- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.141
Kuzum ben abartmamak şartı ile yeşil mercimek yemişliğim bile var düşün, benim kız zaten gazlı bir bebek ekstra bir durum yaşamadım açıkcası ama sen kuru soğanın da dibine vurmuşsunAma özlemişim ya dün çok mu yedim acaba kurusoğanıda kırdım leş gibi koktumama çok feci süt yaptı gazlı gazlı tazyikli
O zaman yaklaşık 27 gün mü var bitmesineBizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yaklaşık 1 ay sürdü, maşallah bebişinize özlenen bir bebekmiş daha nice güzel günleriniz olsun yokluğunu bilince yaşanan sıkıntılar bile keyifli
Bende solomonbaby kanguru var ama daha kullanmadık yüzü bana dönük takip ev içinde 5 dakika kadar yürüsek bile ağlıyor kızım.Kızlar kanguru konusunu akşam Tülin ebe konuşacakmış. Bebek.uzmani instagram hesabı, bi bakın isterseniz.
Ama özlemişim ya dün çok mu yedim acaba kurusoğanıda kırdım leş gibi koktumama çok feci süt yaptı gazlı gazlı tazyikli
Ahahahha benim gibi yap çaktırmadan al bu ne diye sorunca ay ne bileyim sabahın 5i zaten uyumadı emzirirken öyle alışveriş yaptım ne aldığımıda bilmiyorum dersinBundan bulamadım link atar mısın ucu demir olanı var 320 tl bir çatal bir kaşığa 320 tl verirken kocamın yüz ifadesini düşündüm bi an gülesim geldi
Ay kı yaa maaaamBundan 12 yıl önce İnternet alışverişi bu kadar yaygın olmadığı için çoğu şeyi bilmiyordum görev yaptığım yerdede o zaman imkanlar kısıtlıydı, şimdi ilk gibi hevesle aldıkça büyük oğlum da soruyor anne benimde vardı dimi diyor evet diyorum mecburen oysa porselen tabak cam kase evdeki tatlı kaşığıyla yediriyordumiçimden de vicdanımı rahatlatmak için o zamam ona prima alıyordum bak şimdi buna alamıyorum diyorum bide kapı süsü yaptırınca sormuştu anne benim kapı süsüm nerde diye o zaman da çok üzülmüştüm konuyla alakası yok ama neyseki hastane kapıya süs asmış fotolarda da görünce aaa bak benimki de burdaymış demişti
Bambu zamanla su alıyo canım bununda içine sıvı bişey koyarsan zamanla çekicektir içineŞöyle bişey buldumm ama pahalı biraz tabagı bambu altı vakum silikon güzel ama 700 tlEki Görüntüle 3328766
Hergün en az 1 tabak bu kilolarımın hissedarlarından olurlar kendileri dereotu da katıyorum yerken çiğdensüt demişken bulgur ne güzel süt yapıyor ya gaz maz da yok sütüm az diyen arkadaşlar 1 tabak pilav yiyin görün sütü
Benimki uyanık kızlar hemen fark ediyor oyun halısı alıcam fisher price 1200 olmuş bir önceden alıştırmasını yapıyorumAhahahha benim gibi yap çaktırmadan al bu ne diye sorunca ay ne bileyim sabahın 5i zaten uyumadı emzirirken öyle alışveriş yaptım ne aldığımıda bilmiyorum dersin
Ay onu bende istemiştim ama fiyat sormadım 1000 miymişHahahaha benim eşimde bir şey demez ama şok olur. Yüzdüren anne diye bir sayfa var belki bilirsiniz. 21 günlük itibariyle bebeklerle yüzüyor. Neyse bende dedim bizimki su seviyor ders aldırayım. Eşime söyledim görüştüm diye. Ne kadar dedi. Çok değil 1000 lira dersi dedim. Şoklardan şoka girdi. Aslında ben özel derslerin hepsi böyle manasında çok değil demiştim. Hala atlatamadı
