- 12 Temmuz 2016
- 4.573
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.563
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.961
Biz uc kardes buyuduk cok keyifliydi ondan galibaYaa hayranım şu cesaretine nasıl 3 çocuk ben kapattım defteri diyorum bana öok zor geldi çocuk büyütmek
Bu gece 1 tog olanı denedim de hem sıcak tuttu, hem terletmedi. Kollarından üşür diye düşünmüştüm ama üşütmedi de. Altını değiştirme konusunda fermuar rahat ama o fazlalığı çocuğun altına sokuşturuyorum, rahatsız oluyorKızlar ben şöyle aldım uyku tulumunu. Amazon yurt dışından aldım. Hem 1 hem 2.5 tog aldım. Bugün geldiler. Rahat görünüyorlar. 2.5 togun kalınlığı da ideal geldi bana. Defacto 2.5 tog da var. O pofidik pofidik kalın ama bu daha dengeli gibi. Onu dışarı çıkarken falan da giydiririm. Bu %100 pamuk olarak geçiyor. Kolları üşür mü diye korktum ama içine uzun atlet giydiririm dedim. Koldan çıtçıtlı, alt ve yanı fermuarlı. Yakanın ağza gelen kısmında bir şey olmadığı için de güvenli geldi. Bu gece 1 togu denicem bakalım. Terletme ya da üşütme yapacak mı diye. Bi de fermuarın alttan açılması da işime geldi. Alt değişimi daha kolay yapılır. Tulumda yukarıdan açınca tüm vücudu üşüyecek gibi geliyor. Tabii bu benim kuruntum
Evet öyle peynir gibi de geliyor tıkar onu diye korkuyorumFazla emdiğinde oluyor. Emdiği süt geliyorsa fazla emiyordur. Kesik kesik kusuyorsa ona takılma zaten süt yarıyor derler.
Bişey mi yaptın bunun için pekiBenim kızımda sallanmayı sevmiyor, yatağa yatırıp elini tutuyorum piş piş söylüyorum öyle uyuyor. Bazen de rahatlatıcı müzikler dinletiyorum öyle uyuyor. Ama mutlaka yanında olacağım ve elini tutacağım
peynir gibi olması mide asidinden dolayıymış süt sindirilmeye başladıgında peynir kesiği gibi oluyormuş gaz yapmaya çalışıyor olabilir mi kızım karnını kasınca mideden öyle geliyor emdiği. o zaman araştırmıştım peynir kesiği gibi neden olur diyeEvet öyle peynir gibi de geliyor tıkar onu diye korkuyorum
Ben dün yaptım onu. Uyanır gibi olunca hop emzir koy geri. Uyku süresi uzadı ama bu sefer de gece mahvetti beniGündüz uykusu bizim gibi çok kısa olanlar 10-15 dk da uyananlar 2 gündür uyanma sinyali alır almaz emziriyorum geri uyuyor 30 dk daha, uyku uykunun mayası derler ya gündüz uykuyu mayalanmaya bıraktım şuanakşama bakalım mayalanmış uyku nasıl olacak, dün iyi geçti ama uyusun diye işi gücü bıraktım mayamın başını bekliyorum bir süre sabredip uykunun tadını alıp alışkanlık yapmasını bekliyorum, biliyorum ki uyku sıkıntısı çekenler var fikir olur diye paylaşmak istedim
Mayalanmaya bırakırken bir kat daha sar annesi onuBen dün yaptım onu. Uyanır gibi olunca hop emzir koy geri. Uyku süresi uzadı ama bu sefer de gece mahvetti benisürekli uyandı gece. Gerçi babası da uyumadı, ondan etkilenmiş olabilir.
Benimki aksine daha iyi uyudu, bugünde dene bakalım nasıl olacak dün extra bir durum varmış anlaşılan, yani ben böyle derim bu gece uyumaz bakalım nasıl olacak deniyorumBen dün yaptım onu. Uyanır gibi olunca hop emzir koy geri. Uyku süresi uzadı ama bu sefer de gece mahvetti benisürekli uyandı gece. Gerçi babası da uyumadı, ondan etkilenmiş olabilir.
Yarım kollu çıt çıtlı body üzerine uzun kollu penye rahat kıyafetler tercih ediyorum çorap üzerine ayaklı penye pantolon elleri soğuk olursa penye yelek duruma göreKızlar 22 derecede gündüz gece nasıl giydiriyorsunuz ona göre alışveriş yapmam lazım bi yardım pleaseeeeee
Gece üzerine ne örtüyorsunuz ben nohut battaniye örtüyorum.Yarım kollu çıt çıtlı body üzerine uzun kollu penye rahat kıyafetler tercih ediyorum çorap üzerine ayaklı penye pantolon elleri soğuk olursa penye yelek duruma göre
Ben 2 adet penye battaniye ortuyordum terlemesin diye kişlık battaniyeye gecmemistim ama emzirmeye aldigimda gece soguklar ve sabah burun hiriltiları oluyor bu yuzden kışlık battanieyeye gececegim sanirim. Kiyafet olarakda bi citcitli atlet ve ustten uzun kollu kiyafet giysiriyorum alttanda coraplari cikarip ayakli pantolon.Gece üzerine ne örtüyorsunuz ben nohut battaniye örtüyorum.
Gece 2 gündür uyku tulumu kullanmaya başladık ondan önce kalın battaniye örtmeye başlamıştım çünkü gece bende üşümeye başladımGece üzerine ne örtüyorsunuz ben nohut battaniye örtüyorum.
Onu bende merak ediyorum bizim doktor doğumdan itibaren hesaplıyor ama heryerde 40. Haftadan sonra hesaplanır okuyorumBiz 12. Hafta atagindayiz sanirim kizlar gece cok uyanmaya basladi bebisimin biri baya da sesli agliyor. Atak yasayan var mi bu haftalarda ? Bir de bu ataklari 40 haftaya tamamlayip mi hesapliyorduk yoksa dogumdan itibaren mi ? herkes bisey diyor acikcasi.
kaç tog kullanıyorsunuz pekiGece 2 gündür uyku tulumu kullanmaya başladık ondan önce kalın battaniye örtmeye başlamıştım çünkü gece bende üşümeye başladım
Extra bir şey yapmadım, her gün bebek arabasıyla dışarı çıkıyoruz eğer yol bozuksa uyumuyor, yol düzgün olunca hemen uyuyor. O zaman anladım ki sallanmak gibi şeyler hoşuna gitmiyor. Sonra evde bir kaç kez yanına yatarak uyutmayı denedim baktım uyuyor şimdi yanına yatmadan uyutuyorumBişey mi yaptın bunun için peki
peynir gibi olması mide asidinden dolayıymış süt sindirilmeye başladıgında peynir kesiği gibi oluyormuş gaz yapmaya çalışıyor olabilir mi kızım karnını kasınca mideden öyle geliyor emdiği. o zaman araştırmıştım peynir kesiği gibi neden olur diye
2 tog sadece çıtçıtlı body üzerine giydirdim terlemedi de üşümedide yatak odam 21 derecekaç tog kullanıyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?