- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.681
3.aydan sonra alıştırdım çok şükür frig marka kauçuk tek onu kabul etti, uykusunda bile çıkarıp takmaya çalışıyorSen de emzik tutturan o şanslılardan mısınöğrendi ya o hareketi gösterecek seksen kere yapacak illa alem ya bu bebeler
Ben de yine deneyeceğim şu yanak sıkma olayını bakalım bir de heralde uykuluyken mi vermek gerekiyormuş ??3.aydan sonra alıştırdım çok şükür frig marka kauçuk tek onu kabul etti, uykusunda bile çıkarıp takmaya çalışıyor
Ben deniyorum olmuyor ama denemeye devam edeceğim sende denemediysen mutlaka dene belki erken uyur 9 da uyusa illa 5-6 da kalkmaz ne kadar erken uyursa o kadar daha geç kalkar merak etme, uyku uykunun mayası daha kaliteli uykusu olunca 9 da uyusa 8 de uyansa süper olur170 ml. 13 yıldır içtiğim sigarayı hemen bıraktım ama çayı azaltamıyorum.böyle iyi oluyodu aslında gece yatmadan bezini değiştiriyorum sonra bi daha sabah uyanınca değiştiriyorum gece de 1-2 defa emzirmeye kalkıyorum. Ama onun için öyle iyi olacaksa erkene çekmek lazım. Ama bu sefer de 5-6larda uyanır uyumaz diye korkuyorum 8.30ta gözleri açıyo aaa hayır uyuyoruz hadi bakalım ben uyudum bile bak diyorum ama işlemiyo senden bana hayır yok deyip parmağını emmeye başlıyo
Evet ben uykusu geldiğinde vererek alıştırdım alışması için umudum tükenmişti ki baktım tutmaya başladıBen de yine deneyeceğim şu yanak sıkma olayını bakalım bir de heralde uykuluyken mi vermek gerekiyormuş ??
Çay konusunu es geçmişim bende bir demlik olsun içerim 170 ml tam küçük bardak da değilmiş sende fena değilsin170 ml. 13 yıldır içtiğim sigarayı hemen bıraktım ama çayı azaltamıyorum.böyle iyi oluyodu aslında gece yatmadan bezini değiştiriyorum sonra bi daha sabah uyanınca değiştiriyorum gece de 1-2 defa emzirmeye kalkıyorum. Ama onun için öyle iyi olacaksa erkene çekmek lazım. Ama bu sefer de 5-6larda uyanır uyumaz diye korkuyorum 8.30ta gözleri açıyo aaa hayır uyuyoruz hadi bakalım ben uyudum bile bak diyorum ama işlemiyo senden bana hayır yok deyip parmağını emmeye başlıyo
Benimki emziğe alışkın ama öyle her verdiğimde almiyo. Bazen cokcokcok emiyo bazen atıyo. O yüzden seninkinin de atması seni yanıltmasın. Ben de uykuya gecemediginde ya da gazı onu rahatsız ettiğinde veriyorum. Ya da tükürüğünü yutamadigindaBen de yine deneyeceğim şu yanak sıkma olayını bakalım bir de heralde uykuluyken mi vermek gerekiyormuş ??
Memede mayışıyor ya o arada vereyim diyorum tam uyumadan ?Evet ben uykusu geldiğinde vererek alıştırdım alışması için umudum tükenmişti ki baktım tutmaya başladı
6. Ay diye güzel diyor da çalışan anne olarak düşünüyorum bıraktıgımda nasıl uyuyacak diye çünkü kızım emerek uyuyor 2 ye kadar çalışıcam ama sabah 7-8 den 2 ye kadar uzun süre bebek için fikri olan var mı ne yapılmalı acabaBizde doktorumuza gittik bugün her şeyi kilosu boyu kafası normal yolundaşeyi sordum uyku eğitimini..
6.ay ver şimdi yeni yeni çevresini keşfediyo çok zorlanırsınız ve bozulur sık sık dedi.
Bu fırıldak uykusunda dönüp duruyo yüz üstü duruyo ben panikten uyuyamıyorum dedim hiç sorun olmaz artık ya kafasını bi yana çevirir uyumaya devam eder yada uyanır kaldırır kafasını dedi.
