- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.781
Gazını çıkarıp emzirdim hem mide hem bağırsak gazı çıktıdaGaz değilse eger 3. Ayda yalancı meme reddi oluyormuş dış dünyaya ilgisi arttıgı için emmek istemiyorlarmış farklı farklı yollar deneyin uyurken karanlıkta evde yürürken vs geçiyormuş sonra ama kavga eder gibi kıvranıyorsa gaz da olabilir belki
Kızlar bu 4. Ay atağı 3 bitip 4. Aya girince mi başlıyor yoksa 4. Ay bitince mi başlıyor kafam karıştı şimdi
Hoşgeldiniz bacılarım ahahah meme reddiyle başlayan hikayemiz 4 ay 1 hafta itibariyle uyku bozukluğu eklenerek devam ediyor. 4.ay dedikleriKızlar meme reddi yaşayan var mı iki gündür oğlum memeyle kavga ederek emiyor bugün artık ağlama krizine girdi gece hiç uyumadı eşimle dışarı çıktılar sinirden çatlıcam şimdidaha 3 ay 15 günlük bu kadar erken başlayabilir mi
Çok uzun süre sabırlar diliyorum kendimeHoşgeldiniz bacılarım ahahah meme reddiyle başlayan hikayemiz 4 ay 1 hafta itibariyle uyku bozukluğu eklenerek devam ediyor. 4.ay dedikleriay malesef ki 3.5 civarı başlayıp 5e doğru sonlanıyor benim anladığım ama geçiyomuş telaş etmiyorum. Meme reddide çok takmayın kandırıp hoplayıp zıplayıp emzirmeye devam ben kilo çok az almıştır derken 800 gram almış mesela
Çalışıyorum iznim bitti mecbur ücretsiz izinBurda herkesler çalışıyor bir ben çalışmıyorum herhaldeişi bıraktım 1 yaşına gelene kadar da iş falan düşünmüyorum. Bebeğinizi bırakmak zor olacak sanırım sizler için, Allah kolaylık versin
Bir yaşına kadar izin alabiliyorsan harika gerçektenÇalışıyorum iznim bitti mecbur ücretsiz izin1 yaşına gelsin en azından ya
5. Aya doğru mu sonlanıyormuş allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sabırlar versin o zaman 4. Ayın emareleri başlamış bulanmakta gözümüz aydınHoşgeldiniz bacılarım ahahah meme reddiyle başlayan hikayemiz 4 ay 1 hafta itibariyle uyku bozukluğu eklenerek devam ediyor. 4.ay dedikleriay malesef ki 3.5 civarı başlayıp 5e doğru sonlanıyor benim anladığım ama geçiyomuş telaş etmiyorum. Meme reddide çok takmayın kandırıp hoplayıp zıplayıp emzirmeye devam ben kilo çok az almıştır derken 800 gram almış mesela
Yazın 1 ay falan aynı evde yaşıyoruz, sıkıntı olmuyor da şimdi bebek var. İyi geçindiğim kayınvalideyle aramız bozulsun da istemem ama maddiyat da önemli maalesef. Bi de ben uyumlu insanım, bi şekilde yaşarım aynı evde ama eşim napcak bilemiyorum.Bende ücretsiz izine ayrıldım tek maaşla zor olacak ama yapacak bişey yok, daha öncekine annem baktı annen bile olsa aynı evde yaşamak çok çok zor 7/24 saat, aynı şehirde olsa evine gider onunda kafa dinlenir seninde farklı şehirde olunca mecburen aynı evde yaşamak zorunlu. 2,5 yaşına getirip kreşe vermek istiyorum bu sefer, yalnız aşım kaygısız başım derler ya kafam rahat ama maddiyatta önemli farkındayım büyük özel okulda bide önümüzdeki 2 sene kemerleri epey bir sıkmak gerekecek bellii ki. Bebişin ihtiyaçları dışında kendime hiç bişey almadan idare ederim gibi a b planları yapıyorum, zaten bakıcıya vermek istemem de bakıcılarda enflasyona uymuş maaşımın yarısını istiyor kreş desen aynı en ucuz kreş 10 bin benim iş yerimin yanındaki 12 bin, evde oturmak daha hesaplı olacak diyoruz
Ben golden goat keçi sütü maması kullanıyorum, fiyatı sanırım biraz diğerlerine göre yüksek ama tadı falan anne sütüne baya yakın ben de baktım tadına, kabızlık aşırı gaz gibi bir problem de yaratmadı.KIzlar mama kullananlar hangi mama markasını veriyorsunuz bebeğe?
