- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.988
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.761
Öyle gözüküyor. Bir doktora danışacağımErkenden peşinden koşturacak desene
Malesef her uyandığında aynı şekilde uyuyo bundan 1.5 2 hafta önce gece hiç uyanmıyodu ben kalkıp emziriyodum uykusunda yatırıyodum devam ediyodu 4 .ay zımbırtısı maffetti biziHer uyandığında aynı şekilde mi dalıyor geriye o da zor yahu gece uyku sersemi olunca bide benimkide 2 saatte bir uyanıyor ama emerek geri uyuyor ilk uykusu mesele benimkinin mesela henüz uyumadı uyumak üzere 8 den beri uğraşıyorum
O zaman şöyle yap yine ver ama uyutucağın odada emzirme en azından meme uyku bağını koparırsın belki uyutuyosun emmek mi istedi başka odada emzir bitince uyutucağın odaya geri geçÇok küçük ya emerek uyumak isteyince vermeyince mahrum ediyorum gibi hissediyorum
Yok cnmKendin icinde yaptigin birsey varmi? Yani meme ucunucu
11 / 10 / ve yeni dogan var zatenSekiz çeşit korunma yöntemiyle korunmalı aslındakaç yaşında çocuklarınız
Aptamil veriyorum ben memnunumKIzlar mama kullananlar hangi mama markasını veriyorsunuz bebeğe?
Ben önce diş kaşıyıcı susuz olanlardan aldım hamileyken bilemedim oğluma sert geldi olmadı sonra e bebekte eldiven şeklinde olanlardan aldım eli hep ağzında diye onunla elini ağzına götürmeyi sürekli ıskalıyo o da olmadı ne alacağımı şaşırdım tekrar bakacağım gidip başka modeleAslında 5-10 dk emsede sütü çok emdiğini düşünüyorum çünkü çok kaka yapıyor her bezi dolu çiş, yenidoğan gibi çok kaka yapıyor her dolu emmeye alttan fırt çıkıyor metabolizması hızlı olabilir normal dedi. Ek gıdada ayrı bir olay göreceksin bilmiyorsun ki ne sever sevmez deneme yanılma yöntemi kullanım kılavuzu olsaydı bu bebelerin keşke, ben ikea mama sandalyesi alacam yine kullanımı temizliği kolay uzun vadeli oturuyor, diş kaşıyıcı alacaktım unuttum e bebekten bugün çıkmışken. Onu da ne alsam bakmadım da hiç bir sürü var siz aldınız mı
4.ay en zoru az kaldı #dayanPheebsMalesef her uyandığında aynı şekilde uyuyo bundan 1.5 2 hafta önce gece hiç uyanmıyodu ben kalkıp emziriyodum uykusunda yatırıyodum devam ediyodu 4 .ay zımbırtısı maffetti bizigitti güzelim memeler
Biz çok gurbetteyiz. Aşırı gurbetOo çok istemiş benim de annem çok uzakta ve 8. Sınıfa giden kardeşim var ancak tatillerde bakar ara tatilde gelecek mesela ama diğer zamanlar sıkıntı annem de bakar yapma dediğimi yapmaz mı bilmiyorum ya tereddütteyim gözüm görmeden yesin diye ek gıdada bişeyler verir mi vs kaynanamı pek istemiyorum sallamak istemiyorum ısrarla sallayalım diyor kendi kuracagım düzeni baltalayabilir çok ugrasmak istemiyo gibi.
Komsu benim yaşlarımda genç bi bayan kızı var 3,5 yaşında benim gibi o da pimpirik birazbi de kızıma yaklasmadan yüzüne kafasına dokunma onu bunu yapma diye uyarıyor hasta olmasın diye bana sarılmıyor falan ince düşünüyo dedim bence güzel bakar ama daha sormadım bakalım kabul eder inşallah
Kızlar mochi ninkini dediler sende ona bak istersenBen önce diş kaşıyıcı susuz olanlardan aldım hamileyken bilemedim oğluma sert geldi olmadı sonra e bebekte eldiven şeklinde olanlardan aldım eli hep ağzında diye onunla elini ağzına götürmeyi sürekli ıskalıyo o da olmadı ne alacağımı şaşırdım tekrar bakacağım gidip başka modele
Allah kolaylık versin uykusuzluk en zoru heralde yaaa4.ay en zoru az kaldı #dayanPheebs
Ağlaması geriyor beni sabaha kadar kucağımda tuttum kucağa alıştın kuzucum anlıyorum da gece oldu yatsak diyorumdedim agucuk bugucuk aşı çeneye vurdu geceden kalmayım bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Dön canım dön ben de pamuğa başladım.Aaaaaa
Ben dikkat ediyorum çok Değirmemeye fakat çok dışkı bulaşabiliyor mecburen temizliyorum büyük tuvalette
İdrar yolu enfeksiyonu olmasın diye de sürekli alt tarafı yıkanmaz kız bebeklerin
Bir ara sadece pamuk kullanıyordum geri ona döneyim bari
Ben aptamil prosyneo veriyorum doğduğundan beri canım. Severek içiyor.KIzlar mama kullananlar hangi mama markasını veriyorsunuz bebeğe?
