- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.988
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.921
ben astronot mont aldımGünaydınKış için astronot mont mu tercih ettiniz bebislerinize, 1 aylık bebeğim var, bulunduğum şehre çoktan kış geldi, sizlere danışmak istedim
Benimki de kusmaya başladı.Anneler kuzum 19unda 2 aylık olacak önceden böyle bu kadar kusmaları yoktu 2 gündür emiyo kusuyo kısa süre sonra neden olur ki acaba
Saol canimGecmis olsun okula gidiyo mu bu ara yine salginlardan salginlara kosuyoruz. Benimde annem gelicekti ama kardesim covid olmus haftaya kaldi ne olur ne olmaz diye. Dikkat edin
Maşallah keyfiniz hep yerinde olsun inşallah, iyi ki paylaştınMerhaba ben aslında Haziran annesiyim. Bebeğim 24 Haziran doğumlu . Gündüz uykuları tam da yazdığınız gibi. Uyumuyor uyusa da en fazla 30-45 dk arası değişiyordu. Bugün eşim işe giderken kapıyı hızlı kapattığı için 7 gibi uyandık. 8:30 9:30 arası uyudu, 9:30 da kalktı .10 gibi tekrar uyudu. Şimdiye kadar da uyuyor . 2 saat bana o kadar uzun geldi ki ne yapacağımı şaşırdım , kendime çok güzel serpme kahvaltı hazırladım , keyifle yaptım , cilt bakımı yaptım. Gebelik öncesi kilomun da 2 kilo altına düşmüş kilom. 54 kilo olmuşum . Keyfim çok yerine geldi . Kızım uyansın hemen sahile yürüyüşe gidicem, uzun süredir bu kadar iyi hissetmemiştim. Paylaşmak istedim.
Ben de açtıktan sonra 15 gün içinde kullanılmazsa atılır diye duydum.Bir eczacıya ya da doktora sormakta fayda var tabi.Kızlar görümcem dedi ki calpol u açtıktan 10 gün sonra etkisi gidiyor dedi doğru mu
evet butun suruplar 15 gun sonra etkisi gidiyor doktor demistiKızlar görümcem dedi ki calpol u açtıktan 10 gün sonra etkisi gidiyor dedi doğru mu
Bende bundan almıştım çok hoşuma gitmişti 1 ve 2,5 tog ama giydirince uyanıyor boğazının altına kadar geliyor huylanıyor bizimki, siz giydirip denediniz mi. 2,5 tog olanla üşümez kolu boğazı kavrıyor altıda kapalı olduğu için sıcağı hapsediyor kollar dışarıda kalsa da üşümez güle güle kullanınKızlar ben şöyle aldım uyku tulumunu. Amazon yurt dışından aldım. Hem 1 hem 2.5 tog aldım. Bugün geldiler. Rahat görünüyorlar. 2.5 togun kalınlığı da ideal geldi bana. Defacto 2.5 tog da var. O pofidik pofidik kalın ama bu daha dengeli gibi. Onu dışarı çıkarken falan da giydiririm. Bu %100 pamuk olarak geçiyor. Kolları üşür mü diye korktum ama içine uzun atlet giydiririm dedim. Koldan çıtçıtlı, alt ve yanı fermuarlı. Yakanın ağza gelen kısmında bir şey olmadığı için de güvenli geldi. Bu gece 1 togu denicem bakalım. Terletme ya da üşütme yapacak mı diye. Bi de fermuarın alttan açılması da işime geldi. Alt değişimi daha kolay yapılır. Tulumda yukarıdan açınca tüm vücudu üşüyecek gibi geliyor. Tabii bu benim kuruntum
Mışıl mışıl uykuları olsun bambamınSelam herkesee iki tane tulum aldim demistim 1 tog biri gayet guzel kalinligi. Digerinide denedim resmini ekledigim. Tulum olarak dokusu kumasi sahane gun icinde hep onunla yatirdim kisa kollu zibinla usumedi ama 25 derece tabi. Biraz ince geldi bana 1 tog degil her hangi bi tulum gibi. Ayaklari kapaniyo o cok guzel cift fermuarli. Bakalim gece ince bi pijama giydirp yatiricam sabah anlariz. Ama cok serin olmayan yerlerde tercih etmek lazim bu ve bu tarzi.
