2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar babybjornun ana kucağını ve kangurusunu alacağım kullanan var mı aranızda hangi modelini almalıyım tam emin olamadım aralarındaki fark ne
Ana kucagini kullaniyorum ben pek bi model yok oyuncakli oyuncaksiz var ama oyuncakli icinde o kadar para vermeye gerek yok normalo gayet iyi

O 20 dk yı memede uyuyor bence o zaman
Aslında çogu uykusundan gazdan dolayı kalkıyor geri ama geri uyuyunca koyunca uyanmasa keşke kaynanamda başta uyuyamıyordu son günler full uyuyordu Allah Allah dedim ya 7-8 saat falan düşün arada emzirip bırakıyordum şimdi eve geldik yer şehir değişikliğinden belki de on dk on dk uyanıyor bi de sabahları uyanmıyor artık 11 e kadar uyuyor emip emip geri uyuyor uyanık kalmıyor hiç orda başladı böyle geç kalkmaya geç uyanınca uykusu da şaşıyor belki

Kızlar bu nedir? Birden böyle oldu kızım anlayamadım
Şuan nasıl merak ettim alerjik reaksiyon aniden olduğuna göre, benim bünyemde aynı 10 gün önce halıya oturdum diye 5 dk sonra böyle bacağımın iki yanı boydan boya alerji ilacı içsem geçecek biliyorum emziriyorum diye içmedim yarın doktora gideceğim ürtiker diyecek doktor biliyorum da emzirirken uygun krem ilaç verirde geçer belki diye inşallah geçer çabuk sizinde ama yarına kadar geçmezse doktora götür ilerlemesin

Evde sivri hiç görmedim ama olabilir tabiki, sabaha geçmemiş olursa doktora götürürüm
Alerjik reaksiyona çok benziyor
Neye alerjisi olabilir bilemiyorum

Şimdi sen halı deyince aklıma geldi pikenin üstünde yattı bugün o mu rahatsız etti acaba, şu an bakamıyorum çünkü arabadayız uyuyor ellemek istemedim eve gidince güncellerim
Ürtiker bende oldum suratım şişti felan, alerji hapı verdi doktor ama kullanmadım kendi senişti

Benim 10 gün oldu mecbur ilaç kullanmam lazım öyle tatlı kaşınıyor ki kaşıdıkçada yayılıyor kocaman bir bölge oldu pijama bile kaşındırıyor, bebişinde geçer inşallah

Oyuncaksız bakıyorum aynen kanguruda baya model var onları araştırayım benim miniğim bebek arabasında durmayı sevmiyor dışarıyı izlemek istiyor keşke doğmadan önce alsaymışım

Oyuncaksız bakıyorum aynen kanguruda baya model var onları araştırayım benim miniğim bebek arabasında durmayı sevmiyor dışarıyı izlemek istiyor keşke doğmadan önce alsaymışım
Yaa cok karambole is iste sevmeyedebilirdi alsaydin bide pahali bisey yani oyuncaksiz al aynen zaten kendi oyuncaklari vardir bidigin. Kanguruya iyi bak valla modeli cok ama bazilari yenidogan falan yanlis olmasin

Benim 10 gün oldu mecbur ilaç kullanmam lazım öyle tatlı kaşınıyor ki kaşıdıkçada yayılıyor kocaman bir bölge oldu pijama bile kaşındırıyor, bebişinde geçer inşallah
Evet çok kaşınan bir şey, geçer umarım biran önce baktımda şimdi daha iyi pembiş kalmış biraz sabah bakacağım tekrar bakalım

Sirf bu yuzden ozele goturuyorum yoksa saglik ocagi napiyosa ayni kontrolu yapiyoda 7/24 cepten ulasabiliyorum adama
Aynen her ay götürüyoruz doktor öpüp mıncıklayıp seviyor, eşim en son doktora bebek sevdirmeye geliyoruz sanki dedi çok güldüm bende 3.ay kontrolünde 4.ayda extra bişey yoksa gelmeyelim hastalık mevsimi hastaneye getirmek istemiyorum dedim kan ilacına başlıcaz onu yazıyorum deftere o zaman 5.ayda rotaya gelirsiniz dedi hastalık mevsimi kontrol diye çocukları hasta etmeyelim de

İşe başlayacağım 2 saatliğine gidip gelicem ama yinede sağıp bırakmak istiyorum karar veremedim elektriklilerde çok pahalı
2 saat bile olsa bebek bu belli mi olur tam giderken emzirip giderim diye düşünsekiniz uyuyacağı tutar huysuzluk yapar emmez sonra acıkır vs gelmesi gitmesi 2 saati geçedebiir, süt sağmak şart Allah kolaylık versin ek gıdaya geçsek daha kolay olur az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…