2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Doktor hasta değilse ya da tıkanık değilse sürekli burnunu çekme burunda travma olur ondan da tıkanır gibi bişey dedi
Saç benim de avuç avuç dökülüyor resmen evin heryeri kıl
Tikali olmadigi zaman hic cekmiyorum tahris olur diye. Ama uykudan uyaniyor rahat nefes alamadigi icin o zaman mecbur cekiyorum. Sesi duzelmedi bi turlu persembe doktora goturecegim bakalim

Benim ikizlerden biri de 2 gün önce hastaydi keyfi de yoktu aksam atesi 38 civarinda seyretti hep gece de oyleydi. Ama calpol vermedim 38.5 olmadan once vermeyin diyorlar. Cok sukur sabaha biseyi kalmadi yoksa doktora goturecektim. Tam hastalik cagirici havalar gunduzler sicak geceler serin bi degisik

Kızlar bebişlerin kulaklarını temizliyor musunuz? Kulak çubuğu mu kullanıyorsunuz ben cesaret edemedim

Kızlarr primayla başlayan bez serüvenimiz fiyatlarının artmasıyla yerine molfixe molfixin sızdırmasıyla yerini sleepye ve onda da sızdırma yaşayınca tekrar primaya döndük son zamla birlikte en son olarak bimin bezine geçiş yapmıştık şimdilik iyi gidiyor sizlerde de bez sorunu yaşayan varsa tavsiye ederim

Kızlar bebişlerin kulaklarını temizliyor musunuz? Kulak çubuğu mu kullanıyorsunuz ben cesaret edemedim

Canım benim doktor kesinlikle normalde de zaten kulağa birşey sokmak yasak demişti, bana üzerinden çıkardığın kıyafet olur yada bir bez peçete olur parmağına birşey dola dışa bakan kısmını al yeter demişti

Merhaba kizlar biz dun sunnetimizi olduk ve deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim. Sunnet saatinden bir saat once onar dakika ara ile jetex diye bir krem surdum penisine klinige gittigimizde lokal anestezisi yapildi ve hic agri hissetmedi aglamadi on dakika da uyusmasini bekledik hic aglamadi bebegim cok konforluydu. Dunden beri 4 st araliklarla kantoron ve kremini donusumlu kullaniyoruz iyi durumdayiz cok sukur.

Ben kalp sorunu yüzünden yaptıramıyorum ya, doktor beklemeniz lazım dedi. Yoksa bu sıralar yaptırmak istiyordum. Ne zaman yaptırabileceğim de belli değil

Hepinize İyi geceler temmuz anneleri 2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Nasıl geçti? Ateş huzursuzluk oldu mu. Bizim bu hafta içi korkuyorum bende..

Diş kaşıntısı, salyalar veee şakaklarda ateşle selam arkadaşlar bebişim aşırı huzursuz, sürekli elini ağzına sokuyor hırslı böyle, jel aldık eczaneden diş eti için rahatladı şükür ama ateş düşmedi dalgalı seyrediyor. Garip olan şakakta 38.1 gördük ama alnının ortası 36.7 gösteriyordu normal mi bu durum, calpol verdim huzursuzluğu artınca, nöbetteyiz bu gece

Evet bazı 2,5lar daha ince duruyor bazıları daha kalın benim kızım da maşallah anası gibi ateşli sıcağız biz. Sendeki terletmeyen 2,5 nereden acaba, bakayım bir. Ay bir de altta da fermuarlı olanları varmış bez değiştirirken kolay olur diye onlardan arıyorum ama bulamıyorum, help

Hepinize İyi geceler temmuz anneleri 2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Bizim çok sakin geçmişti. Önlem olarak calpol almıştık ama çok şükür vermeye gerek kalmamıştı. Çocuktan çocuğa değişiyor yan etkiler ama olsa da çok ağır geçmiyor, endişelenmeyin şifa olsun

Geçmiş olsun canım calpol vermedim burnu baya düzeldi gibi nefes alış verişi ama bu sefer de ben grip oldum gerçekten salgın var maskeyle duruyorum ama yine de korkuyorum bulaşacak ona daha kötü olacak diyegündüz sıcak gece serin dediğin gibi

Bizimki de çok rahat geçti hiç korkmana gerek yok çok hafif ateşi oldu o kadar biraz soydum üstünü geçti o da hiç ilaca falan gerek kalmadan

Bizim 1 toglar çift fermuar çok iyi kesinlikle valla 2.5 ve 1.6 tog ikiside waikikiden aldım gayet memnunum

Hadi gozun aydin
Darisi basimiza insallah kolay atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…