2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bugun fark ettim ki alnimin iki yani kellesmis o kadar sac dokulmem var yani bu beni biraz üzdüsizde durumlar nasil? Korkma cikiyo tekrar doluyo oralar diyolarda pek sanmiyorum
Benimde çok dökülüyor ama o kadar olmadı acaba çinko takviyesi falan mı alsan bir doktora sor bence

Benimde çok dökülüyor ama o kadar olmadı acaba çinko takviyesi falan mı alsan bir doktora sor bence
Takviyelerimi aliyorum aslinda aksatmadan vitamin kaynakli degildir heralde. Sampuan denicem sanirim oncelikle m emzirmeye devam ettikce dokukmeyede devam edicek heralde

Bugun fark ettim ki alnimin iki yani kellesmis o kadar sac dokulmem var yani bu beni biraz üzdüsizde durumlar nasil? Korkma cikiyo tekrar doluyo oralar diyolarda pek sanmiyorum
Bende karnımdaki hamilelikte oluşan kılların dökülmeye başladığını farkettim bugün, tüy dökmeye başladık demekki

Benimde oyle
o kadar dikat ediyorum krem serum hepsini kullaniyorum ama ayni dokuluyor

Benim ilk çocukta olmuştu o durum, hatta büyükler bebek yüze gülünce saçlar dökülür derler dediler ben sağdan hafif kel devlet memuru gibi olmuştum
Sonrasında çıktı ekstra birşey yapmadım

Benim ilk çocukta olmuştu o durum, hatta büyükler bebek yüze gülünce saçlar dökülür derler dediler ben sağdan hafif kel devlet memuru gibi olmuştum
Sonrasında çıktı ekstra birşey yapmadım
Ay cok sevindim kellestim yaa resmen

Kızlar evleriniz kaç derece?
Benim bugün baya soğudu 22 derece gösteriyor bebe kamerası. Zaten çocuk da üşüyor baya.

Benm kızıma uyku tulumu büyük geldiği için rahat olmadı. Bir tane daha alacağım mecburen.
Benimki emerek uyuyor uyku tulumunu giydirdikten sonra rahat emzirebilir miyim?
Yoksa torba tulum mu alayım 3-6 ay dönemi için?

Benimkide ilk uykuya dalarken tulumla emmiyor uyutunca giydiriyorum risk alıp, ama gece uyandıklarında tulumla emzirdim sıkıntı olmadı normal uyku tulumu bizimkisi. Torba uyku tulumu daha rahat emzirilir kolu açık olduğu için ama benim bebe de onu sevmedi

Kizlar kizim emzik tutmuyor var mi onerisi olan
Benimki de tutmuyordu her marka denedim pes etmiştim 3 aylık olduğunda birinden frigg marka kauçuk emzik duydum onu aldım ilk verdim onuda almadı ya hiç açmıyor yada diliyle itip öğürüyordu öncekileri, bunu verdim itti ama öğürmedi hergün denedim 1 haftada alıştı 10 gündür falan emiyor çok şükür fotoğrafını ekleyim kauçuk yumuşak emzik şansını deneyebilirsin büyük rahatlık

Eklentiler

• Screenshot_20231009_205438_com.android.chrome.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 32
Bugun bi serindi ama 24.4 civariydi oda hep. valla 1 tog tulumla yatiriyorum suan kollu bacakli falan icinede uzun kollu patikli bisey giydirdim gayet sicacikti bu derecelerde 1 tog bak istersen veya 1.5 tog.
Klasik tulum gibi oldugundan pek fark etmiyo emzirme isi. Ama uzun sure torba tulumda kullandim kundakta rahatti yani pek farki yok bence emzirirsin guzel guzel

Sağolun cevaplar için
Şimdi oda 23,5 derece olmuş.
Battaniye altında sıcacık uyuyor ama kendi yatağına yatırınca uyanıyor. Uyku tulumu ile inşallah tekrar yatağında uyumaya başlar.
Havalar serinleyince koyniş koyniş yatmak istiyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…