2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Malesef her uyandığında aynı şekilde uyuyo bundan 1.5 2 hafta önce gece hiç uyanmıyodu ben kalkıp emziriyodum uykusunda yatırıyodum devam ediyodu 4 .ay zımbırtısı maffetti bizi gitti güzelim memeler

Çok küçük ya emerek uyumak isteyince vermeyince mahrum ediyorum gibi hissediyorum
O zaman şöyle yap yine ver ama uyutucağın odada emzirme en azından meme uyku bağını koparırsın belki uyutuyosun emmek mi istedi başka odada emzir bitince uyutucağın odaya geri geç

Ben önce diş kaşıyıcı susuz olanlardan aldım hamileyken bilemedim oğluma sert geldi olmadı sonra e bebekte eldiven şeklinde olanlardan aldım eli hep ağzında diye onunla elini ağzına götürmeyi sürekli ıskalıyo o da olmadı ne alacağımı şaşırdım tekrar bakacağım gidip başka modele

Malesef her uyandığında aynı şekilde uyuyo bundan 1.5 2 hafta önce gece hiç uyanmıyodu ben kalkıp emziriyodum uykusunda yatırıyodum devam ediyodu 4 .ay zımbırtısı maffetti bizi gitti güzelim memeler
4.ay en zoru az kaldı #dayanPheebs
Ağlaması geriyor beni sabaha kadar kucağımda tuttum kucağa alıştın kuzucum anlıyorum da gece oldu yatsak diyorum dedim agucuk bugucuk aşı çeneye vurdu geceden kalmayım bugün nasıl geçecek bilmiyorum

Biz çok gurbetteyiz. Aşırı gurbet anneme de bebek bakımı konusunda güvenemiyorum. Yapma dediğim şeyi yapar kesin. Yenidoğanken kolundan tutup kaldırmaya çalıştı, anne napıyosun dediğimde köyde böyle yapıyorduk bi şey olmaz falan dedi. Geçen konusu açıldı, sen böyle yapmıştın dedim, amaaan bebe zaten hamur, alıp atsan bile bi şey olmaz dedi. Heh dedim, bebeye kimin bakmayacağı belli oldu kayınvalidem bakıcak mecbur. Bakıcıya asla güvenemem çünkü. O da gelip bizde kalarak bakıcak. Bakalım nasıl geçecek günler kendisini severim, anlaşırız da. Hatta her gün yarım saat dedikodu saatimiz falan var ama aynı evde nasıl olur bilemiyorum. Bazı konularda onunla da anlaşamıyoruz ama yapma, doktor böyle dedi desek yapmaz. Bi de eşim ailesine karşı biraz baskın biri. Aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey diyerek de yapmaz. Yaparsa tadımız kaçar, 1 hafta konuşur eşim çünkü ocak sonunda gelecek bakalım. Şimdilik heyet raporum var, 1 sefer daha heyet almayı deneyip sonra aile hekiminden 2 3 haftayı kurtarsam 2. Dönem okula başlarım. Rapor da alamazsam mecbur o zamana kadar ücretsiz izin.

Kızlar mochi ninkini dediler sende ona bak istersen

Kızlar bu arada uçucu lavanta yağı aldım. Minik su püskürten bi hava nemlendiricim vardı. Ona 3-4 damla damlatıp öyle çalıştırıyorum. Onun sayesinde mi yoksa zaten zamanı gelmişti, düzene girecekti de o yüzden mi oldu bilmiyorum ama uykusu bi düzeldi gibi. Geceleri uzun uzuyor, önceden gündüz pek uyumazdı şimdi 3-4 gündüz uykusu yapıyor yarım saat bir saat arası. Bi de beşiğinde lavanta keseleri vardı zaten, onlara da 1 damla damlattım. Ev lavanta lavanta kokuyor ama iyi geldi bize

Allah kolaylık versin uykusuzluk en zoru heralde yaaa

Dön canım dön ben de pamuğa başladım.

Allah kolaylık versin uykusuzluk en zoru heralde yaaaa
Benim bünyem alışık çok etkilenmiyorum
Şuan sanki deliksiz uyumuş gibi enerjiğim sabah 6 da bebişi uyuttum eşime bıraktım dışarı çıktım alerji iğnesi oldum kortizonlu, zaten kortızon şişirecek diye simit poğaça aldım geldim eve 7 de çayımı demledim içiyorum herşey çok güzelmişcesine

Bende ücretsiz izine ayrıldım tek maaşla zor olacak ama yapacak bişey yok, daha öncekine annem baktı annen bile olsa aynı evde yaşamak çok çok zor 7/24 saat, aynı şehirde olsa evine gider onunda kafa dinlenir seninde farklı şehirde olunca mecburen aynı evde yaşamak zorunlu. 2,5 yaşına getirip kreşe vermek istiyorum bu sefer, yalnız aşım kaygısız başım derler ya kafam rahat ama maddiyatta önemli farkındayım büyük özel okulda bide önümüzdeki 2 sene kemerleri epey bir sıkmak gerekecek bellii ki. Bebişin ihtiyaçları dışında kendime hiç bişey almadan idare ederim gibi a b planları yapıyorum, zaten bakıcıya vermek istemem de bakıcılarda enflasyona uymuş maaşımın yarısını istiyor kreş desen aynı en ucuz kreş 10 bin benim iş yerimin yanındaki 12 bin, evde oturmak daha hesaplı olacak diyoruz

Oh afiyet olsun

Bi de insan alısıyo evde olmaya valla ben evde olmayı severim maaşlı ev hanımı gibiyim şuan ama bitti izin ücretsiz izne ayrılıym dedim eşim çok istemedi bakalım ne yapıcaz

Kızlar bu 4. Ay atağı 3 bitip 4. Aya girince mi başlıyor yoksa 4. Ay bitince mi başlıyor kafam karıştı şimdi

Kızlar meme reddi yaşayan var mı iki gündür oğlum memeyle kavga ederek emiyor bugün artık ağlama krizine girdi gece hiç uyumadı eşimle dışarı çıktılar sinirden çatlıcam şimdi daha 3 ay 15 günlük bu kadar erken başlayabilir mi

Gaz değilse eger 3. Ayda yalancı meme reddi oluyormuş dış dünyaya ilgisi arttıgı için emmek istemiyorlarmış farklı farklı yollar deneyin uyurken karanlıkta evde yürürken vs geçiyormuş sonra ama kavga eder gibi kıvranıyorsa gaz da olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…