Bunu farklı versiyonu yapıyorum bende haftasonu bebeyi sabah ona kitleyip yatıyorum öğlene kadar, babası al oğluşunu çok uykum var diyorum o da sanıyor ki bebe uyutmadı oysa alışveriş sitelerinde yorum okuyup alışveriş yapıp fink atacam diye uykusuz kalmışımAhahahha benim gibi yap çaktırmadan al bu ne diye sorunca ay ne bileyim sabahın 5i zaten uyumadı emzirirken öyle alışveriş yaptım ne aldığımıda bilmiyorum dersin
Bizimde 4.5 aylik hala meme reddi yapiyor cok acikinca tutuyor uyku desen cok degismiş hep husursuz kolik te degilHastalıktan gelenden gidenden pek girip yazamadım 4.5 aylık oldu bambam ve 2 3 hafta önce bahsettiğim uyku sorunları meme reddi vs. hepsi geçti gitti şükür güzel bir uyku düzeni oturdu bile 7de uyanıyo 7de uyuyo gün içinde de minimum 40dk dan 4 uyku yapıyo çiçek gibiyiz şükürkrizli 4 ay atakları yaşıyosanız dayanın gerisi aydınlık
Kıyamam imkanlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz eminim yapmışsındıe onları göster ya da anlatBundan 12 yıl önce İnternet alışverişi bu kadar yaygın olmadığı için çoğu şeyi bilmiyordum görev yaptığım yerdede o zaman imkanlar kısıtlıydı, şimdi ilk gibi hevesle aldıkça büyük oğlum da soruyor anne benimde vardı dimi diyor evet diyorum mecburen oysa porselen tabak cam kase evdeki tatlı kaşığıyla yediriyordumiçimden de vicdanımı rahatlatmak için o zamam ona prima alıyordum bak şimdi buna alamıyorum diyorum bide kapı süsü yaptırınca sormuştu anne benim kapı süsüm nerde diye o zaman da çok üzülmüştüm konuyla alakası yok ama neyseki hastane kapıya süs asmış fotolarda da görünce aaa bak benimki de burdaymış demişti
Bizimde 4.5 aylik hala meme reddi yapiyor cok acikinca tutuyor uyku desen cok degismiş hep husursuz kolik te degil
Çok geçmiş olsun hasta olduğu içindir belkide meme reddi, sakin loş bir odada oynatarak emzir bazen ilk reddedince ayakta veriyordum kucağımda alıyordu azcık emince oturuyordumKizlar benim oglum dun aksamdan beri oksuruyor varmi bi oneriniz? burnunu acik tutmaya calisiyorim insallah ilerlemez
Ay şu an çok sevindim ya, benimki şu an 3.5 aylık ben de 3 5 atıyorum ha geldi ha gelecek diye bu atak dönemi. Kalıcı falan diye okumuştum sanki ama demekki öyle değil, hatta sanırım eskiye göre biraz daha düzenli bile oluyor değil mi.Maşallah güzel uyuyo yine baksevindim valla şak diye geçiyomuş cidden 1 2 gün içinde değişti huyu suyu
İkinci eeeeel direkt ikinci el al her parçası yıkanabiliyo çünkü verme o kadar para. Oyun matı alıcaksan ayrı şöyle tok 1.5 2 cm bi mar alırsan yerde oynar üşütmez o okey ama jimnastik merkezi diyosan bence ikinci el ,Benimki uyanık kızlar hemen fark ediyor oyun halısı alıcam fisher price 1200 olmuş bir önceden alıştırmasını yapıyorumhakkaten pahalı ama sağlam ve kaliteli oluyor o da
AhahahahahhaBunu farklı versiyonu yapıyorum bende haftasonu bebeyi sabah ona kitleyip yatıyorum öğlene kadar, babası al oğluşunu çok uykum var diyorum o da sanıyor ki bebe uyutmadı oysa alışveriş sitelerinde yorum okuyup alışveriş yapıp fink atacam diye uykusuz kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?