- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.261
Aynen öyle Allah bilir ben ne travma yaşadım ki değişik takıntılarım var hepsinin altında bişey vardır. Ben hiç inanmayarak Barış Muslunun eğitimine katıldım çocuğum da uyguladım 3 senedir tırnak yeme sorununu tek seansta çözdüm diye biri bana dese yeminle inanmazdımDaya kız, bir kaç aya yerleri yalayacak zaten çocuklar
Barış muslu kitapları bende de var. Benim ikinci kızın alerjisi nüksettikçe gece seanslarını yapıyorum
İlginçtir ki çocuk sabah alerjiden arınmış uyanıyor elhamdulillah
Diğer kuzuma da yapıyorum. Bazen sadece gidip “seni çok seviyorum, sen çok değerlisin, sen mutlu bir insansın, hiçbir hastalık sana gelmez” gibi hem telkinlerde bulunuyorum hem de olumlama yapıyorum.
Suyun molekülleri üzerinde yapılan deney buydu (suya güzel şeyler söylenince su molekülleri güzel şekiller alırken kötü şeyler söylenince karmaşık bir şekilde gözlemleniyor) insan evladı da su misali. Ne verirsek onu çekiyoruz
O yüzden üstü kirli gözü yırtıktan ziyade ruhu temiz bilinci tam olsun bebelerimizin.
Hic sorma canimFfff doğum yaptığım günü okudum şimdi beraber doğurmuşuz be ahaha@lezard @bboobbeepp LadyMorganas şu dörtlü cidden beraber doğurdu bide nasıl gidiyor kızlar 4.5 ay tokatlıyo mu sizide?
Hep oyle dogdugundan beri meme ye asik degilÇok geçmiş olsun hasta olduğu içindir belkide meme reddi, sakin loş bir odada oynatarak emzir bazen ilk reddedince ayakta veriyordum kucağımda alıyordu azcık emince oturuyordum
Yok ben hep kontrol ediyorum cikmamişDiş? Belki dişi geliyodur annesi
Yeni mi oldu bu durum diştir büyük ihtimalle saldırganlaştı benimki deHic sorma canim
Bide bebis hasta omrumden omur gitti
Hep kucak istiyor bizimki yere koyunca hemen aglama krizlerine giriyo
Bizim disimiz daha cikmadi bakalim ne zaman cikacak
Sana da senin annen yapmalı o yüzden çözemiyorsun. Ya da eşin de yapabilir onu dene istersen bir.Aynen öyle Allah bilir ben ne travma yaşadım ki değişik takıntılarım var hepsinin altında bişey vardır. Ben hiç inanmayarak Barış Muslunun eğitimine katıldım çocuğum da uyguladım 3 senedir tırnak yeme sorununu tek seansta çözdüm diye biri bana dese yeminle inanmazdımhemde inanmayarak ama tüm kurallara uyarak yaptım bide küçük olduğu için hamilelikten önceki 1 yıldan itibaren yaşadığım olayları düşünüp olaya nokta atışı yaptım. Doktora psikologa götürdüğüm sonuç alamadığım tırnak yeme olayı seansın sabahında kalkıp çocuk bana anne biliyormusun tırnağımı artık uzatmaya karar verdim demesiyle son buldu gün gün fotoğrafını çektim tırnak yemeyi geçip etlerini yiyordu. Sonra 2.kere başka bişey için yaptım onuda çözdüm. Ama kendime yapamıyorum. Çocukların travmaları çoğu kez anneye ait travmalar oluyor aslında o yüzden çözmesi kolay.
Hamileyken yaşadığım bir olay vardı hayatımın dönüm noktası olan bu '' cevap verememe'', birde oğlum çok küçükken ani bir ameliyat olmuştu asansörden ameliyathaneye kucağımdan zorla alıp götürmüşlerdi buda ikimizde de kaygı bozukluğu yapmıştı her ikisine çalıştım artık hangisi bilmiyorum ama her ikiside benim yaşadığım travmatik bir olaydı. Bu arada tırnak yemeye sonradan başlamadı ilk bebekken kesiyordum ama sonradan nasıl oldu anlamadım yıllarca tırnağını kesmedim. Sanırım 1 yaşından sonra başladı yemeye çok küçüktü diyordum doktor bile inanmadı bu yaşta tırnak yemez kırılıyordur dedi net olarak 2 yaşında kesin yiyorduSana da senin annen yapmalı o yüzden çözemiyorsun. Ya da eşin de yapabilir onu dene istersen bir.
Çok özel olmazsa sebebini öğrenebilir miyim tırnak yemesinin?
Benim kızım da belli bir süre tırnak kenarları ile oynadı hep. Bir de dudağını yoluylrdu.(3-4 yaştan bahsediyorum) sebebi benim ona yansıttığım kaygı bozukluğum çıktı. Ben kendime alan açıp bireysel mutlu olunca mütemadiyen çocuğum da düzeldi. Çok ilginç değil mi? Artık o sorun yok çünkü çocuğuma kaygı yansıtmıyorum.
Sana da senin annen yapmalı o yüzden çözemiyorsun. Ya da eşin de yapabilir onu dene istersen bir.
Çok özel olmazsa sebebini öğrenebilir miyim tırnak yemesinin?
