2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa hayranım şu cesaretine nasıl 3 çocuk ben kapattım defteri diyorum bana öok zor geldi çocuk büyütmek
Biz uc kardes buyuduk cok keyifliydi ondan galiba banada zor geliyo valla ama eskiye geri donus anca 50imde olucagi icin madem basladik yapalim bikac tane diyirum

Bu gece 1 tog olanı denedim de hem sıcak tuttu, hem terletmedi. Kollarından üşür diye düşünmüştüm ama üşütmedi de. Altını değiştirme konusunda fermuar rahat ama o fazlalığı çocuğun altına sokuşturuyorum, rahatsız oluyor boyut olarak küçük ama 1 beden büyüğünü de alsam olurmuş gibi hissettim. İlkbaharda olur mu bilemedim. 2.5 tog bu kışı atlattırır ama.

Gündüz uykusu bizim gibi çok kısa olanlar 10-15 dk da uyananlar 2 gündür uyanma sinyali alır almaz emziriyorum geri uyuyor 30 dk daha, uyku uykunun mayası derler ya gündüz uykuyu mayalanmaya bıraktım şuan akşama bakalım mayalanmış uyku nasıl olacak, dün iyi geçti ama uyusun diye işi gücü bıraktım mayamın başını bekliyorum bir süre sabredip uykunun tadını alıp alışkanlık yapmasını bekliyorum, biliyorum ki uyku sıkıntısı çekenler var fikir olur diye paylaşmak istedim

Gündüz uyumayan bebek gece uykusuna yorgunluktan daha zor geçiyor ve daha sık uyanıyor, uyku candır bebekler uyuyun hayde

Bişey mi yaptın bunun için peki
Evet öyle peynir gibi de geliyor tıkar onu diye korkuyorum
peynir gibi olması mide asidinden dolayıymış süt sindirilmeye başladıgında peynir kesiği gibi oluyormuş gaz yapmaya çalışıyor olabilir mi kızım karnını kasınca mideden öyle geliyor emdiği. o zaman araştırmıştım peynir kesiği gibi neden olur diye

Ben dün yaptım onu. Uyanır gibi olunca hop emzir koy geri. Uyku süresi uzadı ama bu sefer de gece mahvetti beni sürekli uyandı gece. Gerçi babası da uyumadı, ondan etkilenmiş olabilir.

Ben dün yaptım onu. Uyanır gibi olunca hop emzir koy geri. Uyku süresi uzadı ama bu sefer de gece mahvetti beni sürekli uyandı gece. Gerçi babası da uyumadı, ondan etkilenmiş olabilir.
Benimki aksine daha iyi uyudu, bugünde dene bakalım nasıl olacak dün extra bir durum varmış anlaşılan, yani ben böyle derim bu gece uyumaz bakalım nasıl olacak deniyorum

Gece üzerine ne örtüyorsunuz ben nohut battaniye örtüyorum.
Ben 2 adet penye battaniye ortuyordum terlemesin diye kişlık battaniyeye gecmemistim ama emzirmeye aldigimda gece soguklar ve sabah burun hiriltiları oluyor bu yuzden kışlık battanieyeye gececegim sanirim. Kiyafet olarakda bi citcitli atlet ve ustten uzun kollu kiyafet giysiriyorum alttanda coraplari cikarip ayakli pantolon.

Biz 12. Hafta atagindayiz sanirim kizlar gece cok uyanmaya basladi bebisimin biri baya da sesli agliyor. Atak yasayan var mi bu haftalarda ? Bir de bu ataklari 40 haftaya tamamlayip mi hesapliyorduk yoksa dogumdan itibaren mi ? herkes bisey diyor acikcasi.

Onu bende merak ediyorum bizim doktor doğumdan itibaren hesaplıyor ama heryerde 40. Haftadan sonra hesaplanır okuyorum

Extra bir şey yapmadım, her gün bebek arabasıyla dışarı çıkıyoruz eğer yol bozuksa uyumuyor, yol düzgün olunca hemen uyuyor. O zaman anladım ki sallanmak gibi şeyler hoşuna gitmiyor. Sonra evde bir kaç kez yanına yatarak uyutmayı denedim baktım uyuyor şimdi yanına yatmadan uyutuyorum

Ben de kalın battaniye örtüyorum (yanlardan besiğe iyice sıkıştırarak) hala tulumu denemedim şuan kalın gelir gibi ev daha 20 derecelerde. Umarım terletmez iyi çıkar , 2,5 tog lcw den aldım.

Eklentiler

• 16967789345184878880925664424020.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…