- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.941
Çünkü o bir prenses maşallah onabizimki o aşamaya gelemedi homurdanıyor epey uyumadan önce
Bebeklerde güncelleme bitmez ümidini yitirme gardaşım diyesim geldi biranNasil uyutursan uyut diyolar 6 aya kadar sonra uyku egitimi diyolsr yalan miydi yaniiiii
Amin amin inşallah tüm bebişlerimizin huzurlu uykuları olsun, uykusuzluk çok zor bilirim anne içinde bebek içinde, son 1 aydır felaket yaşadık bir iki gündür sakinlik geldi çok şükür hemen uykusuna yansıdıAyy ne güzel darısı bizlere
Ne kadar güldüm ya çok yaşa bambamın annesiAllahim ne guzel ya piremsesler gibi...bizimki okuz gibi sallanacak bogure bogure pis pis dicem erkek iste ne anlar elini tutayim ninni soyleyeyim
Oooo senin prenses bile homurdanıyorsa iyi haldeyiz o zaman desene, bende kucağımda aldım aynı şekilde geri yatırdım inşallah an itibariyle gece uykusuna geçti gibi 22:00 de gece 12 lerden sonra bu bile iyi bizim için, 1 ay öncesinde 20:00 de gece uykusuna geçiyordu inşallah geri döneriz o günlere. Çünkü biraz dinlenmeye kafa dağıtmaya ihtiyacımız oluyor anne olarak çay kahve içelim bir film izleyelim iyi geliyor öbür türlü bebiş uyumadı mı hem ağlıyor uykusu olduğu için hemde fiziken de psikolojik olarakta yoruyor anneyi 12 de uyuması demek bir bebeğin annenin hayatı felç demek, birde ne kadar geç yatarsa o kadar kalitesiz uykusu oluyor saat başı uyanıyor ve sabah 6 olmadan tamamen uyanmış oluyordu. Küçük oldukları için uyuma yöntemleri şuanlık değişkenlik gösterir ama erken uyumaları şart mutlu bebek mutlu anne içinbazen benim kızımda homurdanıyor biraz kucağımda sakinliyor öyle yatırıyorum. 4.ayda sorun yaşamayız inş çok güzel böyle
Şimdi giydirdim, onunla uyutmaya çalışıyorum. Boğazını rahatsız etmedi, kollar da sıkı değil ama malum benim bebe biraz minik. Uyumadı henüz ama göğsü sırtı sıcak şu an. Uyuyunca da ara ara kontrol etcem. Kolları da klima görevi görür modundayım. Bakalım bu geceyi nasıl atlatıcak.Bende bundan almıştım çok hoşuma gitmişti 1 ve 2,5 tog ama giydirince uyanıyor boğazının altına kadar geliyor huylanıyor bizimki, siz giydirip denediniz mi. 2,5 tog olanla üşümez kolu boğazı kavrıyor altıda kapalı olduğu için sıcağı hapsediyor kollar dışarıda kalsa da üşümez güle güle kullanın
Ahahha benim kız grubun uykucu prensesi sanırımOooo senin prenses bile homurdanıyorsa iyi haldeyiz o zaman desene, bende kucağımda aldım aynı şekilde geri yatırdım inşallah an itibariyle gece uykusuna geçti gibi 22:00 de gece 12 lerden sonra bu bile iyi bizim için, 1 ay öncesinde 20:00 de gece uykusuna geçiyordu inşallah geri döneriz o günlere. Çünkü biraz dinlenmeye kafa dağıtmaya ihtiyacımız oluyor anne olarak çay kahve içelim bir film izleyelim iyi geliyor öbür türlü bebiş uyumadı mı hem ağlıyor uykusu olduğu için hemde fiziken de psikolojik olarakta yoruyor anneyi 12 de uyuması demek bir bebeğin annenin hayatı felç demek, birde ne kadar geç yatarsa o kadar kalitesiz uykusu oluyor saat başı uyanıyor ve sabah 6 olmadan tamamen uyanmış oluyordu. Küçük oldukları için uyuma yöntemleri şuanlık değişkenlik gösterir ama erken uyumaları şart mutlu bebek mutlu anne için
Boğazını rahatsız etmediyse kullanışlı olur sizin için, mis gibi uykuları olsun inşallahŞimdi giydirdim, onunla uyutmaya çalışıyorum. Boğazını rahatsız etmedi, kollar da sıkı değil ama malum benim bebe biraz minik. Uyumadı henüz ama göğsü sırtı sıcak şu an. Uyuyunca da ara ara kontrol etcem. Kolları da klima görevi görür modundayım. Bakalım bu geceyi nasıl atlatıcak.