Amiiiin hepiciginin olsunMışıl mışıl uykuları olsun bambamın
Benim kızımda sallanmayı sevmiyor, yatağa yatırıp elini tutuyorum piş piş söylüyorum öyle uyuyor. Bazen de rahatlatıcı müzikler dinletiyorum öyle uyuyor. Ama mutlaka yanında olacağım ve elini tutacağımBenim oğlana yeni güncelleme geldi sallamadan uyumuyordu kol bacak pert olunca hamak almıştım, bugünde sallanmak istemiyor yatağa yanına yatıyorum uyuyor, gün içerisinde bir kaç kere denedim sallıyorum ağlıyor yatağa koyup yanına yatıp elini tutuyorum uyuyor, acaba 1 aydır salladığım için mi uyumuyordu diye düşünmeye başladımgece uykusuna geçmesi 12ye kadar sarkmıştı inşallah onuda kademeli olarak 8-9 a çekersem olacak bu iş 4 aylıktan sonra uyku alışkanlıkları kalıcı oluyor
Allahim ne guzel ya piremsesler gibi...bizimki okuz gibi sallanacak bogure bogure pis pis dicem erkek iste ne anlar elini tutayim ninni soyleyeyimBenim kızımda sallanmayı sevmiyor, yatağa yatırıp elini tutuyorum piş piş söylüyorum öyle uyuyor. Bazen de rahatlatıcı müzikler dinletiyorum öyle uyuyor. Ama mutlaka yanında olacağım ve elini tutacağım
Nasil uyutursan uyut diyolar 6 aya kadar sonra uyku egitimi diyolsr yalan miydi yaniiiiiBenim oğlana yeni güncelleme geldi sallamadan uyumuyordu kol bacak pert olunca hamak almıştım, bugünde sallanmak istemiyor yatağa yanına yatıyorum uyuyor, gün içerisinde bir kaç kere denedim sallıyorum ağlıyor yatağa koyup yanına yatıp elini tutuyorum uyuyor, acaba 1 aydır salladığım için mi uyumuyordu diye düşünmeye başladımgece uykusuna geçmesi 12ye kadar sarkmıştı inşallah onuda kademeli olarak 8-9 a çekersem olacak bu iş 4 aylıktan sonra uyku alışkanlıkları kalıcı oluyor
Yaa yerim onun kahkahalarınıAmiiiin hepiciginin olsunbizim bambam kafa 3 4 gundur kahkaha atiyo uykusunda kendi kendini uyandiriyo gelde kiz simdi
Çünkü o bir prenses maşallah onaBenim kızımda sallanmayı sevmiyor, yatağa yatırıp elini tutuyorum piş piş söylüyorum öyle uyuyor. Bazen de rahatlatıcı müzikler dinletiyorum öyle uyuyor. Ama mutlaka yanında olacağım ve elini tutacağım
Ayy ne güzel darısı bizlereBenim oğlana yeni güncelleme geldi sallamadan uyumuyordu kol bacak pert olunca hamak almıştım, bugünde sallanmak istemiyor yatağa yanına yatıyorum uyuyor, gün içerisinde bir kaç kere denedim sallıyorum ağlıyor yatağa koyup yanına yatıp elini tutuyorum uyuyor, acaba 1 aydır salladığım için mi uyumuyordu diye düşünmeye başladımgece uykusuna geçmesi 12ye kadar sarkmıştı inşallah onuda kademeli olarak 8-9 a çekersem olacak bu iş 4 aylıktan sonra uyku alışkanlıkları kalıcı oluyor
Ya ahhaha deme bambama öyleAllahim ne guzel ya piremsesler gibi...bizimki okuz gibi sallanacak bogure bogure pis pis dicem erkek iste ne anlar elini tutayim ninni soyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?