2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ama özlemişim ya dün çok mu yedim acaba kurusoğanıda kırdım leş gibi koktum ama çok feci süt yaptı gazlı gazlı tazyikli
Kuzum ben abartmamak şartı ile yeşil mercimek yemişliğim bile var düşün, benim kız zaten gazlı bir bebek ekstra bir durum yaşamadım açıkcası ama sen kuru soğanın da dibine vurmuşsun belki onun da etkisi olmuştur çiğ soğan bilirsin daha gaz yapar birde sen ayların acısını çıkarmışsın sanki

Bizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yaklaşık 1 ay sürdü, maşallah bebişinize özlenen bir bebekmiş daha nice güzel günleriniz olsun yokluğunu bilince yaşanan sıkıntılar bile keyifli
O zaman yaklaşık 27 gün mü var bitmesine
Evet fazla işleten nazli bir kizdi. Doğdu yine nazlı

Kızlar kanguru konusunu akşam Tülin ebe konuşacakmış. Bebek.uzmani instagram hesabı, bi bakın isterseniz.
Bende solomonbaby kanguru var ama daha kullanmadık yüzü bana dönük takip ev içinde 5 dakika kadar yürüsek bile ağlıyor kızım.
Birde başını sürekli sağa sola düşürüyor. Dik tutamiyor.normalde kucağımda gayet iyi omuzundan destek alarak falan.
Sizin bebeklerde mi öyle acaba benim de içime kurt düştü acaba başini tutması mi gerekiyor yada normal mi bu aylarda bu durum

Bundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldi
Ahahahha benim gibi yap çaktırmadan al bu ne diye sorunca ay ne bileyim sabahın 5i zaten uyumadı emzirirken öyle alışveriş yaptım ne aldığımıda bilmiyorum dersin

Ay kı yaa maaaam yav büyüyolar altına elde yıkadığın bezide bağlasan büyüyo primayo bağlasanda ne bileyim metal kaşıklada böyle kaşıklarlada biraz kapitalizm biraz en iyisi olsun anne kafası birazda gelişimsel bıdıbıdılar derken. Oğluşa söyle o çok daha güzel büyümüştür şimdikiler doğduğu gibi ekranşa tanışıyo oyun nedir bilmiyo doğru düzgün

Benimki uyanık kızlar hemen fark ediyor oyun halısı alıcam fisher price 1200 olmuş bir önceden alıştırmasını yapıyorum hakkaten pahalı ama sağlam ve kaliteli oluyor o da

Ay onu bende istemiştim ama fiyat sormadım 1000 miymiş 1 yas öncesi havuz riskli vs dediker enfeksiyon kapar diye

Bunu farklı versiyonu yapıyorum bende haftasonu bebeyi sabah ona kitleyip yatıyorum öğlene kadar, babası al oğluşunu çok uykum var diyorum o da sanıyor ki bebe uyutmadı oysa alışveriş sitelerinde yorum okuyup alışveriş yapıp fink atacam diye uykusuz kalmışım

Bizimde 4.5 aylik hala meme reddi yapiyor cok acikinca tutuyor uyku desen cok degismiş hep husursuz kolik te degil

Kizlar benim oglum dun aksamdan beri oksuruyor varmi bi oneriniz? burnunu acik tutmaya calisiyorim insallah ilerlemez

Kıyamam imkanlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz eminim yapmışsındıe onları göster ya da anlat insan istiyor ki herşey yapabilsin ama napalım Ben de kapı süsü pahalı gelmişti malzemeri kendim alıp kendim yaptım fotoğraf çektirmek istedim yenidoğan resmi onu yaptıramadım hala görünce keşke yaptırabilseydim diyorum ama çok pahalıydı

Bizimde 4.5 aylik hala meme reddi yapiyor cok acikinca tutuyor uyku desen cok degismiş hep husursuz kolik te degil
Kizlar benim oglum dun aksamdan beri oksuruyor varmi bi oneriniz? burnunu acik tutmaya calisiyorim insallah ilerlemez
Çok geçmiş olsun hasta olduğu içindir belkide meme reddi, sakin loş bir odada oynatarak emzir bazen ilk reddedince ayakta veriyordum kucağımda alıyordu azcık emince oturuyordum

Maşallah güzel uyuyo yine bak sevindim valla şak diye geçiyomuş cidden 1 2 gün içinde değişti huyu suyu
Ay şu an çok sevindim ya, benimki şu an 3.5 aylık ben de 3 5 atıyorum ha geldi ha gelecek diye bu atak dönemi. Kalıcı falan diye okumuştum sanki ama demekki öyle değil, hatta sanırım eskiye göre biraz daha düzenli bile oluyor değil mi.

Benimki uyanık kızlar hemen fark ediyor oyun halısı alıcam fisher price 1200 olmuş bir önceden alıştırmasını yapıyorum hakkaten pahalı ama sağlam ve kaliteli oluyor o da
İkinci eeeeel direkt ikinci el al her parçası yıkanabiliyo çünkü verme o kadar para. Oyun matı alıcaksan ayrı şöyle tok 1.5 2 cm bi mar alırsan yerde oynar üşütmez o okey ama jimnastik merkezi diyosan bence ikinci el ,

Ahahahahahha üzülüyorum bazen bu kocalıklarada heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…