- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.721
Erken tabiki ama eskiden köylerde gelinler bahçede çalışırmış kayınvaldeler evde bebeğe bakınca verirmiş soracak değil ya anneye. Bizimki 4.5 aylık zorunlu bir başlangıç olmuştu. Şimdi 5.ayda uygun görüyor doktorumuz her çocuğun gelişimi farklı olduğu için bu süreçte tek bir doğru yok bence anneler en doğrusunu hisseder uygun zaman içinŞaka gibi yaa sorunu fark etse çocuk emmeye devam edecek nasıl bir doktorluk bu anlamıyorum ki :/ 3.5 ay çok erken değil mi yaaa ama bir şey diyeyim mi bence 6 ay geç ben 5.ayı tadım ayı yapmak istiyorum en azından ya hem sofraya çok ilgili oğlum şimdiden
Ben 3 aydır yiyorum yoğurt, farklı çeşit peynirlet, kaşar, tereyağı falan. Yani şimdiye kadar yoktu yinede bunlardan olabilir mi ?Süt ve süt ürünleri tüketmiyorum.Yoğurt dışında.Krema,tereyağı yasak.Geçen gün kaymak almış eşim yemiştim tekrar gördüm.Onu da bıraktım.
Aslında 5-10 dk emsede sütü çok emdiğini düşünüyorum çünkü çok kaka yapıyor her bezi dolu çiş, yenidoğan gibi çok kaka yapıyor her dolu emmeye alttan fırt çıkıyor metabolizması hızlı olabilir normal dedi. Ek gıdada ayrı bir olay göreceksin bilmiyorsun ki ne sever sevmez deneme yanılma yöntemi kullanım kılavuzu olsaydı bu bebelerin keşke, ben ikea mama sandalyesi alacam yine kullanımı temizliği kolay uzun vadeli oturuyor, diş kaşıyıcı alacaktım unuttum e bebekten bugün çıkmışken. Onu da ne alsam bakmadım da hiç bir sürü var siz aldınız mıOy oy geçmiş olsun kuzuya aman dikkat edelim evet biz neysede bebeler hırpalanıyobu arada aynen boyada gidiyo kilosunu belli etmiyolar artık geçen aydan beri 800 gram almış tospaa ama hiç belli değil bende çok az aldı diyerel gittim 4.ay krizleri meme reddi vardo çünkü zorla ağzına tıktığımdan almış yine aynen bizde önümüzdeki ay tadım ve mama sandalyesine alışma evrelerine geçiyoruz çok heycanlıyım bikaç kitap buldum onları okuyorum şimdi bakalım neler olcek
HatirlamiyorumKaç gram almış bu ay
Valla bilmiyorum kas agrilarim cok fazlaAllah Allah geçmiş olsun ya neden olabilir ki
Bende daha once aliyordum sut urunleri bisey olmadi sonrada gelisti alerjik egzemaBen 3 aydır yiyorum yoğurt, farklı çeşit peynirlet, kaşar, tereyağı falan. Yani şimdiye kadar yoktu yinede bunlardan olabilir mi ?
AmiinMaşallah kuzuya ee boya gidiyor dediğin gibi sağlıklı olsunlar da canlarımızya bu oturmayla ilgili bir şey dedi mi doktorun oturtun bu ayda vs
Maşallah paşaya keyifler yerinde olsun da yeter kiBizimde emme miz cok azaldi ya
2 aydan sonra basla emmek istemiyor pek
Keyfi yerinde bizimde bebegin kilosu 6640 cikti
Benimkide asla 10dk üstü emmiyo ama meme boşalıyoAslında 5-10 dk emsede sütü çok emdiğini düşünüyorum çünkü çok kaka yapıyor her bezi dolu çiş, yenidoğan gibi çok kaka yapıyor her dolu emmeye alttan fırt çıkıyor metabolizması hızlı olabilir normal dedi. Ek gıdada ayrı bir olay göreceksin bilmiyorsun ki ne sever sevmez deneme yanılma yöntemi kullanım kılavuzu olsaydı bu bebelerin keşke, ben ikea mama sandalyesi alacam yine kullanımı temizliği kolay uzun vadeli oturuyor, diş kaşıyıcı alacaktım unuttum e bebekten bugün çıkmışken. Onu da ne alsam bakmadım da hiç bir sürü var siz aldınız mı
Çok geçmiş olsun belki başka bir şeydendir göründün mü doktoraKizlar agrilarim hala devam ediyor ne haftaya dahiliye gitcem
Bel agrim yok sadece gogus agrim ve ense sirt ve kollarimda agri cok oluyor
Tamam cnm çok iyi bu tavsiye araştırmak zorunda kalmadım hemen sipariş vereyimde gelsinBenimkide asla 10dk üstü emmiyo ama meme boşalıyoay inşallah şapur şupur iştahlı olurlar bende ikea alıcam JustAurora tavsiyesiyle diş kaşıyıcı mochi aldım ben çol güzel tutuyo kavrıyo ama sulu olanlardan da aldım buzluğa atabilmek için mochiyi tavsiye ederim
Doktor yoğurt ve peynir için bişey demiyorum ama diğerlerini keselim demişti bana ilk olarak.Tereyağı,krema,süt,kaymak kestim görmedim eğer görürsen tekrar gel dedi.Ben 3 aydır yiyorum yoğurt, farklı çeşit peynirlet, kaşar, tereyağı falan. Yani şimdiye kadar yoktu yinede bunlardan olabilir mi ?
Saol canimÇok geçmiş olsun belki başka bir şeydendir göründün mü doktora
Kalp kapakcigim hafif kacaklik var onda sorun olmaz dediÇok geçmiş olsun belki başka bir şeydendir göründün mü doktora
Kızımın ki baya kapandı erken kapanması da riskli diye biliyorum 3 18 ay arası kapanırmış ama erken mi 3 ay bilemedim o nedenle sordum.Açıklık azaldı mı bilmiyorum doktor ölçüyordu her ay ama açık şu an kapalı değil neden ki
Uzak olmanız kötüymüş, insanın evi gibisi yok gerçekten. Sen annenin yanındayken biraz dinlenmene bak sonra kendi düzenine dönersin :)Annemle çok uzağız ben yanına geldim işte ama keşke evlerimiz yakın olsa gün içinde gelip gitse daha iyi olurdu burda tüm düzenim bozluyor evim daha iyi olurdu. Kesinlikle rahatlamam lazım anne olmay tam alışamadım heralde ben çok kasılıyorum
Sulu olanlarda buzluğa koymayın normal bölüme koyun yazıyordu ama belki markadan markaya değişiyordur. Ben dolaba koyuyorum akşamdan sabah veriyorum çok hoşuna gidiyorBenimkide asla 10dk üstü emmiyo ama meme boşalıyoay inşallah şapur şupur iştahlı olurlar bende ikea alıcam JustAurora tavsiyesiyle diş kaşıyıcı mochi aldım ben çol güzel tutuyo kavrıyo ama sulu olanlardan da aldım buzluğa atabilmek için mochiyi tavsiye ederim
Aa bilmiyodum tamam öyle yapayım çünkü hiç bakmadım attım her şeyiSulu olanlarda buzluğa koymayın normal bölüme koyun yazıyordu ama belki markadan markaya değişiyordur. Ben dolaba koyuyorum akşamdan sabah veriyorum çok hoşuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?