Benim bünyem alışık çok etkilenmiyorumAllah kolaylık versin uykusuzluk en zoru heralde yaaaa
Bende ücretsiz izine ayrıldım tek maaşla zor olacak ama yapacak bişey yok, daha öncekine annem baktı annen bile olsa aynı evde yaşamak çok çok zor 7/24 saat, aynı şehirde olsa evine gider onunda kafa dinlenir seninde farklı şehirde olunca mecburen aynı evde yaşamak zorunlu. 2,5 yaşına getirip kreşe vermek istiyorum bu sefer, yalnız aşım kaygısız başım derler ya kafam rahat ama maddiyatta önemli farkındayım büyük özel okulda bide önümüzdeki 2 sene kemerleri epey bir sıkmak gerekecek bellii ki. Bebişin ihtiyaçları dışında kendime hiç bişey almadan idare ederim gibi a b planları yapıyorum, zaten bakıcıya vermek istemem de bakıcılarda enflasyona uymuş maaşımın yarısını istiyor kreş desen aynı en ucuz kreş 10 bin benim iş yerimin yanındaki 12 bin, evde oturmak daha hesaplı olacak diyoruzBiz çok gurbetteyiz. Aşırı gurbetanneme de bebek bakımı konusunda güvenemiyorum. Yapma dediğim şeyi yapar kesin. Yenidoğanken kolundan tutup kaldırmaya çalıştı, anne napıyosun dediğimde köyde böyle yapıyorduk bi şey olmaz falan dedi. Geçen konusu açıldı, sen böyle yapmıştın dedim, amaaan bebe zaten hamur, alıp atsan bile bi şey olmaz dedi. Heh dedim, bebeye kimin bakmayacağı belli oldu kayınvalidem bakıcak mecbur. Bakıcıya asla güvenemem çünkü. O da gelip bizde kalarak bakıcak. Bakalım nasıl geçecek günler kendisini severim, anlaşırız da. Hatta her gün yarım saat dedikodu saatimiz falan var ama aynı evde nasıl olur bilemiyorum. Bazı konularda onunla da anlaşamıyoruz ama yapma, doktor böyle dedi desek yapmaz. Bi de eşim ailesine karşı biraz baskın biri. Aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey diyerek de yapmaz. Yaparsa tadımız kaçar, 1 hafta konuşur eşim çünkü ocak sonunda gelecek bakalım. Şimdilik heyet raporum var, 1 sefer daha heyet almayı deneyip sonra aile hekiminden 2 3 haftayı kurtarsam 2. Dönem okula başlarım. Rapor da alamazsam mecbur o zamana kadar ücretsiz izin.
Oh afiyet olsunBenim bünyem alışık çok etkilenmiyorum
Şuan sanki deliksiz uyumuş gibi enerjiğim sabah 6 da bebişi uyuttum eşime bıraktım dışarı çıktım alerji iğnesi oldum kortizonlu, zaten kortızon şişirecek diye simit poğaça aldım geldim eve7 de çayımı demledim içiyorum herşey çok güzelmişcesine
Bi de insan alısıyo evde olmaya valla ben evde olmayı severim maaşlı ev hanımı gibiyim şuanBende ücretsiz izine ayrıldım tek maaşla zor olacak ama yapacak bişey yok, daha öncekine annem baktı annen bile olsa aynı evde yaşamak çok çok zor 7/24 saat, aynı şehirde olsa evine gider onunda kafa dinlenir seninde farklı şehirde olunca mecburen aynı evde yaşamak zorunlu. 2,5 yaşına getirip kreşe vermek istiyorum bu sefer, yalnız aşım kaygısız başım derler ya kafam rahat ama maddiyatta önemli farkındayım büyük özel okulda bide önümüzdeki 2 sene kemerleri epey bir sıkmak gerekecek bellii ki. Bebişin ihtiyaçları dışında kendime hiç bişey almadan idare ederim gibi a b planları yapıyorum, zaten bakıcıya vermek istemem de bakıcılarda enflasyona uymuş maaşımın yarısını istiyor kreş desen aynı en ucuz kreş 10 bin benim iş yerimin yanındaki 12 bin, evde oturmak daha hesaplı olacak diyoruz
Gaz değilse eger 3. Ayda yalancı meme reddi oluyormuş dış dünyaya ilgisi arttıgı için emmek istemiyorlarmış farklı farklı yollar deneyin uyurken karanlıkta evde yürürken vs geçiyormuş sonra ama kavga eder gibi kıvranıyorsa gaz da olabilir belkiKızlar meme reddi yaşayan var mı iki gündür oğlum memeyle kavga ederek emiyor bugün artık ağlama krizine girdi gece hiç uyumadı eşimle dışarı çıktılar sinirden çatlıcam şimdidaha 3 ay 15 günlük bu kadar erken başlayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?