- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.741
Yok cnm kiloyla alakası yok beslenme yöntemi ile alakalı durum benim ilk oğlum 4,5 aylık başladı meme mama biberon hiç bişey almıyordu kaşıklada almıyordu kilosuda 10,5 kiloydu 4,5 aylıkken normalin çok üzerindeydi sizin gibi genelde 6. Ayda denir ama 5.ayda tattırma şeklinde başlıyoruz aslında doyumluk değil tadımlık benim büyük tadımlığı es geçip haldur huldur başlamıştı ya her çocuk ayrı bir olay o yüzden her anne bebeğine göre doğru zamanda karar verir benceEk gıda için kilo ne anlamda önemli? Yani kilo fazlaysa daha mı geç başlatıyor ya da erken? Bizim kız tosun paşa olmuşdaresmen 1 yaş kilosunda
Benimki de 3 aylık başını kaldirmak istiyor sürekliBebeğim doğrulmaya çalışıyor 3 aylık oturmak için başlangıç aşaması mı bu acaba ama hala dönme çabası falan yok
Bende kiwi var çokta memnunum işimi görüyor güzel sağımda yapıyor hemde fiyat acısındanda digerlerne göre cok uygun
İkili de sağım gücü düşüyor diyorlar zaten canımlansinoh elektirikli kulaniyordum cok memnun kalmıştım
tek lide var ikilide ama ben tekliyi tercih ettim
Bende bunun elektiriklisini aldım şimdilik iyi duruyoOda bazen yoruyor ya elle yapınca tamda yapamıyorum iş yüzünden devamlı sipariş geliyor müşteriye yemek hazırlıyorum aşçılık berbat ya resmen bunu kullanıyorum oda zaten bebeğin emdiği gibi sütün yarısını anca alıyor göğsümde sıkınca yine süt geliyor sağından on dakika sonra
Çok ünlü bir diyetisyen Nilay keçeci sorun olmazinstaya pek güvenim yok ama memnun kaldıysan bi bakayım bende
Bende komşumu düşünüyorum bakıcı olarak. Ama kabul ederse senin komşu harikaymış. Mutlaka konuşOo çok istemiş benim de annem çok uzakta ve 8. Sınıfa giden kardeşim var ancak tatillerde bakar ara tatilde gelecek mesela ama diğer zamanlar sıkıntı annem de bakar yapma dediğimi yapmaz mı bilmiyorum ya tereddütteyim gözüm görmeden yesin diye ek gıdada bişeyler verir mi vs kaynanamı pek istemiyorum sallamak istemiyorum ısrarla sallayalım diyor kendi kuracagım düzeni baltalayabilir çok ugrasmak istemiyo gibi.
Komsu benim yaşlarımda genç bi bayan kızı var 3,5 yaşında benim gibi o da pimpirik birazbi de kızıma yaklasmadan yüzüne kafasına dokunma onu bunu yapma diye uyarıyor hasta olmasın diye bana sarılmıyor falan ince düşünüyo dedim bence güzel bakar ama daha sormadım bakalım kabul eder inşallah
Evet artık yatmaktan rahatsız oluyor etrafı görmek istiyor. Bizimki de öyle Ben hergün az az destekli oturtuyorum. Gerçi bizimki oturmak istemiyor yürümek istiyor. Koyduğum her yerde ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor. Mesela anne kucağında ayaklarıyla kendini itiyor vücudunu kaldırıyor. Birisi elinden tuttuğu anda tüm gücünü vererek ayağa kalkıyor elini tutan da şok oluyor. Elini tutup ayakta durmak istiyor. Ayakta dururken sorun yok. Oturunca yine kalkma çabası. Bebek arabası Puset heryerde ayağa kalkmak uğraşı.Bebeğim doğrulmaya çalışıyor 3 aylık oturmak için başlangıç aşaması mı bu acaba ama hala dönme çabası falan yok
Ben de oturtuyorum çünkü net oturmak istiyor ne yapayım sırtını dayıyorum göğsüme oturuyor o şekilde rahatsız da olmuyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama .. ooo hakikaten erken olmuş yürümek için dur daha acelen neeeEvet artık yatmaktan rahatsız oluyor etrafı görmek istiyor. Bizimki de öyle Ben hergün az az destekli oturtuyorum. Gerçi bizimki oturmak istemiyor yürümek istiyor. Koyduğum her yerde ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor. Mesela anne kucağında ayaklarıyla kendini itiyor vücudunu kaldırıyor. Birisi elinden tuttuğu anda tüm gücünü vererek ayağa kalkıyor elini tutan da şok oluyor. Elini tutup ayakta durmak istiyor. Ayakta dururken sorun yok. Oturunca yine kalkma çabası. Bebek arabası Puset heryerde ayağa kalkmak uğraşı.