Maşallah maşallah mis gibi uyusun Adoş nazar olmasın.Ahahha benim kız grubun uykucu prensesi sanırımaman maşallah diyip dilimi ısırayımda 9da uyuttum bende. Kesinlikle çok haklısın, Adoş bi uyuyor biz eşimle film ve ya dizi izliyoruz sohbet ediyoruz, arkadaşlarımız geliyor bazen, günün yorgunluğu ancak bu şekilde atabiliyorum. 12 gibi ben rüya öğünü yaptırıyorum sonra sabaha kadar uyuyor, bende artık uykumu alıyorum çok şükür Uyuyan bebek = mutlu anne = mutlu bebek
Amin cok amin allaaaamYa ahhaha deme bambama öylebiraz daha büyüsün misler gibi uyur kendi başına hiiiç merak etme
Kesinlikle cocugun hamurunda varsa dedigin gibi seviyosa uykuyu uyuyo. Ay buyuk oglan ne zor olmustur yaa uyumayan cocuk kadar zoru yok heraldeBebeklerde güncelleme bitmez ümidini yitirme gardaşım diyesim geldi biran
Şaka bir tarafa uyku eğitimi ve rutinler çok önemli ama uyku birazda şans, mesela yetişkinlerde kimisi uykuya çok düşkün olur kimisi çok az uyur ya inan bebeklikten beri gelen bir alışkanlık bu.
Bundan 12 yıl önce büyük oğlum için daha uyku eğitimi nedir kimse bilmezken ciddi paralar verip uyku eğitimi aldım harfiyen uyguladığım halde çocuk uyumadı doktor doktor gezdim uykusuz da büyür demekki kanısına vardı hepsideuyku eğitimi aldığım kişiler mahcup oldu para iadesi yapmak istedi gibi gibi neler yaşadım. Şimdiki küçük oğlumsa kesinlikle uykuyu seviyor son 1 aydır sıkıntı yaşıyorum evet ama biliyorum bu geçici bir süreç atakları bitecek gazı bitecek eninde sonunda bu çocuk uyuyacak mesela bunda rutin işe yarar hamurunda var zaten. Bambam da anlattığın kadarıyla uykuyu seviyor bu dönemsel süreçleri bitince çok güzel uyuyacak annesi, bizim uşaklar maşallah kurulu saat gibi haftasına girdiği an o haftada ne varsa yaşıyor es geçmiyor ama bu kötü birşey değil ne zaman bitecek normale dönecekler biliyoruz en azından
İnanırmısın yıllarca uyumayan o büyük oğlan varya sabahları okul için kaldıramıyorumKesinlikle cocugun hamurunda varsa dedigin gibi seviyosa uykuyu uyuyo. Ay buyuk oglan ne zor olmustur yaa uyumayan cocuk kadar zoru yok heraldesukur evet seviyo sipa uykuyu gun icinde kisa 30 40 dk uyuyo ama gece uykusu cok iyi 7 8 gibi uyuyo sabah 7 8 gibi uyaniyo bu ara 9 gibi uyuyo 12ue kadar gibi gibi uyusunda buyusun hesabi evet kesinlikle katiliyorum insan onunu goruyo ben bu 4.ay krizlerine hazirladim kendimi mesela onumuzdeki 2 hafta daha yetecek sabrim var bide bugunler gecicek sonra dicez ki ya bu cocugu bir turlu uyandirip okula yollayamiyorim her sabah kavga diye soylenicez ahaha
Ateşleri normal vücut sıcaklığının üzerinde aşı mı oldular aşıysa olabilir ama olmadılarsa durduk yere 37.5 olmaz, hastalık belirtisi olabilir ateşlerini takip edip calpol verebilirsin bu gece için sabah hala ateş aynıysa doktora götürmeni tavsiye ederim ilerlemesin diye, son günlerde gripli birileriyle görüştünüz mü bu aralar herkes grip malumKızlar bugün çocuklar gün boyu inim inim inledi, gaz çıkarıyorlar kaka da yaptılar ateş de 37,5 falan. Nedendir sizce var mı böyle bir durum deneyimleyen
