- 12 Temmuz 2016
- 4.609
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.642
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.161
Diş? Belki dişi geliyodur annesiBizimde 4.5 aylik hala meme reddi yapiyor cok acikinca tutuyor uyku desen cok degismiş hep husursuz kolik te degil
Kesinlikle asla panik olma biraz sabır o kadarAy şu an çok sevindim ya, benimki şu an 3.5 aylık ben de 3 5 atıyorum ha geldi ha gelecek diye bu atak dönemi. Kalıcı falan diye okumuştum sanki ama demekki öyle değil, hatta sanırım eskiye göre biraz daha düzenli bile oluyor değil mi.
Şu piyanolu var ya pat pat ayaklarını vuruyorlar falan ondan almak istiyorum muadiline baktım sağlam değil gibi geldi 2. El bakıyım bi belki düzgün kullanan varsa dolapta olabilirİkinci eeeeel direkt ikinci el al her parçası yıkanabiliyo çünkü verme o kadar para. Oyun matı alıcaksan ayrı şöyle tok 1.5 2 cm bi mar alırsan yerde oynar üşütmez o okey ama jimnastik merkezi diyosan bence ikinci el ,
Bi benimki uyanık heraldeAhahahahahhaüzülüyorum bazen bu kocalıklarada heee
Ay onu bende istemiştim ama fiyat sormadım 1000 miymiş1 yas öncesi havuz riskli vs dediker enfeksiyon kapar diye
O zamanlar bilmiyorduk ki böyle organizasyonlar yoktu Instagramda yoktu trendyol yeniydi markafoni vardıKıyamam imkanlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz eminim yapmışsındıe onları göster ya da anlatinsan istiyor ki herşey yapabilsin ama napalım Ben de kapı süsü pahalı gelmişti malzemeri kendim alıp kendim yaptım fotoğraf çektirmek istedim yenidoğan resmi onu yaptıramadım hala görünce keşke yaptırabilseydim diyorum ama çok pahalıydı
Ay insallah bunu duyduguma cok sevindim. Ya oglen uykusunda uzun uzun uyuyan bebisler ard arda 20 dakikaya bir uyaniyolar. Gece ciglikliklar uyanip daha yatmamalar. Gecsin şu atak ama bizimki dogum tarihine göre oldu (37 haftalik)Bizimde 3,5 aylıkken başlamıştı yoğun belirtiler 4, 5 aylık olacak bir kaç gün baya düzelme var hangi ataktan çıktı hangi atağa girdi artık bilmiyorum ama 1 ay nerdeyse değişik bişeyler yaşadık
Hahaha sesli güldüm ye gitsin bosver arada ihtiyacimiz var ben turşu falan yiyorum arada acı da ama tatli yiyip dengeliyorum.Eyyy sütten bebeğe gaz geçmez diyen erkek doktor sen hiç kuru fasulye yedikten sonra bebek emzirdin mi???
Ben bikere emzirdim çocuk kendi osuruğundan korkarak uyanıyorkarnından çıkan seslerden ben uykuya dalamadım zaten, ama ilginç olan ağlamıyor uykuya mı yenik düştü yoksa sancı yapmıyor mu yemeye devam etmeli mi yoksa emzirme boyunca bidaha yememeli bilmiyorum.
Ah ah amin cnm amin. Evt ben de sen soyleyince hatirladim transfer tarihini simdi neler konusuyoruz. Fiyatlar uçmuş Allah bu yoldakilere de yardim etsin.Yaklaşık 3 gündür bizde de durum aynı daha 3,5 aylık ama gece sürekli uyanıyor uykuya yatmakta zorluk çıkarıyor sürekli kucakta durmak, kucakta ve ayakta durmak istiyor ne zaman geçer ben de düşünüyorum.
Geçen sene bugün transfer olmuştuk test tarihi hesaplıyorduk bu sene atak bitişi Allah herkese bu duyguyu yaşatsın
Benimde yok annem sağolsun birlikte yaptıkAnnesi yaparda beğenmez mi hiç, en güzeli seninki benim öyle yeteneklerim yok malesefOG Natural markanın ürünleri güzel diye duydum inşallah güzeldir
Kizlar benim oglum dun aksamdan beri oksuruyor varmi bi oneriniz? burnunu acik tutmaya calisiyorim insallah ilerlemez
Ben bebeğin durumuna göre banyo yaptırıyorum artık bazen kusuyor altına yaptığı çıkıyor günde 2 kere bile yıkadığım oluyor bazende bakıyorum ak pak duruyor 2-3 günde bir yıkıyorumHavalar sogudu korkuyorum bebegime banyo yapmaya
Cnm benim bebislerden biri kucakta falan masallah dimdik tutuyor horoz gibi kaldiriyor basini. Digeri yastik uzerine yuzustu koydugum zaman kaldiriyor ama kucagimda hic dik tutamiyor. Benim de icime kurt duştü esim tembel istedigi zaman tutuyor diyo ama biraz daha gozlemleyecegim bakalım. Ustelik benimki 4 aylik oldu.Bende solomonbaby kanguru var ama daha kullanmadık yüzü bana dönük takip ev içinde 5 dakika kadar yürüsek bile ağlıyor kızım.
