2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ek gıda için kilo ne anlamda önemli? Yani kilo fazlaysa daha mı geç başlatıyor ya da erken? Bizim kız tosun paşa olmuşda resmen 1 yaş kilosunda
Yok cnm kiloyla alakası yok beslenme yöntemi ile alakalı durum benim ilk oğlum 4,5 aylık başladı meme mama biberon hiç bişey almıyordu kaşıklada almıyordu kilosuda 10,5 kiloydu 4,5 aylıkken normalin çok üzerindeydi sizin gibi genelde 6. Ayda denir ama 5.ayda tattırma şeklinde başlıyoruz aslında doyumluk değil tadımlık benim büyük tadımlığı es geçip haldur huldur başlamıştı ya her çocuk ayrı bir olay o yüzden her anne bebeğine göre doğru zamanda karar verir bence

Bende bunun elektiriklisini aldım şimdilik iyi duruyo

Bende komşumu düşünüyorum bakıcı olarak. Ama kabul ederse senin komşu harikaymış. Mutlaka konuş

Bebeğim doğrulmaya çalışıyor 3 aylık oturmak için başlangıç aşaması mı bu acaba ama hala dönme çabası falan yok
Evet artık yatmaktan rahatsız oluyor etrafı görmek istiyor. Bizimki de öyle Ben hergün az az destekli oturtuyorum. Gerçi bizimki oturmak istemiyor yürümek istiyor. Koyduğum her yerde ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor. Mesela anne kucağında ayaklarıyla kendini itiyor vücudunu kaldırıyor. Birisi elinden tuttuğu anda tüm gücünü vererek ayağa kalkıyor elini tutan da şok oluyor. Elini tutup ayakta durmak istiyor. Ayakta dururken sorun yok. Oturunca yine kalkma çabası. Bebek arabası Puset heryerde ayağa kalkmak uğraşı.
Bir şeyin geç olması da erken olması da hep ürkütmüştür beni. Bu durumda ürkütüyor. Çok erken.

Ben de oturtuyorum çünkü net oturmak istiyor ne yapayım sırtını dayıyorum göğsüme oturuyor o şekilde rahatsız da olmuyor yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama .. ooo hakikaten erken olmuş yürümek için dur daha acelen neee

Sana bir şey soracaktım bambamı nasıl uykuya geçiriyorsun hala kucağında pışpışşş yaparak mı bizimki asla uyumak istemiyor gece bir çözüm bulmam bişeyler denemem lazım

Sana bir şey soracaktım bambamı nasıl uykuya geçiriyorsun hala kucağında pışpışşş yaparak mı bizimki asla uyumak istemiyor gece bir çözüm bulmam bişeyler denemem lazım
Aynen öyle uyutuyorum yüksek pışpış sesi popoya pat pat sallan zıpla hopla çılgınlar gibi gecede uyanınca aynı sabahın 2si 4ü 6sı aynı bende bişeyler denicem inşallah

bence yanlış değil. Osman gönülalı izle YouTube’dan. Ben çok beğeniyorum. Kendini yenileyen bir doktor ve bu dönemleri hazır olan bebiş için normal görüyor.
Evet çok erken. Yürüyemez daha kasları kemikleri neyse artık hazır değildir ama içinde bitmek bilmeyen bir çaba var bakalım sonu ne olacak

Aynen öyle uyutuyorum yüksek pışpış sesi popoya pat pat sallan zıpla hopla çılgınlar gibi gecede uyanınca aynı sabahın 2si 4ü 6sı aynı bende bişeyler denicem inşallah
Her uyandığında aynı şekilde mi dalıyor geriye o da zor yahu gece uyku sersemi olunca bide benimkide 2 saatte bir uyanıyor ama emerek geri uyuyor ilk uykusu mesele benimkinin mesela henüz uyumadı uyumak üzere 8 den beri uğraşıyorum

Çok küçük ya emerek uyumak isteyince vermeyince mahrum ediyorum gibi hissediyorum

Kaç aylık ki seninki
ben oturtmuyorum da bayadır dizimi kırıp kucagıma v şeklinde koyuyorum ayakları karnıma dikiyorum gibi sırtı bacagıma yaslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…