Bir şeyin geç olması da erken olması da hep ürkütmüştür beni. Bu durumda ürkütüyor. Çok erken.
Sana bir şey soracaktım bambamı nasıl uykuya geçiriyorsun hala kucağında pışpışşş yaparak mı bizimki asla uyumak istemiyor gece bir çözüm bulmam bişeyler denemem lazımBenimkide asla 10dk üstü emmiyo ama meme boşalıyoay inşallah şapur şupur iştahlı olurlar bende ikea alıcam @JustAurora tavsiyesiyle diş kaşıyıcı mochi aldım ben çol güzel tutuyo kavrıyo ama sulu olanlardan da aldım buzluğa atabilmek için mochiyi tavsiye ederim
Aynen öyle uyutuyorum yüksek pışpış sesi popoya pat pat sallan zıpla hopla çılgınlar gibiSana bir şey soracaktım bambamı nasıl uykuya geçiriyorsun hala kucağında pışpışşş yaparak mı bizimki asla uyumak istemiyor gece bir çözüm bulmam bişeyler denemem lazım
bence yanlış değil. Osman gönülalı izle YouTube’dan. Ben çok beğeniyorum. Kendini yenileyen bir doktor ve bu dönemleri hazır olan bebiş için normal görüyor.Ben de oturtuyorum çünkü net oturmak istiyor ne yapayım sırtını dayıyorum göğsüme oturuyor o şekilde rahatsız da olmuyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama .. ooo hakikaten erken olmuş yürümek için dur daha acelen neee
Ben Bebelac gold kullaniyorumKIzlar mama kullananlar hangi mama markasını veriyorsunuz bebeğe?
Her uyandığında aynı şekilde mi dalıyor geriye o da zor yahu gece uyku sersemi olunca bide benimkide 2 saatte bir uyanıyor ama emerek geri uyuyor ilk uykusu mesele benimkinin mesela henüz uyumadı uyumak üzere 8 den beri uğraşıyorumAynen öyle uyutuyorum yüksek pışpış sesi popoya pat pat sallan zıpla hopla çılgınlar gibigecede uyanınca aynı sabahın 2si 4ü 6sı aynı bende bişeyler denicem inşallah
Çok küçük ya emerek uyumak isteyince vermeyince mahrum ediyorum gibi hissediyorumCanım uyku eğitimi değilde destekleri azalt veya değiştir mesela karnını uyutmadan 30dk önce doyur sonra salla zıpla hopla herkesin yapabileceği bir desteğe geç en azından sonra acıkma süresini takip eder kim bakacak ise sen işteyken o sürede uykuda besler meme olayını atlarsın biraz
Kaç aylık ki seninkiEvet artık yatmaktan rahatsız oluyor etrafı görmek istiyor. Bizimki de öyle Ben hergün az az destekli oturtuyorum. Gerçi bizimki oturmak istemiyor yürümek istiyor. Koyduğum her yerde ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor. Mesela anne kucağında ayaklarıyla kendini itiyor vücudunu kaldırıyor. Birisi elinden tuttuğu anda tüm gücünü vererek ayağa kalkıyor elini tutan da şok oluyor. Elini tutup ayakta durmak istiyor. Ayakta dururken sorun yok. Oturunca yine kalkma çabası. Bebek arabası Puset heryerde ayağa kalkmak uğraşı.
Bir şeyin geç olması da erken olması da hep ürkütmüştür beni. Bu durumda ürkütüyor. Çok erken.
ben oturtmuyorum da bayadır dizimi kırıp kucagıma v şeklinde koyuyorum ayakları karnıma dikiyorum gibi sırtı bacagıma yaslıyorumBen de oturtuyorum çünkü net oturmak istiyor ne yapayım sırtını dayıyorum göğsüme oturuyor o şekilde rahatsız da olmuyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama .. ooo hakikaten erken olmuş yürümek için dur daha acelen neee
3 ay 8 günlükKaç aylık ki seninki
Erkenden peşinden koşturacak desene3 ay 8 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?