Bağırarak uyanıyo yada uykusunda bağırıyo diş mi dedim meğer arsızlıkmış ahahah şimdiler de anne uzaklaştığında yaparlarmış anne yanı beşikte yatıyo dedim onun olduğu tarafta yatma diğer tarafta yat kokunu alınca başlar bağırmaya dedi ki hakketem 7 de uyuyo gece 12ye kadar mis gibi uyuyo çıt yok ben yatınca başlıyo bağırınmaya
Nebülizatör alayım mı diye sordum gerek yok siz grip olmamaya bakın dedi
Bizim gibi bunları yaşayan varsa fikir olsun başka bir doktordan
Atmak değik ki sadece bir öğürüryor kiiiii asla almıyor neden böyle nefret etti emzikten anlamıyorum benBenimki emziğe alışkın ama öyle her verdiğimde almiyo. Bazen cokcokcok emiyo bazen atıyo. O yüzden seninkinin de atması seni yanıltmasın. Ben de uykuya gecemediginde ya da gazı onu rahatsız ettiğinde veriyorum. Ya da tükürüğünü yutamadiginda
Seninki de mi emzik almadı6. Ay diye güzel diyor da çalışan anne olarak düşünüyorum bıraktıgımda nasıl uyuyacak diye çünkü kızım emerek uyuyor 2 ye kadar çalışıcam ama sabah 7-8 den 2 ye kadar uzun süre bebek için fikri olan var mı ne yapılmalı acaba
Başta emsin diye vermedim sonra bir iki kez verdim almadı az emdi geri attı ağzından bende ısrar etmedim şimdi tekrar deniycem ağlarsa emzik belki oyalarSeninki de mi emzik almadı
Emzik alırsa uyumak için sana ihtiyaç olmaz işte ben de en çok onun için istiyorum emzik almasını ya deneyelim şu emziği tutturalım ya.. ben çoktan işe başlayacaktım da yıllık izindeyim şu an sonra ücretsiz alacağım sanırım yaBaşta emsin diye vermedim sonra bir iki kez verdim almadı az emdi geri attı ağzından bende ısrar etmedim şimdi tekrar deniycem ağlarsa emzik belki oyalar
Kim bakacak bu aradaBaşta emsin diye vermedim sonra bir iki kez verdim almadı az emdi geri attı ağzından bende ısrar etmedim şimdi tekrar deniycem ağlarsa emzik belki oyalar
Ben de izinlerimi kullanıcam rapor alıcam ama bir ay işte kim bakacak belli değil ücretsiz düşünüyorum ama araba da lazım bebek olunca araba alalım diyoruz tek maaşla alamayız diyor eşim anneler bakar diyo ama onlar kendi bildiklerini uygulamaya çalışıyorlar o yüzden istemiyorum çok benim aklımda komsu var o da benim gibi yetiştirme şekli ona sorucam yarım gün bakar mı bakalm inşallah kabul ederEmzik alırsa uyumak için sana ihtiyaç olmaz işte ben de en çok onun için istiyorum emzik almasını ya deneyelim şu emziği tutturalım ya.. ben çoktan işe başlayacaktım da yıllık izindeyim şu an sonra ücretsiz alacağım sanırım ya
Ay ne güzel olur ya bizim burada komşu olayı yok kimseyi tanımıyorum öyle bir şey olsa ben de düşünürdüm tek maaş olmak bizi zorlayacak ama ne yapayım kaynanam yok annem uzakta ve çalışıyor ya ben bakacağım ya bakıcı.. geçen bir bakıcı 20.000 lira istediBen de izinlerimi kullanıcam rapor alıcam ama bir ay işte kim bakacak belli değil ücretsiz düşünüyorum ama araba da lazım bebek olunca araba alalım diyoruz tek maaşla alamayız diyor eşim anneler bakar diyo ama onlar kendi bildiklerini uygulamaya çalışıyorlar o yüzden istemiyorum çok benim aklımda komsu var o da benim gibi yetiştirme şekli ona sorucam yarım gün bakar mı bakalm inşallah kabul eder
Oo çok istemiş benim de annem çok uzakta ve 8. Sınıfa giden kardeşim var ancak tatillerde bakar ara tatilde gelecek mesela ama diğer zamanlar sıkıntı annem de bakar yapma dediğimi yapmaz mı bilmiyorum ya tereddütteyim gözüm görmeden yesin diye ek gıdada bişeyler verir mi vs kaynanamı pek istemiyorum sallamak istemiyorum ısrarla sallayalım diyor kendi kuracagım düzeni baltalayabilir çok ugrasmak istemiyo gibi.Ay ne güzel olur ya bizim burada komşu olayı yok kimseyi tanımıyorum öyle bir şey olsa ben de düşünürdüm tek maaş olmak bizi zorlayacak ama ne yapayım kaynanam yok annem uzakta ve çalışıyor ya ben bakacağım ya bakıcı.. geçen bir bakıcı 20.000 lira istedi
Ay işte ben de böyle dedim eşime, hatta tekrar doğurabilsem keşke hemen dedim, sen kafayı yedin galiba diyoYok valla ne maydonozu tam tuz biber oldu bende çok özlüyorum garip bir şekilde hayal gibi ne güzel oluyor hele doğduğu ilk gün her saniyesini özlüyorum dedim eşime o da bakıyor ki bu kadın delirdi mi
Konuşmak lazım.. valla anneler verebilir arkadaş geçen annemi gizlice ağzına bişetler değdirmeye çalışırken yakaladım bırak tatları alsın Artık diyor daha bebe 3.5 aylıkOo çok istemiş benim de annem çok uzakta ve 8. Sınıfa giden kardeşim var ancak tatillerde bakar ara tatilde gelecek mesela ama diğer zamanlar sıkıntı annem de bakar yapma dediğimi yapmaz mı bilmiyorum ya tereddütteyim gözüm görmeden yesin diye ek gıdada bişeyler verir mi vs kaynanamı pek istemiyorum sallamak istemiyorum ısrarla sallayalım diyor kendi kuracagım düzeni baltalayabilir çok ugrasmak istemiyo gibi.
Komsu benim yaşlarımda genç bi bayan kızı var 3,5 yaşında benim gibi o da pimpirik birazbi de kızıma yaklasmadan yüzüne kafasına dokunma onu bunu yapma diye uyarıyor hasta olmasın diye bana sarılmıyor falan ince düşünüyo dedim bence güzel bakar ama daha sormadım bakalım kabul eder inşallah
NeeeAy işte ben de böyle dedim eşime, hatta tekrar doğurabilsem keşke hemen dedim, sen kafayı yedin galiba diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?