- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.941
Tikali olmadigi zaman hic cekmiyorum tahris olur diye. Ama uykudan uyaniyor rahat nefes alamadigi icin o zaman mecbur cekiyorum. Sesi duzelmedi bi turlu persembe doktora goturecegim bakalimDoktor hasta değilse ya da tıkanık değilse sürekli burnunu çekme burunda travma olur ondan da tıkanır gibi bişey dedi
Saç benim de avuç avuç dökülüyor resmen evin heryeri kıl
Benim ikizlerden biri de 2 gün önce hastaydi keyfi de yoktu aksam atesi 38 civarinda seyretti hep gece de oyleydi. Ama calpol vermedim 38.5 olmadan once vermeyin diyorlar. Cok sukur sabaha biseyi kalmadi yoksa doktora goturecektim. Tam hastalik cagirici havalar gunduzler sicak geceler serin bi degisikKızlar benim oğlum hasta oldu galibadünden beri çok hırıltılı nefes alışı serum fizyolojikle temizliyorum aspiratörle çekiyorum ama yok bir türlü geçiremedim. Birkaç saatte bir öksürüyor da öksürük sayılır mı emin değilim. Acaba calpol versem mi yoksa doktora mı gitsek ne dersiniz keyfi yerinde enerjisi ama burun tıkalı hep
Kızlar bebişlerin kulaklarını temizliyor musunuz? Kulak çubuğu mu kullanıyorsunuz ben cesaret edemedim
Cnm ben gorünür yerlerini temizliyorum sadece iceri bisey sokmuyorumKızlar bebişlerin kulaklarını temizliyor musunuz? Kulak çubuğu mu kullanıyorsunuz ben cesaret edemedim
Bende her banyodan sonra kulak çubuğunu tam içeri ittirmeden dışarı çıkacak şekilde temizliyorumKızlar bebişlerin kulaklarını temizliyor musunuz? Kulak çubuğu mu kullanıyorsunuz ben cesaret edemedim
Ben kalp sorunu yüzünden yaptıramıyorum ya, doktor beklemeniz lazım dedi. Yoksa bu sıralar yaptırmak istiyordum. Ne zaman yaptırabileceğim de belli değilMerhaba kizlar biz dun sunnetimizi olduk ve deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim. Sunnet saatinden bir saat once onar dakika ara ile jetex diye bir krem surdum penisine klinige gittigimizde lokal anestezisi yapildi ve hic agri hissetmedi aglamadi on dakika da uyusmasini bekledik hic aglamadi bebegim cok konforluydu. Dunden beri 4 st araliklarla kantoron ve kremini donusumlu kullaniyoruz iyi durumdayiz cok sukur.
Insallah hastaligi bir an once gecer bebisinBen kalp sorunu yüzünden yaptıramıyorum ya, doktor beklemeniz lazım dedi. Yoksa bu sıralar yaptırmak istiyordum. Ne zaman yaptırabileceğim de belli değil
Evet bazı 2,5lar daha ince duruyor bazıları daha kalınYav çok ilginç o kıyafet tablosu her zaman uymuyo. Şöyle ki ince tulum + 2.5 tog istanbulda 23 derece %60 nem odada yatırıyorum ter yok üşüme yok hani yorganın altında sıcacık olursun ya aynı öyleydi tabloya göre yatırsam eminim eli kolu soğuk alırdım çocuğu. Biraz çocuğun sıcak soğuk yatkınlığıda etken bence. 1 tog hep üşüttü benimkini mesela
Bizim çok sakin geçmişti. Önlem olarak calpol almıştık ama çok şükür vermeye gerek kalmamıştı. Çocuktan çocuğa değişiyor yan etkiler ama olsa da çok ağır geçmiyor, endişelenmeyinHepinize İyi geceler temmuz anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Nasıl geçti? Ateş huzursuzluk oldu mu. Bizim bu hafta içi korkuyorum bende..
Merhaba bizde hiçbir sorun olmadı. Ne ateş ne huzursuzluk.Hepinize İyi geceler temmuz anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Geçmiş olsun canım calpol vermedim burnu baya düzeldi gibi nefes alış verişi ama bu sefer de ben grip oldum gerçekten salgın var maskeyle duruyorum ama yine de korkuyorum bulaşacak ona daha kötü olacak diyeBenim ikizlerden biri de 2 gün önce hastaydi keyfi de yoktu aksam atesi 38 civarinda seyretti hep gece de oyleydi. Ama calpol vermedim 38.5 olmadan once vermeyin diyorlar. Cok sukur sabaha biseyi kalmadi yoksa doktora goturecektim. Tam hastalik cagirici havalar gunduzler sicak geceler serin bi degisik
Bizimki de çok rahat geçti hiç korkmana gerek yok çok hafif ateşi oldu o kadar biraz soydum üstünü geçti o da hiç ilaca falan gerek kalmadanHepinize İyi geceler temmuz anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
Bizim 1 toglar çift fermuar çok iyi kesinlikleEvet bazı 2,5lar daha ince duruyor bazıları daha kalınbenim kızım da maşallah anası gibi ateşli sıcağız biz. Sendeki terletmeyen 2,5 nereden acaba, bakayım bir. Ay bir de altta da fermuarlı olanları varmış bez değiştirirken kolay olur diye onlardan arıyorum ama bulamıyorum, help
Hadi gozun aydinMerhaba kizlar biz dun sunnetimizi olduk ve deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim. Sunnet saatinden bir saat once onar dakika ara ile jetex diye bir krem surdum penisine klinige gittigimizde lokal anestezisi yapildi ve hic agri hissetmedi aglamadi on dakika da uyusmasini bekledik hic aglamadi bebegim cok konforluydu. Dunden beri 4 st araliklarla kantoron ve kremini donusumlu kullaniyoruz iyi durumdayiz cok sukur.
Merhaba canimHepinize İyi geceler temmuz anneleri2.ay aşıları hakkında Bilgi almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?