2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci ah sorma kanayan yaramız malesef istediğimiz çok şey değil ki insan gelecek neslini düşünmeli herşey bir bebekle başlar

İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci ah sorma kanayan yaramız malesef istediğimiz çok şey değil ki insan gelecek neslini düşünmeli herşey bir bebekle başlar
Benim aklım bebemdeyken odaklanamıcam ama çalışcam yani... Bunu bile hesaba katmalılar ama katmıyorlar. Çok dertliyim bu konuda ya

Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim, istanbul tuzla yada pendikte memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı? Mümkünse tel no paylaşan? Doktorumdan memnun değilim de değiştirmek istiyorum.

Aynen kafayı kaldırmak için ugrasıyı bende elinden tutup kaldırıp indiriyorum oyun yapar gibi gerçi daha erken dönmek için ama sağa sola yanda dönmüyor
kesinlikle yan en azından 6 ay olsaydı ya da 6 ay 12 ye kadar olsaydı daha bebeğimin gazı geçmedi emerek uyumak istiyor ek gıda için blw istiyordum ama başkasına bırakınca nasıl olacak dökme yapma der üstünü etrafı kirletecek diye engeller mi falan emzirme kısmından ek gıda dönemini de düşünmeye başladım
Kızlar yarın rotavirüs aşırımız var. Yan etki yaşadınız mı yaptıran anneler neler olabiliyor ?
Bizde yan etki olmadı

Kızlar bugün ilk defa su verdim. Bugün inanılmaz zor bir gün geçirdik meme reddi uykuya dalamama hepsi mevcuttu. Hiç düzgün emmeyince biraz su vereyim bari dedim. Normalde ek gıda dönemine kadar vermeyi düşünmüyordumda bugün bir istisna oldu. Bir şey sorucam suyu kaynatıp veriyoruz ya bu süre ne zamana kadar bilen var mı, ne zaman kaynatmadan verebiliyoruz?

Bebeğin popişine baktım çatlak varsa görüyor onlar çünki eğer bakıp bu yorumu yaptıysa dediği okey bakmadan yaptıysa alerji Dr git derim ama kakada kanı önemsemiyor doktorlar kilo kaybınız yoksa o yüzden telaş etme boşa geçer zati alerjiden olsa

Bizim bebişte oturmak istiyor.Etrafı izlemeyi istiyor sürekli.Hatta dikilmek için garip bi çabası Bazı doktor saklamanı istiyor.Ben görür görmez götürdüm bezi.Baktı poposuna da çatlaklar var oradan da olabilir dedi.Poposuna bepanthen pişik kremi mutlaka her açmada sür dedi.
Çünkü bizimki bir gaz çıkarıyor sanırsın büyük insan diğer odadan duyuluyor.Öyle şiddetli.
Ama ben süt ürünlerinden olduğuna kanaat getirdim çünkü değişik hiç bişey yemiyorum.

Böyle çizgi çizgi kan görüyordum ben ip gibi.Öyle büyük öbek öbek değil.
Bu arada benimki kakayı hep mukuslu yapıyor ya.Kan olsada olmasada bununla ilgili bişey demedi doktor.

Doktoru görümceme biriktir getir demiş bakmadı sonra deli etti beni diyor ama o çok taktı kafaya ya.Sanırım başka şeylerede var.Çek göster önce zaten süt ve süt ürünlerini yasaklayıp olursa tekrar gelirsin diyorlar.

Mukusu artık önemsemiyor doktorlar kan yoksa sorun yok dedi bana doktor

Ah bende. Daha geçen konu açtım bakıcı ile alakalı. Ben uzatacağım ücretsize sanırım son kararım o gibi.
Ben de heyet deneyip olmazsa ücretsiz alacağım ama bakalım.
Ya kızlar başka bir derdim var. Sağ göğsümde sürekli süt düğümü oluyor. Mesela gece yatıyorum bir şey yok, emzirmeye uyanıyorum bi bakıyorum yumurta kadar kitle vary ya da emzirmeden sonra yatıyorum, sabah bi kalkıyorum, kitle var. Neyse futbol topu tutuşu, yatarak, gezerek emzirme, masaj, sağma derken yok ediyorum. 2-3 gün sonra tekrar ediyor. Buna nasıl çözüm bulacağım ben ya?

Ben ilk gördüğümde gözle görülür kan vardı. Sonra olmadı bir sonraki gün tekrar nokta halinde 3 4 tane vardı. Sonra yine olmadı bugün akşam üstü bir tane nokta gibi vardı. Yarın rota aşısı var yaptırmazsak artık yaptıramıcaz. Aşıyı aldım ama kafama takıldı acaba bişey yapar mı ? Artık doktorada soramam numarası yok napcam bilmiyorum. Siz yaptırdınız mı rato aşısı sıkıntı çıkardı mı bağırsaklara alerji geçirmişsiniz

Yok götürmedik bakmadı yani. Gidince de deneye deneye bulacaksınız diyorlarmış zaten. Bugün hiç süt ürünü tüketmedim bakalım

kızlar şimdi kafama takıldı. Doktorun numarası yok sabah rota aşısı için gidicez yaptırmaksak günü kalmadı daha yaptıramayız. bebeğimin kakasında kan görmüştüm pazar günü sonrasında nokta nokta gördüm yazmıştım zaten sizlere. Sormak istediğim acaba aşı tekrar kanama falan yapar mı ? Alerjik bebeği olan anneler siz yaptırdınız mı yaptırdıysanız bir sıkıntı oldu mu ?

Prospektüste ishal, kusma varsa ertelenmelidir yazıyor. Enfeksiyon varsa da doktorunuza danışın, ona göre uygulayın yazıyor. Acaba kakadaki kan enfeksiyon belirtisi olabilir mi? Sabah kesin danışarak yaptırın bence. Bağışıklık kazansın istiyoruz ama tehlikeye de atmayın.

İshal kusma yok ama enfeksiyonu bilemiyorum tabi. Aşının günü kalmadı teste götürsem napsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…