bide ben şey yapmıştım sarımsağı ezip zeytinyağı ekledim üstüne ayakların altına uygulanıyor
Nurse harvey aldım ben 1 gün iyiydi ama sonraki günler korkunçtu. Vermiyorum daha rahat gerçekten. Bazılarına ters etkisi oluyormuş bizde öyle oldu.Kan alırken sıktırmış olabilirler mi benim kızımın elini öyle sıkmış ki hemşire morarmıştı sıktıgı yerler
Biogaia kullananlar gaz sorunu daha çok oldu mu gaz damlasını vermeyince çocuk daha rahat daha az gazı resmen o yüzden bıraktım vermeyi
Canım çok geçmiş olsun, ay olarak yavrularımız küçük oldugu için bol bol emzirin diyor doktorlar ilaç verme taraftarı değiller, eski bildiğimiz dogru sandığımız sirkeli su yöntemi riskli bir yöntem diye biliyorum sirkeli değil sade sulu bez koy eklem yerlerine
Benim büyük kız da ilk okula başladı, normalde sık hasta olan bir çocuktur zaten ama ateşi pek çıkmazdı ama nasıl bir salgın varsa benim kızın da ateşi çıktı okula göndermedim, birde küçüğe geçecek diye bebek ile aynı ortamda tutmamaya çalıştım şimdilik geçmedi çok şükür)
Kızlar konusu gelmişken benim 6 yaşında olan kızım çok terleyen çocuklardan, çok terliyor sonrs da hafif rüzgar yiyince hemen hasta oluyor terine çare bulamadım ne yapmalıyım, birde sizin bağışıklık güçlendirici kullandığınız hiç ürün var mı yaşı büyük çocuklarınıza?
Emmiyor keşke ense bagisikligi düşmüş öyle dendi kanda idrarda temiz ama ateşi bir tülü inmiyorSarımsaklı olan için erken tek zeytinyağı olabilir. Ayrıca süzmeden kullanmayın ayak yakıyor sarımsak.
Gncgm28 geçmiş olsun canım bol emzirmekten başka çare yok istersen sen zencefilli bal tüket birde tavuk suyu çorbası Rabbim tez şifa versin
Ilık duş aldiriyorum emzirmeye çalışıyorum ama az emiyor uyusa emse belki kendine gelicek ama yok malesefIlık duş, eklemlere sirkeli bez, emzir bide ben şey yapmıştım sarımsağı ezip zeytinyağı ekledim üstüne ayakların altına uygulanıyor
Duşta emzirmeyi denedim mi? Belki o zaman emer. Kıyamam yavrum ya. Bebişler hiç hasta olmasa keşke.Ilık duş aldiriyorum emzirmeye çalışıyorum ama az emiyor uyusa emse belki kendine gelicek ama yok malesef
Atesi varsa kesinlikle ihmal etme baska doktora gozukya kızlar oğlum yaniyo ateşle durduk yere ateşlendi hastaneye götürdüm ne ilaç nede birşey kan ve idrarda birşey çıkmıyor ateşi için ilaç bile vermediler bir kan aldılaraf oldu çocuğum. Evde iglestirmeye çalışıyorum resmen ama olmuyor kendimi suçlu yorum şuan ne yaptım ki böyle oldu diyorum sabahtan beri böyleyiz
Bunu kim soyluyo yavrum bir uzman mi pedagog mu cocuk doktoru mu terapist mi kimdir yani acikcasi taze anneleri boyle strese panige sokan paylasimlari dogru bulmuyorum. Bircok norolojik psikolojik fiziki rahatsizliklar 1 yasa kadar anca anlasiliyo. Belki daha bile sonra. Bebisin suan ellerini kontrol etmeyi ogrenicek annesi korkma korkutma kendini bunlarlaKızlar böyle bişey gördüm ne şekilde değerlendirmeliyim elleri hep yumruk yapıyor ama arada açıp kapatıyor Eki Görüntüle 3309704
Tırıvırı bir bilgiKızlar böyle bişey gördüm ne şekilde değerlendirmeliyim elleri hep yumruk yapıyor ama arada açıp kapatıyor Eki Görüntüle 3309704
TamamBunu kim soyluyo yavrum bir uzman mi pedagog mu cocuk doktoru mu terapist mi kimdir yani acikcasi taze anneleri boyle strese panige sokan paylasimlari dogru bulmuyorum. Bircok norolojik psikolojik fiziki rahatsizliklar 1 yasa kadar anca anlasiliyo. Belki daha bile sonra. Bebisin suan ellerini kontrol etmeyi ogrenicek annesi korkma korkutma kendini bunlarla
İnternetten cocuga hastalik koymayalimTamamBi çocuk doktoru paylaşmış
Doğum 34Hanımlar merhaballr Benim için çok önemli bi konu var cevap veren herkezten Allah şimdiden razı olsun.
Bebeğimizin doğum baş çevresi ile 1 ay sonra ki baş çevresi büyüklüğü neydi. Yani ayda kaç sm büyümesi normal dir baş çevresi lütfen cevap bekliyorum
Dogumda 35 1.ayda 37 2.ayda 40 3.ayda 41.5Hanımlar merhaballr Benim için çok önemli bi konu var cevap veren herkezten Allah şimdiden razı olsun.
Bebeğimizin doğum baş çevresi ile 1 ay sonra ki baş çevresi büyüklüğü neydi. Yani ayda kaç sm büyümesi normal dir baş çevresi lütfen cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?