Birde başını sürekli sağa sola düşürüyor. Dik tutamiyor.normalde kucağımda gayet iyi omuzundan destek alarak falan.
Sizin bebeklerde mi öyle acaba benim de içime kurt düştü acaba başini tutması mi gerekiyor yada normal mi bu aylarda bu durum
Ben acı biber turşusu da yiyorum o da geçer diyorlar süte ama bilmiyorum geçmez gibi geliyor emmede sıkıntı yaşamıyorum belkide acı seviyor o daAy insallah bunu duyduguma cok sevindim. Ya oglen uykusunda uzun uzun uyuyan bebisler ard arda 20 dakikaya bir uyaniyolar. Gece ciglikliklar uyanip daha yatmamalar. Gecsin şu atak ama bizimki dogum tarihine göre oldu (37 haftalik)
merak edenler vardi her bebek farkli olabilir ben bunu cok merak ediyordum
Hahaha sesli güldüm ye gitsin bosver arada ihtiyacimiz var ben turşu falan yiyorum arada acı da ama tatli yiyip dengeliyorum.
Ah ah amin cnm amin. Evt ben de sen soyleyince hatirladim transfer tarihini simdi neler konusuyoruz. Fiyatlar uçmuş Allah bu yoldakilere de yardim etsin.
Benimkilerinde eller surekli agizda tükürcükten suratlari hep islakuykular desen cok bozuk ve dedigin gibi derin uykuya dalamiyolar kesinlikle.
Ay cok severim hatta bu hafta jalapeno biber tursusu koydum 15 gün icinde olur onu bekliyorumBen acı biber turşusu da yiyorum o da geçer diyorlar süte ama bilmiyorum geçmez gibi geliyor emmede sıkıntı yaşamıyorum belkide acı seviyor o da
Ben acı biber turşusu da yiyorum o da geçer diyorlar süte ama bilmiyorum geçmez gibi geliyor emmede sıkıntı yaşamıyorum belkide acı seviyor o da
İnstagramda bebek.uzmanı Tülin hanıma sormuşlardı bunu yediklerimizin aroması evet geçer ama acı geçmez süte demiştiAy cok severim hatta bu hafta jalapeno biber tursusu koydum 15 gün icinde olur onu bekliyorumama aci geciyormuş süte oyle biliyorum. Evt evt acı sever bebisler olabilirler. Şurdan biraz bol acılı süt alayım lütfen
O kargo geldiğinde evde olmuyo genelde ay sonu hesaplaşıyoruz onuda psikolojim bozuluyo diyerek geçiştiriyorumBi benimki uyanık heraldehem kargolar geliyor eve o zaman ayıkmıyorlar mı
Benimki yastıkta yüzüstüyken, ve kucağımda yüzü bana dönükken iyi maşallah ama yüzü karşıya dönük çevirdiğim anda boynu aşağıya düşüyor. Kanguruda da yüzü bana dönük olsa dahi yürüdükçe kafası çok sallanıyorCnm benim bebislerden biri kucakta falan masallah dimdik tutuyor horoz gibi kaldiriyor basini. Digeri yastik uzerine yuzustu koydugum zaman kaldiriyor ama kucagimda hic dik tutamiyor. Benim de icime kurt duştü esim tembel istedigi zaman tutuyor diyo ama biraz daha gozlemleyecegim bakalım. Ustelik benimki 4 aylik oldu.
Kaç aylık yüz üstü egzersizler yaptırın gelişir kaslarıBenimki yastıkta yüzüstüyken, ve kucağımda yüzü bana dönükken iyi maşallah ama yüzü karşıya dönük çevirdiğim anda boynu aşağıya düşüyor. Kanguruda da yüzü bana dönük olsa dahi yürüdükçe kafası çok sallanıyor
3.5Kaç aylık yüz üstü egzersizler yaptırın gelişir kasları
Aa süper çok sevindim bende takip edeyimİnstagramda bebek.uzmanı Tülin hanıma sormuşlardı bunu yediklerimizin aroması evet geçer ama acı geçmez süte demişti
Erken mi tam bilmiyorum sıkılıyorsa oyuncakla dikkat çekici şeylerle süreyi uzatmaya çalışın ya da gün içinde sık sık yaptırın ama yine de doktora danışın gösterin ihmale gelmesin nolur nolmaz3.5
Aslında göbeğe düştüğünden beri yüzüstü egzersiz yaptırıyorum ama süresi çok uzun değil Ben de erken mi beklenti içerisindeyim ya da olması gereken de olmuyor mu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?