- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.081
Şöyle bir aparat aldım ben oyuncaksız babybjörnümeOyuncaksız bakıyorum aynenkanguruda baya model var onları araştırayım benim miniğim bebek arabasında durmayı sevmiyor dışarıyı izlemek istiyor keşke doğmadan önce alsaymışım
Ahaha süper ana kucağını alırsam bende bundan alayımŞöyle bir aparat aldım ben oyuncaksız babybjörnüme
Cega Anakucağı Oyuncak
Ben aldim ama sling kullaniyorum hala. Oturakli kanguru aldim bu arada ilerleyen zamanda kullanmak icinAynen ayenn iyice bakayım sen kullaniyor musun kanguru
Bu arada benimkiler şu görseldekinden aşırı memnunum, dolaptan çok uyguna almıştım. Nasıl bir alet anlamadım ağlayan çocuğu koyunca anında susuyor. Kanguruyu çok deneyimlemedim bebeğim kafasını dik tutup etrafı izleyemediği için huzursuz gibi geldi artık tutuyor kullanacağımAhaha süper ana kucağını alırsam bende bundan alayım
Ay cok tatliAynen her ay götürüyoruz doktor öpüp mıncıklayıp seviyor, eşim en son doktora bebek sevdirmeye geliyoruz sanki dedi çok güldüm bende3.ay kontrolünde 4.ayda extra bişey yoksa gelmeyelim hastalık mevsimi hastaneye getirmek istemiyorum dedim kan ilacına başlıcaz onu yazıyorum deftere o zaman 5.ayda rotaya gelirsiniz dedi hastalık mevsimi kontrol diye çocukları hasta etmeyelim de
Aklim olsaydi en bastan sunu alirdim. Vallabi dahaki hamileligim icin alicam bunu. İstersen arastir bi. SWİCCO Göğüs Pompası 8oz/ 240ml Bpa Içermeyen 3 Mod 10 Emme Seviyesi Rahat Emzirme Sütü Toplayıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyolİşe başlayacağım 2 saatliğine gidip gelicem ama yinede sağıp bırakmak istiyorum karar veremedim elektriklilerde çok pahalı
Sling bana hediye gelmişti ama hiç kullanmadım korkuyorum ya çocuk düşerse iyi baglayamazsam diyeBen aldim ama sling kullaniyorum hala. Oturakli kanguru aldim bu arada ilerleyen zamanda kullanmak icin
Ayy evet gördüm bunları da çok güzel modeller ben kanguruyu sanırım 3d mesh alcam bakalim bende temiz bulursam ikinci ele de bakcam. Bizde de 4moms var çok memnunum ama artık yavaştan miadi doluyor onun kendini döndürmeye falan çalışıyor içinde korkuyorum duscek diyeBu arada benimkiler şu görseldekinden aşırı memnunum, dolaptan çok uyguna almıştım. Nasıl bir alet anlamadım ağlayan çocuğu koyunca anında susuyor. Kanguruyu çok deneyimlemedim bebeğim kafasını dik tutup etrafı izleyemediği için huzursuz gibi geldi artık tutuyor kullanacağım Eki Görüntüle 3315850
Ben arkadaşlara 7/24 memede diyordum, onlar abartıyorum sanıyorlarmış. Geçen gün bebek görmeye geldiler, eee biz bebek görmedik meme gördük dediler. Dedim olabilirAhahaha cocugun ilk kelimesi meme olucak galiba ahaha 20-50 dk arasi gunduz uykulari normal bu arada 10 dk uyuyup kalkiyosa dalamiyodur. Emme olayina gelince hey masallah baska bi aktiviteye vakit kalmiyodur4 aylik oldu olucak benim bambam ama 2 saat uyanik tutmuyorum 1 saat oyun yarim saat alt degistir pispisle emzir derken uykuya goturuyorum 1.5 saat maksimum uyaniklik eger gecersek o sureyi bagir cagir uykusuz takiliyoruz.
