- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.101
Oh oh maşallah paşayaHastalıktan gelenden gidenden pek girip yazamadım 4.5 aylık oldu bambam ve 2 3 hafta önce bahsettiğim uyku sorunları meme reddi vs. hepsi geçti gitti şükür güzel bir uyku düzeni oturdu bile 7de uyanıyo 7de uyuyo gün içinde de minimum 40dk dan 4 uyku yapıyo çiçek gibiyiz şükürkrizli 4 ay atakları yaşıyosanız dayanın gerisi aydınlık
Eşim kızıyor bebek arabaya dünya para verdim niye dışarıda kullanmıyorsun diyor oysaki evde daha çok işime yarıyor pislenmesin diyeKız kandırma be çocuğu shahahaha mantıklı hee zart zurt oda oda taşımaktansa
Aklıma gidiyorsun amaBu arada buharlı pişirici alacak varsa şu ara alsın derim yükselmiş baya 2.5 iken almıştım en uygun 3e var şuan indirim yapmayanlarda fiyatlar 4 4.5 civarı
Birtane denedim iade ettim, kanguru dışarıda olur ama evin içinde de kulanılır, bide yürüyüşe başladım onuda koyup hızlı hızlı yürüyebilir miyim sence kanguru da hiç kullanmadığım için bilmiyorumBende yapışkanlı oldugu için almayı düşünüyorum ama bilemiyorum öyle yorumlar vardı başka tabakta verince yedi koku oluyor vs belki yıkama şekillerinden olabilir bilemiyorum
Şuana kadar sling kullandım hiç yok gibi oluyor ağırlık hissetmedim hiç acaba ergonomik değil miydi kullandıgın bazıları hem bel hem sırt destekli oluyor kangru tipi de önemli bence. Büyük rahatlık ama ya bebek arabasını çıkarmak mesele merdiven varsa yolu uzat başka yollardan git indir kaldır vs kanguru çok rahat bişey
100 yorumdan 1 i öyle benim denk geldiğim genel olarak beğenilmişmunckin de güzel bu arada bende hem oioi hem munckinden aldım
Mama ve anne sütü cnmMama mı veriyorsun canım sen de
Bizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yoğun belirtiler 4, 5 aylık olacak bir kaç gün baya düzelme var hangi ataktan çıktı hangi atağa girdi artık bilmiyorum ama 1 ay nerdeyse değişik bişeyler yaşadıkBiz de 4 aylik asimizi olduk bugün yarin tam 4 aylik olacak bebisler. Ama biz ataga coktan gectik 1 haftadir uykular bölünüyor devamli hic uzun uyumuyorlar ikisi de. Yani dogum tarihine göre hesaplayinca tam tutuyor. Duzeltilmis olarak hesaplasam 3 hafta daha var ama atagin belirtileri var hersey. Insallah eski duzene giriyordur atak bitince. Ve bu atak ne kadar sürüyor kızlar bilen varsa söylesin guzel seyler duymam lazim
Eyyy sütten bebeğe gaz geçmez diyen erkek doktor sen hiç kuru fasulye yedikten sonra bebek emzirdin mi???Bugün ilk defa kuru fasulye yedim bu geceyi atlatayım bakalım doğalgaz boru hattı bizim evden geçecek mi, siz bakliyat yemeye başladınız mı
uyku sorunları nelerdi ve Meme reddini nasıl aştınız? Bizimki biraz erken başladı sorunlaraHastalıktan gelenden gidenden pek girip yazamadım 4.5 aylık oldu bambam ve 2 3 hafta önce bahsettiğim uyku sorunları meme reddi vs. hepsi geçti gitti şükür güzel bir uyku düzeni oturdu bile 7de uyanıyo 7de uyuyo gün içinde de minimum 40dk dan 4 uyku yapıyo çiçek gibiyiz şükürkrizli 4 ay atakları yaşıyosanız dayanın gerisi aydınlık
Bende onu duydum cok kisi soyledi bi indirim sayfasinda koku yapiyor diyeOioi koku yapıyor yemeklere kokusu geçiyor diye yazmışlar o yüzden yemeyi reddeden bebekler varmış
İlk kez görüyorum bunu favorilere ekleyim indirim olursa alıyım hemenTabi kii bende mama sandalyesi kanguru hemlik pompası falan alıcam stoğa girsin diye bekliyorum senden önce almış olursam yazarım mutlakabu arada hemlik pompası herkese tavsiyem bence her bebekli çocuklu evde bulunmalı Allah kullanmayı nasip etmesin tabi ama ek gıdaya geçiceğimiz bu zamanda elimin altında olması biraz rahatlatıcak beni şahsen.
