2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Erken tabiki ama eskiden köylerde gelinler bahçede çalışırmış kayınvaldeler evde bebeğe bakınca verirmiş soracak değil ya anneye. Bizimki 4.5 aylık zorunlu bir başlangıç olmuştu. Şimdi 5.ayda uygun görüyor doktorumuz her çocuğun gelişimi farklı olduğu için bu süreçte tek bir doğru yok bence anneler en doğrusunu hisseder uygun zaman için

Aslında 5-10 dk emsede sütü çok emdiğini düşünüyorum çünkü çok kaka yapıyor her bezi dolu çiş, yenidoğan gibi çok kaka yapıyor her dolu emmeye alttan fırt çıkıyor metabolizması hızlı olabilir normal dedi. Ek gıdada ayrı bir olay göreceksin bilmiyorsun ki ne sever sevmez deneme yanılma yöntemi kullanım kılavuzu olsaydı bu bebelerin keşke, ben ikea mama sandalyesi alacam yine kullanımı temizliği kolay uzun vadeli oturuyor, diş kaşıyıcı alacaktım unuttum e bebekten bugün çıkmışken. Onu da ne alsam bakmadım da hiç bir sürü var siz aldınız mı

Maşallah kuzuya ee boya gidiyor dediğin gibi sağlıklı olsunlar da canlarımız ya bu oturmayla ilgili bir şey dedi mi doktorun oturtun bu ayda vs
Amiin valla kendi oturmaya çalışıyodu destekledik dedim iyi yaoptınız dedi önümüzdeki ay mama sandalyesinde oturma çalışmaları yapıcakmışısız zaten

Benimkide asla 10dk üstü emmiyo ama meme boşalıyo ay inşallah şapur şupur iştahlı olurlar bende ikea alıcam JustAurora tavsiyesiyle diş kaşıyıcı mochi aldım ben çol güzel tutuyo kavrıyo ama sulu olanlardan da aldım buzluğa atabilmek için mochiyi tavsiye ederim

Tamam cnm çok iyi bu tavsiye araştırmak zorunda kalmadım hemen sipariş vereyimde gelsin

Ben 3 aydır yiyorum yoğurt, farklı çeşit peynirlet, kaşar, tereyağı falan. Yani şimdiye kadar yoktu yinede bunlardan olabilir mi ?
Doktor yoğurt ve peynir için bişey demiyorum ama diğerlerini keselim demişti bana ilk olarak.Tereyağı,krema,süt,kaymak kestim görmedim eğer görürsen tekrar gel dedi.
Görümcemin oğlunda da oldu.Bişeyleri o da benim gibi yemedi.Tekrar olmuş sanırım. Gastroenterolojiye gitti en son ne dedi doktor bilemiyorum ama şu an tahlil verdiler sanırım bezleri sakladı çünkü.Bende saklamıştım.
Bence bi çocuk doktorunuzla görüşün deneyerek bulan anneleri okumuştum.

Açıklık azaldı mı bilmiyorum doktor ölçüyordu her ay ama açık şu an kapalı değil neden ki
Kızımın ki baya kapandı erken kapanması da riskli diye biliyorum 3 18 ay arası kapanırmış ama erken mi 3 ay bilemedim o nedenle sordum.
Cuma kontrolü var benim ölçümüne göre kafası büyümüş ama bakalım doktor da ne çıkacak

Uzak olmanız kötüymüş, insanın evi gibisi yok gerçekten. Sen annenin yanındayken biraz dinlenmene bak sonra kendi düzenine dönersin :)

Sulu olanlarda buzluğa koymayın normal bölüme koyun yazıyordu ama belki markadan markaya değişiyordur. Ben dolaba koyuyorum akşamdan sabah veriyorum çok hoşuna gidiyor

Sulu olanlarda buzluğa koymayın normal bölüme koyun yazıyordu ama belki markadan markaya değişiyordur. Ben dolaba koyuyorum akşamdan sabah veriyorum çok hoşuna gidiyor
Aa bilmiyodum tamam öyle yapayım çünkü hiç bakmadım attım her şeyi

Bebeğim doğrulmaya çalışıyor 3 aylık oturmak için başlangıç aşaması mı bu acaba ama hala dönme çabası falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…