2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Oh oh maşallah paşaya bizimde krizlerimiz bitti meme reddi yerini meme aşkıma bıraktı, uykusu malesef geç uyuyor evdeki düzenden dolayı yoksa uykuyu seven bir bebek mecbur ayak uyduruyor bize 23 gibi uyuyor 8.30 a kadar, 1,5 saat oynaşıp tekrar uyutuyorum müge anlı teyzesini izlerken gün içindede 2 saatte bir 30 dk lık uykular yapıyor

Evim soguk oluyor kızlar ısıtıcı alıcam da kalorifer peteği gibi olan varmış kullanan var mı ufo evin havasını kurutur dediler ama evi de ısıtmaz gibi geliyor sizce hangisi iyi olur

Birtane denedim iade ettim, kanguru dışarıda olur ama evin içinde de kulanılır, bide yürüyüşe başladım onuda koyup hızlı hızlı yürüyebilir miyim sence kanguru da hiç kullanmadığım için bilmiyorum
Pheebs in dediği munckin e baksana bende bakacam
100 yorumdan 1 i öyle benim denk geldiğim genel olarak beğenilmiş munckin de güzel bu arada bende hem oioi hem munckinden aldım

Biz de 4 aylik asimizi olduk bugün yarin tam 4 aylik olacak bebisler. Ama biz ataga coktan gectik 1 haftadir uykular bölünüyor devamli hic uzun uyumuyorlar ikisi de. Yani dogum tarihine göre hesaplayinca tam tutuyor. Duzeltilmis olarak hesaplasam 3 hafta daha var ama atagin belirtileri var hersey. Insallah eski duzene giriyordur atak bitince. Ve bu atak ne kadar sürüyor kızlar bilen varsa söylesin guzel seyler duymam lazim

Bizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yoğun belirtiler 4, 5 aylık olacak bir kaç gün baya düzelme var hangi ataktan çıktı hangi atağa girdi artık bilmiyorum ama 1 ay nerdeyse değişik bişeyler yaşadık

Bugün ilk defa kuru fasulye yedim bu geceyi atlatayım bakalım doğalgaz boru hattı bizim evden geçecek mi, siz bakliyat yemeye başladınız mı
Eyyy sütten bebeğe gaz geçmez diyen erkek doktor sen hiç kuru fasulye yedikten sonra bebek emzirdin mi???
Ben bikere emzirdim çocuk kendi osuruğundan korkarak uyanıyor karnından çıkan seslerden ben uykuya dalamadım zaten, ama ilginç olan ağlamıyor uykuya mı yenik düştü yoksa sancı yapmıyor mu yemeye devam etmeli mi yoksa emzirme boyunca bidaha yememeli bilmiyorum.

uyku sorunları nelerdi ve Meme reddini nasıl aştınız? Bizimki biraz erken başladı sorunlara

Kızlar oğlum 1 haftadır gece uyurken çok çok az çiş yapıyor sarı çizginin hiç maviye dönmediği bile oluyor uyanır uyanmaz dolduruyor bezi bu durum normal mi 4 ay kontrolünde doktoruma da belirtcem endişelendim

İlk kez görüyorum bunu favorilere ekleyim indirim olursa alıyım hemen

Artık uyurken yapmıyorlar tuvaletlerini. Çok normal. Bizimde öyle.

Tuvalet iletişimini destekleyenler der ki bizim gece altımıza kaçırmamızı engelleyen bir hormon var. O hormon bebeklerde de var. Kendini pisletmeme çabası yüzünden de altına yapmıyor.
Bu arada gün içinde hep yapamasam da ben de tuvalet iletişimi yapıyorum. Sabah uyanınca tuvalete tutuyorum mesela, ilk çişini beze değil tuvalete yapıyor. Ya da kanguruyla dışarı çıkıp gezdiysek eve gelince tuvalete tutuyorum. Banyodan önce tutuyorum falan. Bunlarda genelde bez kirletmemiş oluyoruz.

Hangi marka denedin başka marka da dene çok büyük rahatlık gerçekten suan sling kullanıyorum çok rahat oluyo ağırlık da hissetmiyorum hiç kuş gibi

Benimki gece de yapıyo bazen çok yapıyo hatta değiştirsem mi diye tereddüt ediyorum değiştirsem uykusundan uyanacak değiştirmesem poposu kızarır diye

Maşallah güzel uyuyo yine bak sevindim valla şak diye geçiyomuş cidden 1 2 gün içinde değişti huyu suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…