Oyle bi soyledin ki sanki yas olmus 50İnanırmısın yıllarca uyumayan o büyük oğlan varya sabahları okul için kaldıramıyorumhala uykuyla arası yok çok geç yatıyor ama ne hikmetse haftasonu 6 da dikiliyor ayağa
Çok zorunu yaşayınca ikinci zorlamıyor beni ama yaştan da kafam götürmüyorçok ara vermemek lazımmış, insan ikinciye cesaret edemiyor ama zorluk yaşarken hepsi birarada çıkarmış meğer, ihtiyarlıkta daha zor oluyor
Seneye haziranda oğlumla birlikte 41 kere maşallah doğum günüsü kutlama niyetim varOyle bi soyledin ki sanki yas olmus 50kac cidden? Bende katiliyorum ara vermeden soyle kac cocuk istiyosan temiz bi 10 sene deliricen gozden cikarican benim niyetim 3 cocuk biri gitti kaldi ikisi onlarida 2 ser yil arayla yapip kafamda 3 tel sac birakmak niyetim sonra onlar buyusun evlensin torunum olsun ben sadece seveyim gerisini onlar ceksin falan fisman ahaha Allah bilir tabi gorur muyuz
Fff bende 50ye yakin bisey dicen sandim citirsin citir masallahSeneye haziranda oğlumla birlikte 41 kere maşallah doğum günüsü kutlama niyetim var40 yaşımdayım şuan elbetteki 20 li yaşlar gibi olmuyor, bide 56 kilodan 75 kiloya çıktım dizlerim bacaklarım ağrıyor ha burada torun sevgisi gibi de oldu bu Junior bana inşallah seninde niyetindeki gibi 3 çocuğun onlarında 3'er çocuğundan 9 torunun olur çokça amin amin
5. Ayda ek gıdaya geçince sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum sütüm etkilenir diye korkuyorum şuanlık, geçen hafta hafiften başlayım dedim 1 gün devam gerisi gelmedi, diyet olayı öncesinde hazırlık istiyor malum ne bulursak onu yiyoruz bu ara özel bir hazırlık yapamıyorum sadece diyette olmaz yürüyüş egzersiz de şart. Eşofmandan başka alttan hiç bir kıyafetim olmuyor çok can sıkıcı. Ya hani emzirmek zayıflatıyordu niye zayıflamıyoruzFff bende 50ye yakin bisey dicen sandim citirsin citir masallahkilo kesinlikle buyuk etken yaa insanin beline dizine agirlik yemin ediyorum oglani kucagima alinca diyorum bu cocuk kadar fazla yag var vucudumda diye beni uzuyo bu durum verxez insallah diyelim. Toruna var daha dur
Bende diyetisyene basladim daha dogrusu 4 aylik olsun bebegin baslayalim dedi 2 hafta sonra baslicaz insallah bakalim nasil olcak5. Ayda ek gıdaya geçince sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum sütüm etkilenir diye korkuyorum şuanlık, geçen hafta hafiften başlayım dedim 1 gün devam gerisi gelmedi, diyet olayı öncesinde hazırlık istiyor malum ne bulursak onu yiyoruz bu ara özel bir hazırlık yapamıyorum sadece diyette olmaz yürüyüş egzersiz de şart. Eşofmandan başka alttan hiç bir kıyafetim olmuyor çok can sıkıcı. Ya hani emzirmek zayıflatıyordu niye zayıflamıyoruz
Yaa hayranım şu cesaretine nasıl 3 çocuk ben kapattım defteri diyorum bana öok zor geldi çocuk büyütmekOyle bi soyledin ki sanki yas olmus 50kac cidden? Bende katiliyorum ara vermeden soyle kac cocuk istiyosan temiz bi 10 sene deliricen gozden cikarican benim niyetim 3 cocuk biri gitti kaldi ikisi onlarida 2 ser yil arayla yapip kafamda 3 tel sac birakmak niyetim sonra onlar buyusun evlensin torunum olsun ben sadece seveyim gerisini onlar ceksin falan fisman ahaha Allah bilir tabi gorur muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?