Benim de o anki keyfine göre karar veriyor hangi memeyi isteyeceğine, istemeyeceğineBu arada benim kız sağ göğsümü reddetmeye başladı
Şaşkınım
Solu daha çok istiyor sanırım o kolumda daha rahat uyuyor
Gece emiyor sağ tarafı. Ama gündüz zorla ya da hiç. Çok tazyikli geliyor acaba ondan mı?
Göğsüm dolunca mecbur sağdım şimdi. Yoksa mastit is coming soon.
Bende oyle bir bagliyorum ki her seferinde cocukcagiz uzerimize isiyo ahahahSling bana hediye gelmişti ama hiç kullanmadım korkuyorum ya çocuk düşerse iyi baglayamazsam diye
Yes durum ayni bi tarafi asla kavga etmeden almiyo oyuncak falan koyuyorum omzuma gulerken gulerken agzina tikiyorum sansliysam devam aliyoBu arada benim kız sağ göğsümü reddetmeye başladı
Şaşkınım
Gece emiyor sağ tarafı. Ama gündüz zorla ya da hiç. Çok tazyikli geliyor acaba ondan mı?
Ya benimki artık dışarı doğru oturmak istiyor bana dönük kalmaya sevmiyor bu kanguruda dışarı doğru oturtabiliyor mu bildiğiniz öylr bir kanguru var mıBen babyjörn muadili ana kucağı kullanıyorum da gayet de iş görüyor. Kahvaltımı yaparken bebemi koyuyorum, onunla konuşarak takılıyorum10-15 dakika oyalıyor. Benimki memeden uzak kalamadığı için süre bu kadar. Yoksa daha fazla da oyalar.
Kanguru da chicco mymaki fit kullanıyorum. Dışarı çıkarken koyuyorum kanguruya öyle çıkıyorum. Benimki bebek arabası pek sevmiyor. Orasını sıkıştır, burasını aç derken boyut olarak her bebeye uyar gibi. Ama aklım neko smartta kalmadı değil. Onu da çok beğenmiştim.
Dışa doğru oturma hiçbir kanguruda tavsiye edilmiyor. Bacakların olması gereken M şeklini, vücudun olması gereken c şeklini sağlamıyor. Sırtı sizin göğsünüze geldiği zaman düz durması gerektiği için omurga bozukluklarına sebep olabilir deniyor.Ya benimki artık dışarı doğru oturmak istiyor bana dönük kalmaya sevmiyor bu kanguruda dışarı doğru oturtabiliyor mu bildiğiniz öylr bir kanguru var mı
Sünnet mi olacak maşallah onaAy cok tatliisini sevmek baska bisey yaa
Valla bizim asisiz geçtiğimiz ay yok o yuzden full gidiyoruzsimdi bide sunnet isimiz var onun icinde gidicez bakalim 1 haftaya 4 aylik oluyo zaten
Buna bende bakıyordum fiyatı biraz pahalı olduğu için düşünmedim ama eşimde ikinci çocuk oluncada kullanacaksın alalım dedi bi alıp deneyelim bakalımAklim olsaydi en bastan sunu alirdim. Vallabi dahaki hamileligim icin alicam bunu. İstersen arastir bi. SWİCCO Göğüs Pompası 8oz/ 240ml Bpa Içermeyen 3 Mod 10 Emme Seviyesi Rahat Emzirme Sütü Toplayıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kanguruyu hangi marka aldınız memnunmusunuz. Ben de artık kanguruya ihtiyaç duyuyorumBen aldim ama sling kullaniyorum hala. Oturakli kanguru aldim bu arada ilerleyen zamanda kullanmak icin
alerjik buyuk ihtimalleKızlar bu nedir? Birden böyle oldu kızım anlayamadım
canim cok acikinca sag gogsunu verBu arada benim kız sağ göğsümü reddetmeye başladı
Şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?