- 12 Temmuz 2016
- 4.572
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.562
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.061
Ana kucagini kullaniyorum ben pek bi model yok oyuncakli oyuncaksiz var ama oyuncakli icinde o kadar para vermeye gerek yok normalo gayet iyiKızlar babybjornun ana kucağını ve kangurusunu alacağım kullanan var mı aranızda hangi modelini almalıyım tam emin olamadım aralarındaki fark ne
O 20 dk yı memede uyuyor bence o zamanAhahaha cocugun ilk kelimesi meme olucak galiba ahaha 20-50 dk arasi gunduz uykulari normal bu arada 10 dk uyuyup kalkiyosa dalamiyodur. Emme olayina gelince hey masallah baska bi aktiviteye vakit kalmiyodur4 aylik oldu olucak benim bambam ama 2 saat uyanik tutmuyorum 1 saat oyun yarim saat alt degistir pispisle emzir derken uykuya goturuyorum 1.5 saat maksimum uyaniklik eger gecersek o sureyi bagir cagir uykusuz takiliyoruz.
Aslında çogu uykusundan gazdan dolayı kalkıyor geri ama geri uyuyunca koyunca uyanmasa keşke kaynanamda başta uyuyamıyordu son günler full uyuyordu Allah Allah dedim ya 7-8 saat falan düşün arada emzirip bırakıyordum şimdi eve geldik yer şehir değişikliğinden belki de on dk on dk uyanıyorBenimki de öyle. Uyuduğunda şaşırıyorum hatta. Çözüm bulursan benimle de paylaş
Uyku aralıklarına dikkat edince uyuyo aslında benimki bazen ama tesadüf olabilir. Çünkü BAZEN tutuyoryani uyandı, 1 buçuk 2 saat sonra uyutabilirsem uyuyor. Ama şöyle bi sorunum var. Uyanıyor 1 saat boyunca emiyor. Eee sonra iki agu gugu yapıyoruz. Uykuya geçmek için yine emiyor. Hadi uykuya geçti diyelim, yarım saat uyuyor. Sonra uyanıp tekrar emiyor falan. 7/24 meme. Sürekli meme. Ben sadece memeyim ahahahahah
Şuan nasıl merak ettim alerjik reaksiyon aniden olduğuna göre, benim bünyemde aynı 10 gün önce halıya oturdum diye 5 dk sonra böyle bacağımın iki yanı boydan boya alerji ilacı içsem geçecek biliyorum emziriyorum diye içmedim yarın doktora gideceğim ürtiker diyecek doktor biliyorum da emzirirken uygun krem ilaç verirde geçer belki diye inşallah geçer çabuk sizinde ama yarına kadar geçmezse doktora götür ilerlemesinKızlar bu nedir? Birden böyle oldu kızım anlayamadım
Doktorumuz üniversite hastanesinde, özel numarasını paylaşmıyor sadece gündüzleri ulaşabiliyorumDoktorunun numarasi varsa atsana resmini belki bisey der
Evde sivri hiç görmedim ama olabilir tabiki, sabaha geçmemiş olursa doktora götürürümYattığı yerlerin örtülerini de silkelemek lazım belki bir sivri ısırmıştır ya da küçük örümcek
Sanki bişy ısırmış gibi
Benim büyük kızı 6-7 aylıkken siviriler ısırmıştı da öyle fena kızarmış şişmişti ki… meğer alerjisi varmış.
Öyle birşey olabilir. Gözlemleyin sabaha kadar hafiflemezse bir doktora göstermek lazım.
