- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.121
Ben bir kez nohut yeme gafletinde bulundum bulunmasaydım keşke oğlum sabaha kadar gaz bombardımanına tutuldu
Tövbeler ki ne tövbeler aman aman neydi ya öyleGeçen yedim tövbeler olsun daha yemem
E bebekten almıştım baby plus olabilir oturmalı model diye, ağırlık hissetmiyorsan kanguru ile ilgili demekkiHangi marka denedin başka marka da dene çok büyük rahatlık gerçekten suan sling kullanıyorum çok rahat oluyo ağırlık da hissetmiyorum hiç kuş gibi
Gerçekten öyle şak diye alışkanlık değiştiriyor bu bebelerMaşallah güzel uyuyo yine baksevindim valla şak diye geçiyomuş cidden 1 2 gün içinde değişti huyu suyu
Uykuya geçmede zorlanma uykuda kalamama yetmiş kere uyutmaya gittiğim oluyodu acıkmış ama memede 10ar saniye anca duruyodu zorla hoplaya zıplaya kafama boynuma bişeyler takıp şarkı söyleyerek emzirdim bi arauyku sorunları nelerdi ve Meme reddini nasıl aştınız? Bizimki biraz erken başladı sorunlara
Ben yiyorum mercimek çorbası, nohut falan. Normale göre kimyonu biraz fazla atıyorum. Hamilelikte de öyle yapardım gaz yapar yeme diyorlardı ben kimyonla pişirip yerdim yapmazdı. İlk aylarında yemedim bebeği yorar diye 2.aydan beri yiyorum. Bebekten bebeğe fark eder bence çok fazla olduysa gazı yemeyebilirsinEyyy sütten bebeğe gaz geçmez diyen erkek doktor sen hiç kuru fasulye yedikten sonra bebek emzirdin mi???
Ben bikere emzirdim çocuk kendi osuruğundan korkarak uyanıyorkarnından çıkan seslerden ben uykuya dalamadım zaten, ama ilginç olan ağlamıyor uykuya mı yenik düştü yoksa sancı yapmıyor mu yemeye devam etmeli mi yoksa emzirme boyunca bidaha yememeli bilmiyorum.
Bende bol kimyonlu yaptım üzerine de kimyon kaynatıp içtim, mercimek çorbası bende içiyorum herhangi bir rahatsızlığı olmamıştı ona güvenmiştim. Keşke rahatsız etmeseydi besin değeri bebişlerede faydalı olurduBen yiyorum mercimek çorbası, nohut falan. Normale göre kimyonu biraz fazla atıyorum. Hamilelikte de öyle yapardım gaz yapar yeme diyorlardı ben kimyonla pişirip yerdim yapmazdı. İlk aylarında yemedim bebeği yorar diye 2.aydan beri yiyorum. Bebekten bebeğe fark eder bence çok fazla olduysa gazı yemeyebilirsin
Bundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldiMunckin kaşıklara bakın kızlar bebeğinizin eline kaşık vericekseniz bunlar mantıklı geldi boğazına itip kusmaz indirim varken alın
Bundan 12 yıl önce İnternet alışverişi bu kadar yaygın olmadığı için çoğu şeyi bilmiyordum görev yaptığım yerdede o zaman imkanlar kısıtlıydı, şimdi ilk gibi hevesle aldıkça büyük oğlum da soruyor anne benimde vardı dimi diyor evet diyorum mecburen oysa porselen tabak cam kase evdeki tatlı kaşığıyla yediriyordumMunckin kaşıklara bakın kızlar bebeğinizin eline kaşık vericekseniz bunlar mantıklı geldi boğazına itip kusmaz indirim varken alın
Benimki gece de yapıyo bazen çok yapıyo hatta değiştirsem mi diye tereddüt ediyorum değiştirsem uykusundan uyanacak değiştirmesem poposu kızarır diye
Benimkinin yüz ifadesini düşünemediğim için aldığım hiç bişeyin fiyatını söylemiyorumBundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldi
Yaklaşık 3 gündür bizde de durum aynı daha 3,5 aylık ama gece sürekli uyanıyor uykuya yatmakta zorluk çıkarıyor sürekli kucakta durmak, kucakta ve ayakta durmak istiyor ne zaman geçer ben de düşünüyorum.Biz de 4 aylik asimizi olduk bugün yarin tam 4 aylik olacak bebisler. Ama biz ataga coktan gectik 1 haftadir uykular bölünüyor devamli hic uzun uyumuyorlar ikisi de. Yani dogum tarihine göre hesaplayinca tam tutuyor. Duzeltilmis olarak hesaplasam 3 hafta daha var ama atagin belirtileri var hersey. Insallah eski duzene giriyordur atak bitince. Ve bu atak ne kadar sürüyor kızlar bilen varsa söylesin guzel seyler duymam lazim
E bebekten almıştım baby plus olabilir oturmalı model diye, ağırlık hissetmiyorsan kanguru ile ilgili demekki
Evet öyle. Bende çok yemiyorum 15 20 günde 1 defa yapıyorum 2 gün yiyorumBende bol kimyonlu yaptım üzerine de kimyon kaynatıp içtim, mercimek çorbası bende içiyorum herhangi bir rahatsızlığı olmamıştı ona güvenmiştim. Keşke rahatsız etmeseydi besin değeri bebişlerede faydalı olurdu
Bundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldi
Ben denedim iade ettim hemen oysa yorumları çok iyiydiBende baby plus aldım bel destekli olmasına rağmen çok ağrı yaptı. Kullanamıyorum.
Ama özlemişim ya dün çok mu yedim acaba kurusoğanıda kırdım leş gibi koktumEvet öyle. Bende çok yemiyorum 15 20 günde 1 defa yapıyorum 2 gün yiyorum
Bizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yaklaşık 1 ay sürdü, maşallah bebişinize özlenen bir bebekmiş daha nice güzel günleriniz olsun yokluğunu bilince yaşanan sıkıntılar bile keyifliYaklaşık 3 gündür bizde de durum aynı daha 3,5 aylık ama gece sürekli uyanıyor uykuya yatmakta zorluk çıkarıyor sürekli kucakta durmak, kucakta ve ayakta durmak istiyor ne zaman geçer ben de düşünüyorum.
Geçen sene bugün transfer olmuştuk test tarihi hesaplıyorduk bu sene atak bitişi Allah herkese bu duyguyu yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?