2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bebegim hep basini sag tarafa ceviriyor
uzanincada oyle hep sag tarafta
Sola da yatiriyorum hic sevmiyo agliyor kucaktada sag tarafina bakiyor normalmi?

Benim kendi kendine güzelce uyuyan bebeğim de 2 gündür uyumuyor ancak memede kucakta uyuyor bırakınca gözler fal taşı gibi Atak haftamız olabilir 2 hafta erken doğdu 14.haftadayız şuan ama doğuma göre 12. Hafta atağı belki sizin de öyledir inşallah huy degiştirmezler

Hanımlar selam
Uyku tulumu için 3-6 mı alayım 6-9 mu sizce?
internetten alacağım LCW.
6-9 büyük mü olur sizce?

Sola da yatiriyorum hic sevmiyo agliyor kucaktada sag tarafina bakiyor normalmi?
Benim ki de aynısını sola yapıyor arkadaşım hatta bu nedenle sağ mememe geçince bile kriz yaşıyoruz artık solu veriyor gibi ters tutuyorum öyle sorun çıkarmıyor. Anne karnındaki en çok durdukları pozisyona alışık oldukları için normal diyorlar ben doktora da sormuştum, onayladı hatta şey dedi sen en çok hangi tarafa yatınca rahatsan o da senin gibi bir insan ama yine de doktor kontrolünde sorarsın için rahat etsin

Buarada canım kızlar lacmix diye bir vitamin önerdi doktorum hem sütün kalitesini artması hem de üretime destek, cidden bana 3 gündür bir enerji verdi hem de göğüslerim daha hızlı doluyor. Yorumlarda da herkes öyle yazmış, ihtiyacı olan yine tabii doktoruna ya da eczanesine danışıp yararlanabilir. Bana çok iyi geldi, inşallah size de şifa olsun

Doğru ama benim bebe bunu yeni yapmaya başladı. Bir hafta olmadı bile böyle seçici davranması
Yine emşyor ayakta filan emziriyorum ama tam boşaltmıyor. Geçicidir belki

Yaa sizede gecmis olsun bende yeni dogankwn yaptirmak istedim ama koprucuk kemigi iyilessin sariligi atlatalim derken nasil olmadi 6 ayida gecirmek istemiyorim hafiza kaydediyomis artik o civarda yasadigi aciyi falan. Bide malum donme olaylari var daha da hareketlenmeden halletmek lazim

Kanguruyu hangi marka aldınız memnunmusunuz. Ben de artık kanguruya ihtiyaç duyuyorum
Bunu aldim ama henuz kanguru olarak kullanmiyorum oturmadigi icin. Altta ki oturagi kullaniyorum sadece bazen o kadar agir geliyo ki ona yasliyorum kucagimda

Doğru ama benim bebe bunu yeni yapmaya başladı. Bir hafta olmadı bile böyle seçici davranması
Yine emşyor ayakta filan emziriyorum ama tam boşaltmıyor. Geçicidir belki
Benimki de öyle 2 haftadır çile çekiyorum önceden de çok hoşlanmıyordu ama böyle tepki vermiyordu şimdi mememi dövüyor sinirleniyor, ayakta emziriyorumdum elimde çıngıraklar falan deli gibi dolan dolan ama şimdi öbür tarafmış gibi ters emzirerek çözdüm işi en azından memem dayak yemiyor ayakta çünkü bir süre sonra kurşun taşıyor gibi ağırlaşıyor

Bende bundan dün sipariş vermiştim takip ediyordum indirime girmiş, oturmalı diye aldım ama dışa dönük oturur mu orasını pek anlamadım oturma yeri düz mü eğimli mi fotoda anlaşılmıyor

Bende bundan dün sipariş vermiştim takip ediyordum indirime girmiş, oturmalı diye aldım ama dışa dönük oturur mu orasını pek anlamadım oturma yeri düz mü eğimli mi fotoda anlaşılmıyor
Egimli evet disa donuk oturtursun canim ama ben ustteki kismiyla degilde daha cok oturagi kullanmak icin aldim yurumeye basladiginda da disarda bir sure sonra kucak istiyolar o zamanda kullanilir diye. Bence bu model 6 aydan once kullanilmaz

Hanımlar selam
Uyku tulumu için 3-6 mı alayım 6-9 mu sizce?
internetten alacağım LCW.
6-9 büyük mü olur sizce?
Ben 3-6 aldım tam oldu pişman oldum diğer aylar giyemez diye korkuyorum 6-9 al bence
Lcw dan memnun kaldm ama 1.6 tog bile çok iyi oldu bizim eve

Benim de aynı hatta sağ biraz düzleşti gibi hissediyorum ilgisini çeksin diye sağında oyuncaklar ve ben duruyorum solunda duvar. Duvara bakıyor

Egimli evet disa donuk oturtursun canim ama ben ustteki kismiyla degilde daha cok oturagi kullanmak icin aldim yurumeye basladiginda da disarda bir sure sonra kucak istiyolar o zamanda kullanilir diye. Bence bu model 6 aydan once kullanilmaz
Yorumlarda 5.aydan itibaren demişler genelde bide önünde çanta olan bir model vardı ikisi arasında kalmıştım ama oturması iyi bacağı açık pozisyonda bide erkek diye bunu tercih ettim bakalım gelince görürüm, bide doğru yürüyünce de hep kucak isteyecekler

1.5 ay boyunca bunun stresi ile yaşadım resmen. Kafasını sağa çevirmesi, sağa yatması, uyanıkken sağa bakması,sola çevirdikçe geri sağa çevirmesi falan derken sağ düzleşti hafiften. Birgün dayanamadım eşime bi hoca araştıralım götürelim kesin bişey var dedim. Aynı gün özelde bir prof bulduk ortopedi profu hiç bişey yok dedi adam güldü bize resmen. Hiç korkma canım geçiyor soluna oyuncak koy sesli oyuncağı varsa o taraftan salla hep zamanla kendisi 2 tarafa da dönüyor.

Çok yoruluyorum
Misafirler bitmek bilmiyor
Kabul etmedim etmedim çocuk 3. Ayı doldurdu geliyoruz artık diye Çifter Çifter geliyorlar
Mutlu oluyorum aslında ama öylesine zorlanıyorum ki anlatamam
Bir de çok tuhaf annem dahil hiç kimse emzirmem ve iki saatte bir uyutmam gereken bir bebeğim olduğunu farketmiyor
Bebek görmeye geliyorsunuz????
E ama benim odama çekilmem lazım???
Muhabbeti uzattıkça uzatıyorlar, nezaketende dinlememezlik de yapamıyorum
Ağırlamam gereken daha en az 5 (2si yemekli kalabalık diğerleri çaya sohbete) misafir topluluğu var
Yarın kahvaltıya geliyor bir eski dostum geceden hazırlayacağım uyuya kalmazsam :/ (kendisi de minnak bebekli yardımcı olamaz bana )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…