Neye alerjisi olabilir bilemiyorumAlerjik reaksiyona çok benziyor
Şimdi sen halı deyince aklıma geldi pikenin üstünde yattı bugün o mu rahatsız etti acaba, şu an bakamıyorum çünkü arabadayız uyuyor ellemek istemedim eve gidince güncellerimŞuan nasıl merak ettim alerjik reaksiyon aniden olduğuna göre, benim bünyemde aynı 10 gün önce halıya oturdum diye 5 dk sonra böyle bacağımın iki yanı boydan boya alerji ilacı içsem geçecek biliyorum emziriyorum diye içmedim yarın doktora gideceğim ürtiker diyecek doktor biliyorum da emzirirken uygun krem ilaç verirde geçer belki diye inşallah geçer çabuk sizinde ama yarına kadar geçmezse doktora götür ilerlemesin
Benim 10 gün oldu mecbur ilaç kullanmam lazım öyle tatlı kaşınıyor ki kaşıdıkçada yayılıyor kocaman bir bölge oldu pijama bile kaşındırıyor, bebişinde geçer inşallahŞimdi sen halı deyince aklıma geldi pikenin üstünde yattı bugün o mu rahatsız etti acaba, şu an bakamıyorum çünkü arabadayız uyuyor ellemek istemedim eve gidince güncellerim
Ürtiker bende oldum suratım şişti felan, alerji hapı verdi doktor ama kullanmadım kendi senişti
Oyuncaksız bakıyorum aynenAna kucagini kullaniyorum ben pek bi model yok oyuncakli oyuncaksiz var ama oyuncakli icinde o kadar para vermeye gerek yok normalo gayet
Ana kucagini kullaniyorum ben pek bi model yok oyuncakli oyuncaksiz var ama oyuncakli icinde o kadar para vermeye gerek yok normalo gayet iyi
Yaa cok karambole is iste sevmeyedebilirdi alsaydin bide pahali bisey yaniOyuncaksız bakıyorum aynenkanguruda baya model var onları araştırayım benim miniğim bebek arabasında durmayı sevmiyor dışarıyı izlemek istiyor keşke doğmadan önce alsaymışım
Sirf bu yuzden ozele goturuyorum yoksa saglik ocagi napiyosa ayni kontrolu yapiyoda 7/24 cepten ulasabiliyorum adamaDoktorumuz üniversite hastanesinde, özel numarasını paylaşmıyor sadece gündüzleri ulaşabiliyorum
evet özelin iyi yanı o, ama doktorum o kadar iyi ki her detayına o kadar iyi bakıyor ki değiştirmek istemedimSirf bu yuzden ozele goturuyorum yoksa saglik ocagi napiyosa ayni kontrolu yapiyoda 7/24 cepten ulasabiliyorum adama
Evet çok kaşınan bir şey, geçer umarım biran önceBenim 10 gün oldu mecbur ilaç kullanmam lazım öyle tatlı kaşınıyor ki kaşıdıkçada yayılıyor kocaman bir bölge oldu pijama bile kaşındırıyor, bebişinde geçer inşallah
Aynen ayenn iyice bakayım sen kullaniyor musun kanguruYaa cok karambole is iste sevmeyedebilirdi alsaydin bide pahali bisey yanioyuncaksiz al aynen zaten kendi oyuncaklari vardir bidigin. Kanguruya iyi bak valla modeli cok ama bazilari yenidogan falan yanlis olmasin
İnşallah sabaha kalmaz bişeyi kuzucuğunEvet çok kaşınan bir şey, geçer umarım biran öncebaktımda şimdi daha iyi pembiş kalmış biraz sabah bakacağım tekrar bakalım
Aynen her ay götürüyoruz doktor öpüp mıncıklayıp seviyor, eşim en son doktora bebek sevdirmeye geliyoruz sanki dedi çok güldüm bendeSirf bu yuzden ozele goturuyorum yoksa saglik ocagi napiyosa ayni kontrolu yapiyoda 7/24 cepten ulasabiliyorum adama
Kullanım amacına göre değişir, ama elektrikli manuelden kolaydır, sürekli sağım yapacaksan zaten kesin elektrikliKızlar sizce elektrikli göğüs pompası mı alsam manuel mi
İşe başlayacağım 2 saatliğine gidip gelicem ama yinede sağıp bırakmak istiyorum karar veremedim elektriklilerde çok pahalıKullanım amacına göre değişir, ama elektrikli manuelden kolaydır, sürekli sağım yapacaksan zaten kesin elektrikli
İşe başlayacaksanız kesin elektrikli, manuel sağmakla olmazİşe başlayacağım 2 saatliğine gidip gelicem ama yinede sağıp bırakmak istiyorum karar veremedim elektriklilerde çok pahalı
2 saat bile olsa bebek bu belli mi olur tam giderken emzirip giderim diye düşünsekiniz uyuyacağı tutar huysuzluk yapar emmez sonra acıkır vs gelmesi gitmesi 2 saati geçedebiir, süt sağmak şart Allah kolaylık versin ek gıdaya geçsek daha kolay olur az kaldıİşe başlayacağım 2 saatliğine gidip gelicem ama yinede sağıp bırakmak istiyorum karar veremedim elektriklilerde çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?