2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahaha süper ana kucağını alırsam bende bundan alayım
Bu arada benimkiler şu görseldekinden aşırı memnunum, dolaptan çok uyguna almıştım. Nasıl bir alet anlamadım ağlayan çocuğu koyunca anında susuyor. Kanguruyu çok deneyimlemedim bebeğim kafasını dik tutup etrafı izleyemediği için huzursuz gibi geldi artık tutuyor kullanacağım

Ay cok tatli isini sevmek baska bisey yaa
Valla bizim asisiz geçtiğimiz ay yok o yuzden full gidiyoruz simdi bide sunnet isimiz var onun icinde gidicez bakalim 1 haftaya 4 aylik oluyo zaten

Ayy evet gördüm bunları da çok güzel modeller ben kanguruyu sanırım 3d mesh alcam bakalim bende temiz bulursam ikinci ele de bakcam. Bizde de 4moms var çok memnunum ama artık yavaştan miadi doluyor onun kendini döndürmeye falan çalışıyor içinde korkuyorum duscek diye

Ben arkadaşlara 7/24 memede diyordum, onlar abartıyorum sanıyorlarmış. Geçen gün bebek görmeye geldiler, eee biz bebek görmedik meme gördük dediler. Dedim olabilir
Benimki de meme düşkünü bi bebek napayım, meme uçlarım pembeleşti artık emilmekten. Rengi açıldı falan
Benim de o anki keyfine göre karar veriyor hangi memeyi isteyeceğine, istemeyeceğine bazen sol istemiyor, bazen sağ istemiyor. Sütün akışını beğenmezse bağırıyor resmen diğer memeye al diye. Ya da oynuyor ağzından çıkarıp yüzünü sürüyor, tekrar ağzına alıyor falan.

Ben babyjörn muadili ana kucağı kullanıyorum da gayet de iş görüyor. Kahvaltımı yaparken bebemi koyuyorum, onunla konuşarak takılıyorum 10-15 dakika oyalıyor. Benimki memeden uzak kalamadığı için süre bu kadar. Yoksa daha fazla da oyalar.
Kanguru da chicco mymaki fit kullanıyorum. Dışarı çıkarken koyuyorum kanguruya öyle çıkıyorum. Benimki bebek arabası pek sevmiyor. Orasını sıkıştır, burasını aç derken boyut olarak her bebeye uyar gibi. Ama aklım neko smartta kalmadı değil. Onu da çok beğenmiştim.

Yes durum ayni bi tarafi asla kavga etmeden almiyo oyuncak falan koyuyorum omzuma gulerken gulerken agzina tikiyorum sansliysam devam aliyo

Ya benimki artık dışarı doğru oturmak istiyor bana dönük kalmaya sevmiyor bu kanguruda dışarı doğru oturtabiliyor mu bildiğiniz öylr bir kanguru var mı

Ya benimki artık dışarı doğru oturmak istiyor bana dönük kalmaya sevmiyor bu kanguruda dışarı doğru oturtabiliyor mu bildiğiniz öylr bir kanguru var mı
Dışa doğru oturma hiçbir kanguruda tavsiye edilmiyor. Bacakların olması gereken M şeklini, vücudun olması gereken c şeklini sağlamıyor. Sırtı sizin göğsünüze geldiği zaman düz durması gerektiği için omurga bozukluklarına sebep olabilir deniyor.

Ay cok tatli isini sevmek baska bisey yaa
Valla bizim asisiz geçtiğimiz ay yok o yuzden full gidiyoruz simdi bide sunnet isimiz var onun icinde gidicez bakalim 1 haftaya 4 aylik oluyo zaten
Sünnet mi olacak maşallah onaküçükken hemen iyileşiyorlar, bizde yaptırmayı düşünüyorduk ama doktor hidrosel gördü geçmesini bekleyelim dedi sünnet ondan sonra olur dedi, zaten 3.aydan sonra 1 yaşına kadar hafif sedasyonla yapıyoruz dedi 1 yaşından sonra da narkozla, ilk 3 ay lokal anestezi olduğu için istiyordum inşallah hidrosel geçerde olur bir an önce

canim cok acikinca sag gogsunu ver
benimkide sol gogsumu pek emmiyor acikinca onu veriyorum tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…