- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.041
Biz hasta olmuştuk boğazımızda kızarıklık vardı ciğere inmemesi için iğne almıştık 5 gün ama tıkanıklığı için yastığına ve yakasına damlatmamız damla yazmıştı doktorumuz onunda viks gibi kokusu vardı rahatlatıyordu ismi cold mix sende onu deyebilirsin günde 3 kez bir damla yastığına bir damla yakasına damlatabilirsinKızlar bebeğim hafif öksürmeye başladı, bu ara çok salyalı idi önlük de takmıştım ama demekki tam dikkat edemedim inşallah çok ilerlemez?
Önerileriniz nedir, daha 66 günlüğüz
Vicks tavsiye etmiyorlar bize doktorumuz cold mix isimli damla vermişti günde 3 kez bir damla yakasına bir damla yastığına damlatıyordum rahatlatıyordu bebeğimivicks bebekler için iyi olmuyor diye biliyorum bi anne hasta bebeğinin gögsüne sırtına sürmüş bolca bebek vefat etmişti çok fazla sürmeyin azcık sürseniz bişey olur mu bilmiyorum ama
Ya maşallah ömrü hep gülmeli olsunSesli gülme skilli yüklendi bebeme. Sesli güldüğünde o ses benden mi geldi diye şaşırıyor, tekrar deniyor gülmeyi
O aguladığında biz de karşısında ağzımızı koca koca açıp aguluyorduk. Şimdi daha fazla aguluyor. Agulamasına gülüyor
Babannesini özlemişKızlar benim bebek gündüz uyuyamıyor ya siz napıyosunux kucakta uyuyor bırakınca uyanıyor ama kucağımda da çırpınıyo kasıyo kendini masaj yaptım baya gaz da yok kaynanamdayken çok güzel uyuyordu son bikaç gündür eve geldik uykusu gitti evi mi yadırgadı acaba gazı var gibi ama çıkmıyor 11 hafta 4 günlük 39. Haftada dogdu atak mı acaba sebep bulamayınca atak diyorum
Gecmiş olsun
Cok oksurugu varsa doktora gitmeni oneririm
ust solunum derken yavastan bronjit olur
ihmal etme Daha küçücük biseyde veremesin
Bişey ısırmış olabilir hemen bi suya sokup kıyafetlerini değişinKızlar bu nedir? Birden böyle oldu kızım anlayamadım
Benimki de öyle. Uyuduğunda şaşırıyorum hatta. Çözüm bulursan benimle de paylaşKızlar ya bebeğim uyumuyor gündüz bikaç gündür çok güzel uyuyordu hatta bütün gün neredeyse uyudugu oldu ama memleketten geldiğimden beri uyumuyor ya kucagımda uyuyor yataga koltuga koyarken cin gibi açıyor gözleri bi uyku düzeni de oluşturmak istiyorum siz neler yapıyorsunuz
Ahahaha cocugun ilk kelimesi meme olucak galiba ahaha 20-50 dk arasi gunduz uykulari normal bu arada 10 dk uyuyup kalkiyosa dalamiyodur. Emme olayina gelince hey masallah baska bi aktiviteye vakit kalmiyodurBenimki de öyle. Uyuduğunda şaşırıyorum hatta. Çözüm bulursan benimle de paylaş
Uyku aralıklarına dikkat edince uyuyo aslında benimki bazen ama tesadüf olabilir. Çünkü BAZEN tutuyoryani uyandı, 1 buçuk 2 saat sonra uyutabilirsem uyuyor. Ama şöyle bi sorunum var. Uyanıyor 1 saat boyunca emiyor. Eee sonra iki agu gugu yapıyoruz. Uykuya geçmek için yine emiyor. Hadi uykuya geçti diyelim, yarım saat uyuyor. Sonra uyanıp tekrar emiyor falan. 7/24 meme. Sürekli meme. Ben sadece memeyim ahahahahah
Dokuntu gibi sanki farkli bisey yedin mi? Veya cildine bisey mi degdi acaba kimyasalli?Kızlar bu nedir? Birden böyle oldu kızım anlayamadım
90 dakikayı geçen haftaya kadar uyanıklık süresiAhahaha cocugun ilk kelimesi meme olucak galiba ahaha 20-50 dk arasi gunduz uykulari normal bu arada 10 dk uyuyup kalkiyosa dalamiyodur. Emme olayina gelince hey masallah baska bi aktiviteye vakit kalmiyodur4 aylik oldu olucak benim bambam ama 2 saat uyanik tutmuyorum 1 saat oyun yarim saat alt degistir pispisle emzir derken uykuya goturuyorum 1.5 saat maksimum uyaniklik eger gecersek o sureyi bagir cagir uykusuz takiliyoruz.
Yıkayıp kıyafetini değiştirdim hala aynı. Farklı hiçbir şey yemedim, neye alerjisi olabilir ki yaBişey ısırmış olabilir hemen bi suya sokup kıyafetlerini değişin
Sönmezse içten alerjik tepkimesdir
Bugün değişik alerjin birşey yediniz mi
Hep aynı şeyleri yiyorum neden oldu acaba ya, kimyasal hiçbir şeye dokunmadım ki bugün hiç, aynen döküntü gibi pütürlüDokuntu gibi sanki farkli bisey yedin mi? Veya cildine bisey mi degdi acaba kimyasalli?
Evet yaa bisey ogrenince uyumasi cok zor oluyo90 dakikayı geçen haftaya kadar uyanıklık süresi
Bu hafta bişy oldu ve 2 saat boyunca keyifle uyanık
Uykuları da artık çok derin değil
Yeni şeyler öğrenince oluyor böyle. Normalleşmesini bekliyorum derin uykusu olsun diye ama hergün yeni bişyle geliyo. Bugün dönmeye başladı misal. Sırt üstü bıraktım löps yüz üstü dönüp kafayı kaldırıp gülüyor şapşal
Benim sıkıntım gece uykusu ya. O uyuyan minnoş kız gitti sürekli kucakta, memede, ayakta uyuyan aksi halde yatağında kıpırdanan fındık geldi. Uykular haram oldu gençliiim bak yalan da oldu zalim geceler
Doktorunun numarasi varsa atsana resmini belki bisey derYıkayıp kıyafetini değiştirdim hala aynı. Farklı hiçbir şey yemedim, neye alerjisi olabilir ki ya
Hep aynı şeyleri yiyorum neden oldu acaba ya, kimyasal hiçbir şeye dokunmadım ki bugün hiç, aynen döküntü gibi pütürlü
Yattığı yerlerin örtülerini de silkelemek lazım belki bir sivri ısırmıştır ya da küçük örümcekYıkayıp kıyafetini değiştirdim hala aynı. Farklı hiçbir şey yemedim, neye alerjisi olabilir ki ya
Hep aynı şeyleri yiyorum neden oldu acaba ya, kimyasal hiçbir şeye dokunmadım ki bugün hiç, aynen döküntü gibi pütürlü
Alerjik reaksiyona çok benziyorKızlar bu nedir? Birden böyle oldu kızım anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?