hemlic Hemlik Manevra Ürünü - Hemlik Pompası - 2si 1 Arada - 1 Adet Yetiskin 1 Adet Küçükler Için- Fiyatı, Yorumları - Trendyol
hemlic Hemlik Manevra Ürünü - Hemlik Pompası - 2si 1 Arada - 1 Adet Yetiskin 1 Adet Küçükler Için- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bir kez nohut yeme gafletinde bulundum bulunmasaydım keşke oğlum sabaha kadar gaz bombardımanına tutulduBugün ilk defa kuru fasulye yedim bu geceyi atlatayım bakalım doğalgaz boru hattı bizim evden geçecek mi, siz bakliyat yemeye başladınız mı
Bugün ilk defa kuru fasulye yedim bu geceyi atlatayım bakalım doğalgaz boru hattı bizim evden geçecek mi, siz bakliyat yemeye başladınız mı
Kızlar oğlum 1 haftadır gece uyurken çok çok az çiş yapıyor sarı çizginin hiç maviye dönmediği bile oluyor uyanır uyanmaz dolduruyor bezi bu durum normal mi 4 ay kontrolünde doktoruma da belirtcem endişelendim
Tuvalet iletişimini destekleyenler der ki bizim gece altımıza kaçırmamızı engelleyen bir hormon var. O hormon bebeklerde de var. Kendini pisletmeme çabası yüzünden de altına yapmıyor.Kızlar oğlum 1 haftadır gece uyurken çok çok az çiş yapıyor sarı çizginin hiç maviye dönmediği bile oluyor uyanır uyanmaz dolduruyor bezi bu durum normal mi 4 ay kontrolünde doktoruma da belirtcem endişelendim
Hangi marka denedin başka marka da dene çok büyük rahatlık gerçekten suan sling kullanıyorum çok rahat oluyo ağırlık da hissetmiyorum hiç kuş gibiBirtane denedim iade ettim, kanguru dışarıda olur ama evin içinde de kulanılır, bide yürüyüşe başladım onuda koyup hızlı hızlı yürüyebilir miyim sence kanguru da hiç kullanmadığım için bilmiyorum
Pheebs in dediği munckin e baksana bende bakacam
Benimki gece de yapıyo bazen çok yapıyo hatta değiştirsem mi diye tereddüt ediyorum değiştirsem uykusundan uyanacak değiştirmesem poposu kızarır diyeTuvalet iletişimini destekleyenler der ki bizim gece altımıza kaçırmamızı engelleyen bir hormon var. O hormon bebeklerde de var. Kendini pisletmeme çabası yüzünden de altına yapmıyor.
Bu arada gün içinde hep yapamasam da ben de tuvalet iletişimi yapıyorum. Sabah uyanınca tuvalete tutuyorum mesela, ilk çişini beze değil tuvalete yapıyor. Ya da kanguruyla dışarı çıkıp gezdiysek eve gelince tuvalete tutuyorum. Banyodan önce tutuyorum falan. Bunlarda genelde bez kirletmemiş oluyoruz.
Maşallah güzel uyuyo yine bakOh oh maşallah paşayabizimde krizlerimiz bitti meme reddi yerini meme aşkıma bıraktı, uykusu malesef geç uyuyor evdeki düzenden dolayı yoksa uykuyu seven bir bebek mecbur ayak uyduruyor bize 23 gibi uyuyor 8.30 a kadar, 1,5 saat oynaşıp tekrar uyutuyorum müge anlı teyzesini izlerken gün içindede 2 saatte bir 30 dk lık uykular yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?