2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kesinlikle asla panik olma biraz sabır o kadar
gayet güzel düzeliyo 5e kadar devam ediyo bence ara sıra gece uykusu kaçıyo 1 saat sallanmak kucakta olmak istiyo mesela ama ara sıra çok çok normal. Düşün 4 gündür gribim iki gün önce aşırı kötüydüm akşam 8de yattım sabah 8de kalktım bambam sadece 2 defa uyandı 20dk emdi altını değiştirdim geri uyudu falan öyle rahat ediyosum yani

Şu piyanolu var ya pat pat ayaklarını vuruyorlar falan ondan almak istiyorum muadiline baktım sağlam değil gibi geldi 2. El bakıyım bi belki düzgün kullanan varsa dolapta olabilir

O zamanlar bilmiyorduk ki böyle organizasyonlar yoktu Instagramda yoktu trendyol yeniydi markafoni vardı ikinci bebişine yaparsın inşallah, bizim hastanenin çekimi vardı fırsat bulup çağırmayı unuttuk bizde tek başıma olduğum için aklıma bile gelmedi

Ay insallah bunu duyduguma cok sevindim. Ya oglen uykusunda uzun uzun uyuyan bebisler ard arda 20 dakikaya bir uyaniyolar. Gece ciglikliklar uyanip daha yatmamalar. Gecsin şu atak ama bizimki dogum tarihine göre oldu (37 haftalik)
merak edenler vardi her bebek farkli olabilir ben bunu cok merak ediyordum
Hahaha sesli güldüm ye gitsin bosver arada ihtiyacimiz var ben turşu falan yiyorum arada acı da ama tatli yiyip dengeliyorum.
Ah ah amin cnm amin. Evt ben de sen soyleyince hatirladim transfer tarihini simdi neler konusuyoruz. Fiyatlar uçmuş Allah bu yoldakilere de yardim etsin.
Benimkilerinde eller surekli agizda tükürcükten suratlari hep islak uykular desen cok bozuk ve dedigin gibi derin uykuya dalamiyolar kesinlikle.

Kizlar benim oglum dun aksamdan beri oksuruyor varmi bi oneriniz? burnunu acik tutmaya calisiyorim insallah ilerlemez

Çok geçmiş olsun canım, benimki de öksürüyordu bol bol emzir burnunu aç dedi yaşları küçük oldugu için başka birşey veremem dedi, inşallah hızlıca toparlar

Cnm benim bebislerden biri kucakta falan masallah dimdik tutuyor horoz gibi kaldiriyor basini. Digeri yastik uzerine yuzustu koydugum zaman kaldiriyor ama kucagimda hic dik tutamiyor. Benim de icime kurt duştü esim tembel istedigi zaman tutuyor diyo ama biraz daha gozlemleyecegim bakalım. Ustelik benimki 4 aylik oldu.

Ben acı biber turşusu da yiyorum o da geçer diyorlar süte ama bilmiyorum geçmez gibi geliyor emmede sıkıntı yaşamıyorum belkide acı seviyor o da

Ben acı biber turşusu da yiyorum o da geçer diyorlar süte ama bilmiyorum geçmez gibi geliyor emmede sıkıntı yaşamıyorum belkide acı seviyor o da
Ay cok severim hatta bu hafta jalapeno biber tursusu koydum 15 gün icinde olur onu bekliyorum ama aci geciyormuş süte oyle biliyorum. Evt evt acı sever bebisler olabilirler. Şurdan biraz bol acılı süt alayım lütfen

Ay cok severim hatta bu hafta jalapeno biber tursusu koydum 15 gün icinde olur onu bekliyorum ama aci geciyormuş süte oyle biliyorum. Evt evt acı sever bebisler olabilirler. Şurdan biraz bol acılı süt alayım lütfen
İnstagramda bebek.uzmanı Tülin hanıma sormuşlardı bunu yediklerimizin aroması evet geçer ama acı geçmez süte demişti

Benimki yastıkta yüzüstüyken, ve kucağımda yüzü bana dönükken iyi maşallah ama yüzü karşıya dönük çevirdiğim anda boynu aşağıya düşüyor. Kanguruda da yüzü bana dönük olsa dahi yürüdükçe kafası çok sallanıyor

Kaç aylık yüz üstü egzersizler yaptırın gelişir kasları

3.5
Aslında göbeğe düştüğünden beri yüzüstü egzersiz yaptırıyorum ama süresi çok uzun değil Ben de erken mi beklenti içerisindeyim ya da olması gereken de olmuyor mu çözemedim
Erken mi tam bilmiyorum sıkılıyorsa oyuncakla dikkat çekici şeylerle süreyi uzatmaya çalışın ya da gün içinde sık sık yaptırın ama yine de doktora danışın gösterin ihmale gelmesin nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…