Ben o bahsettiğiniz Defactodaki 1.6 togu aldım, şu üzerinde periler olan lila renkliKızlar bu uyku tulumları ebebek, civil, babymall vs her yerde en az 9 aydan başlıyor. Defacto’da var bir tek 3-6 ay orada da 1 tane 1,6 tog var. Hep 2,5 tog. İstanbul’da yaşıyoruz ve 2,5 togla çocuk yanar yanisiz nerelerden aldınız?
Şimdi yemiyor musunBende daha once aliyordum sut urunleri bisey olmadi sonrada gelisti alerjik egzema
Şuan bende denemeye başladım. Bugün hiçbir süt ürünü yemedim. Bezleri attım fotoğrafını çekip acaba biriktirsem mi ? 3 ay kontrolüne gitmedim daha 3 ayı geçtik en iyisi gidip bir görünelim. Ne zor bişeymiş bugün kakasında kan yoktu. Sadece nokta gibi bir kırmızılık vardı. Mukus devam ediyor ama.Doktor yoğurt ve peynir için bişey demiyorum ama diğerlerini keselim demişti bana ilk olarak.Tereyağı,krema,süt,kaymak kestim görmedim eğer görürsen tekrar gel dedi.
Görümcemin oğlunda da oldu.Bişeyleri o da benim gibi yemedi.Tekrar olmuş sanırım. Gastroenterolojiye gitti en son ne dedi doktor bilemiyorum ama şu an tahlil verdiler sanırım bezleri sakladı çünkü.Bende saklamıştım.
Bence bi çocuk doktorunuzla görüşün deneyerek bulan anneleri okumuştum.
Benim bebeğiminde dönme çabası yok ben hep altını açınca sağa sola çevirdim 1.aydan beri ona rağmen yok. Sürekli kollarını açıp kendini kasıyor kalkmak istiyor belli ki artık yatmak istemiyor ama daha erken bence 3.ay 6 günlük dahaBebeğim doğrulmaya çalışıyor 3 aylık oturmak için başlangıç aşaması mı bu acaba ama hala dönme çabası falan yok
Ben de aldım defactodakiniBen golden goat keçi sütü maması kullanıyorum, fiyatı sanırım biraz diğerlerine göre yüksek ama tadı falan anne sütüne baya yakın ben de baktım tadına, kabızlık aşırı gaz gibi bir problem de yaratmadı.
Ben o bahsettiğiniz Defactodaki 1.6 togu aldım, şu üzerinde periler olan lila renkliama henüz kargoda, yarın gelecek. 2.5 bana da çok bunaltır gibi geldi.
Evet öyleymiş baktım bendeÇok ünlü bir diyetisyen Nilay keçeci sorun olmaz
Tabi kolay değil az çok tahmin edebiliyorum çünkü insan yaşamını gelirine göre planlıyor sonra pat maaşın biri gidiyor, 32. Haftada zorunlu doğum iznine ayrılan birinin 56 günlükken izni bitiyor 2 aylık dahi dolmuyor şimdi bu anne ne yapsın süt kuzusunu bakacak anane babanne olsa bile memesini kesip eve bırakamıyor her çocuk biberon kabul etmiyor üstelik, birde bakacak kimse yoksa daha beter. Sosyal devlet anlayışının 2 sene doğum izni vermesini öyle isterdim ki en azından ücretli doğum izni 6 ay olmalı ama bari ek gıdaya başlardı bebek sadece ilk 6 ay sadece anne sütü kamu spotuyla çalışan anne bebeğini emziremiyor çünkü, inşallah sizde kolay bir yol bulursunuz bu süreçte Allah tüm çalışan annelerimize yardım etsin kolaylık sağlasınBi de insan alısıyo evde olmaya valla ben evde olmayı severim maaşlı ev hanımı gibiyim şuanama bitti izin ücretsiz izne ayrılıym dedim eşim çok istemedi bakalım ne yapıcaz
Bende çalışmıyorum yalnız değilsinBurda herkesler çalışıyor bir ben çalışmıyorum herhaldeişi bıraktım 1 yaşına gelene kadar da iş falan düşünmüyorum. Bebeğinizi bırakmak zor olacak sanırım sizler için, Allah kolaylık versin
Sadece biraz ishalKızlar yarın rotavirüs aşırımız var. Yan etki yaşadınız mı yaptıran anneler neler olabiliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?