2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar sabah emzirdim yatırıyordum ki tam o esnada çocuk şelale gibi kusmaya başladı hemen çevirdim ama nasıl kustu tamamen yeni emdiği süt kokusuz çok hızlı emmişti ondan mı yoksa dünkü kurufasulye ile ilgisi var mı ki gazlı olduğu için mi kustu o kadar, bide varya sakın sağdığınız kadar sütünüz olduğunu düşünmeyin 10 dk emdi emmedi oluk oluk süt çıktı kusarken hem kustuğuna üzüldüm hem o kadar süt benden nasıl çıktı gibiymişiz meğer
Mercimek çorbası içmiştim böyle olmamıştı ona dayanarak kurufasulye yemiştim tövbeler olsun

uyku sorunları nelerdi ve Meme reddini nasıl aştınız? Bizimki biraz erken başladı sorunlara
Uykuya geçmede zorlanma uykuda kalamama yetmiş kere uyutmaya gittiğim oluyodu acıkmış ama memede 10ar saniye anca duruyodu zorla hoplaya zıplaya kafama boynuma bişeyler takıp şarkı söyleyerek emzirdim bi ara sol göğüsü hiç istemiyodu hala daha az tercih ediyo ama uyanınca sağı veriyorum uyumaya yakın acıkıyo iyice o zaman sorunsuz alıyo soluda. Uyku için yapacal bişey yok normal rutininiz neyse olabildiğince devam ettiriceksin ama meme reddi için işte renkli çözümler böyle

Ben yiyorum mercimek çorbası, nohut falan. Normale göre kimyonu biraz fazla atıyorum. Hamilelikte de öyle yapardım gaz yapar yeme diyorlardı ben kimyonla pişirip yerdim yapmazdı. İlk aylarında yemedim bebeği yorar diye 2.aydan beri yiyorum. Bebekten bebeğe fark eder bence çok fazla olduysa gazı yemeyebilirsin

Bende bol kimyonlu yaptım üzerine de kimyon kaynatıp içtim, mercimek çorbası bende içiyorum herhangi bir rahatsızlığı olmamıştı ona güvenmiştim. Keşke rahatsız etmeseydi besin değeri bebişlerede faydalı olurdu

Munckin kaşıklara bakın kızlar bebeğinizin eline kaşık vericekseniz bunlar mantıklı geldi boğazına itip kusmaz indirim varken alın
Bundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldi

Şöyle bişey buldumm ama pahalı biraz tabagı bambu altı vakum silikon güzel ama 700 tl

Munckin kaşıklara bakın kızlar bebeğinizin eline kaşık vericekseniz bunlar mantıklı geldi boğazına itip kusmaz indirim varken alın
Bundan 12 yıl önce İnternet alışverişi bu kadar yaygın olmadığı için çoğu şeyi bilmiyordum görev yaptığım yerdede o zaman imkanlar kısıtlıydı, şimdi ilk gibi hevesle aldıkça büyük oğlum da soruyor anne benimde vardı dimi diyor evet diyorum mecburen oysa porselen tabak cam kase evdeki tatlı kaşığıyla yediriyordum içimden de vicdanımı rahatlatmak için o zamam ona prima alıyordum bak şimdi buna alamıyorum diyorumbide kapı süsü yaptırınca sormuştu anne benim kapı süsüm nerde diye o zaman da çok üzülmüştüm konuyla alakası yok ama neyseki hastane kapıya süs asmış fotolarda da görünce aaa bak benimki de burdaymış demişti

Bundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldi
Benimkinin yüz ifadesini düşünemediğim için aldığım hiç bişeyin fiyatını söylemiyorum tamamen onu düşündüğüm için

Yaklaşık 3 gündür bizde de durum aynı daha 3,5 aylık ama gece sürekli uyanıyor uykuya yatmakta zorluk çıkarıyor sürekli kucakta durmak, kucakta ve ayakta durmak istiyor ne zaman geçer ben de düşünüyorum.
Geçen sene bugün transfer olmuştuk test tarihi hesaplıyorduk bu sene atak bitişi Allah herkese bu duyguyu yaşatsın

Evet öyle. Bende çok yemiyorum 15 20 günde 1 defa yapıyorum 2 gün yiyorum

Hahahaha benim eşimde bir şey demez ama şok olur. Yüzdüren anne diye bir sayfa var belki bilirsiniz. 21 günlük itibariyle bebeklerle yüzüyor. Neyse bende dedim bizimki su seviyor ders aldırayım. Eşime söyledim görüştüm diye. Ne kadar dedi. Çok değil 1000 lira dersi dedim. Şoklardan şoka girdi. Aslında ben özel derslerin hepsi böyle manasında çok değil demiştim. Hala atlatamadı

Bizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yaklaşık 1 ay sürdü, maşallah bebişinize özlenen bir bebekmiş daha nice güzel günleriniz olsun yokluğunu bilince yaşanan sıkıntılar bile keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…