Benim kızım da belli bir süre tırnak kenarları ile oynadı hep. Bir de dudağını yoluylrdu.(3-4 yaştan bahsediyorum) sebebi benim ona yansıttığım kaygı bozukluğum çıktı. Ben kendime alan açıp bireysel mutlu olunca mütemadiyen çocuğum da düzeldi. Çok ilginç değil mi? Artık o sorun yok çünkü çocuğuma kaygı yansıtmıyorum.
Kızlar nasıl yapıyorsunuz kendimizdeki travmalara da yapabiliyor muyuz benim travmalar kızıma geçerse oooHamileyken yaşadığım bir olay vardı hayatımın dönüm noktası olan bu '' cevap verememe'', birde oğlum çok küçükken ani bir ameliyat olmuştu asansörden ameliyathaneye kucağımdan zorla alıp götürmüşlerdi buda ikimizde de kaygı bozukluğu yapmıştı her ikisine çalıştım artık hangisi bilmiyorum ama her ikiside benim yaşadığım travmatik bir olaydı. Bu arada tırnak yemeye sonradan başlamadı ilk bebekken kesiyordum ama sonradan nasıl oldu anlamadım yıllarca tırnağını kesmedim. Sanırım 1 yaşından sonra başladı yemeye çok küçüktü diyordum doktor bile inanmadı bu yaşta tırnak yemez kırılıyordur dedi net olarak 2 yaşında kesin yiyordu
Olabilir ama baktim dis cikmamisti belki yeni cikartirYeni mi oldu bu durum diştir büyük ihtimalle saldırganlaştı benimki de
2 gun gene normal canim sen vermeye devam et bence bi haftayi gecerse degistirKızlar kan damlası sanırım kabızlık yaptı normalde günde en az 5 kere kaka yapan çocuk 2 gündür yapmıyor sürekli gaz çıkarıyor rahatsız uykusunda kıvranıyor şuan ocean Mikrofer kullanıyordum değiştireceğim besteronda zeytin yağı varmış kabız yapmıyormuş onu deneyeyim diyorum, sizde durumlar nasıl kan damlası ile ilgili kabızlık yaşayan var mı
Sabaha kadar ağladı yapmaya çalışıyor yapamıyor normalde 5-6 kez yaparken birden değişmesi rahatsız etti bugün 3.gün 1 haftayı düşünemiyorum resmen kıvranıyor şuan2 gun gene normal canim sen vermeye devam et bence bi haftayi gecerse degistir
Acikcasi ben daha kan damlasi baslatmadim saglik ocagin verdigini kullanmicam
Bu hafta doktora goturdugumde yazdiracam
Ocean mummy kullanıyorm benKızlar takviye vitamin ne kullanıyorsunuz bana sağlık ocağı d vitamini vermişti kabız yaptı bırakmıştım şimdi kendimi güçsüz hissediyorum ve dişlerim çok ağrıyor acaba destek vitamin kullanmıyorum o yüzden mi
Dişimiz çıktııııııEveeet dişi gördük çok tatlı yav pirinç tanesidaha patlatmamış ama ucu görünüyo
Demir mi verdi canım d vitamini kabız yapmaz zira yaparsa demir yapar. Ben hamilelikte kullandığım multivitamin ve demiri kullanıyorum hala 6.aya kadarda devam edicem. Demiri keserim o zamanda multivitamine devam ederim. Ve evet hiç vitamin almıyosan kansızlıkla başlar halsizlik ekstra saç kaş dökülmesi şeklinde devam eder. Eğer demir çok kabızlık yapıyosa 1000mg c vitamini tüket her gün oda ishal yapıyo dengelenirsinKızlar takviye vitamin ne kullanıyorsunuz bana sağlık ocağı d vitamini vermişti kabız yaptı bırakmıştım şimdi kendimi güçsüz hissediyorum ve dişlerim çok ağrıyor acaba destek vitamin kullanmıyorum o yüzden mi
Hadi gözünüz aydın gelsin diş buğdayı, bizim de çıkınca tek başıma kaynatıp yiyeceğim kimseyi çağıramamDişimiz çıktıııııı
D vitamini verdi demir vermedi bilmiyorum niye böyle oldu 4. Ay kontrollerine gittiğimizde bi kan tahlili yaptırıyım anlayamadımDemir mi verdi canım d vitamini kabız yapmaz zira yaparsa demir yapar. Ben hamilelikte kullandığım multivitamin ve demiri kullanıyorum hala 6.aya kadarda devam edicem. Demiri keserim o zamanda multivitamine devam ederim. Ve evet hiç vitamin almıyosan kansızlıkla başlar halsizlik ekstra saç kaş dökülmesi şeklinde devam eder. Eğer demir çok kabızlık yapıyosa 1000mg c vitamini tüket her gün oda ishal yapıyo dengelenirsin
Hadi gözünüz aydınDişimiz çıktıııııı
Bende hiç o adetler yok yaa annem istedi yapmak tamam dedim ama beni ne bekliyo bilmiyorumHadi gözünüz aydın gelsin diş buğdayı, bizim de çıkınca tek başıma kaynatıp yiyeceğim kimseyi çağıramambide bizde dişini ilk gören hediye alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?