- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.221
Ben sıktıramıyorum ki ucunu, içme suyuyla yıkamayı düşünüyorum sadece ucunu normal kıyafete alışınca yıkamam belkide şimdi bir değişik geldiBen de 1 ay kadar kullandım sonrasında bi sey takmadım. Hijyen açısından düşünüyorsan sütünle temizleyebilirsin ucunu.
Açık renk giyersem sorun yok ama siyah giyersem normal penye tişört düşün onun tüyü minicik minicik yapışıyor hani terleyince tene de olur ya siyah, açık renk giyerek bunu çözmem lazımFikirsel olarak mı gerçekten mi
Ben paçoz giyiniyorum. Zaten günde zilyon kere kıyafet değiştiğim için belki de kirli olduğunu düşünemedim.
Ben sütümün akmasını durduramıyorum. Bazen gece kalkıp iç dış değişiyorum, Bülent Ersoy gibi süt banyosu yapmış oluyorum resmen.
Bebem de hiç bitirmiyor sütleri.
Bebeler ellerini yemeye başladığında da burda bi üyeAçık renk giyersem sorun yok ama siyah giyersem normal penye tişört düşün onun tüyü minicik minicik yapışıyor hani terleyince tene de olur ya siyah, açık renk giyerek bunu çözmem lazımişte süt ucuna akınca daha iyi yapışır o tozlar fikirsel gibi ya tamam
Paçoz demişken ben hala kocamın tişörtlerinden vazgeçemedim artık yıkanınca kendi dolabıma koyuyorum zaten daha onun giyeceği kalmadı krem lekesi va içine ettim, akmış sütlü tişörtleri yıkasamda giymez psikolojik olarakFikirsel olarak mı gerçekten mi
Ben paçoz giyiniyorum. Zaten günde zilyon kere kıyafet değiştiğim için belki de kirli olduğunu düşünemedim.
Ben sütümün akmasını durduramıyorum. Bazen gece kalkıp iç dış değişiyorum, Bülent Ersoy gibi süt banyosu yapmış oluyorum resmen.
Bebem de hiç bitirmiyor sütleri.
Valla ben öyle bişey demedim burdaBebeler ellerini yemeye başladığında da burda bi üye
“Parmak aralarında tozlar birikiyor pamukçuk oluyor onları temizleyin yutmasın bebeler” demişti
O üye sensin dimi
O yorumu okuyana dek çocuuun onları yutmasında sakınca görmüyordumşimdi sürekli parmak arası temizliyorum
Demek ki analıq bana sonradan yüklenmiş biraz eksik yüklenmişValla ben öyle bişey demedim burdaama gerçekten toz birikiyor hergün yıkasan bile elinde, akşamdan yıkayıp sabah doktora götürdüğümde elinde parmak aralarında toz vardı doktor da manyak benim gibi o da baktı tozlarına
Boşver seninki daha güzel ayrıntıya takılmak fiziksel ihtiyaç değil ki, asıl fiziksel ihtiyaçlarını minimum değil maximum karşıladığına eminim ayrıca, böyle okuyunca iyi oluyor insan kendine geliyor biraz şimdi diğer tekini de çıkardımDemek ki analıq bana sonradan yüklenmiş biraz eksik yüklenmiş
Ne güzel sizler en ufak detayı düşünüyorsunuz
Ben anca korktu mu travma kalır mı aman güzel şeyler duysun güzel şeyler hissetsin
Bana aşık olsun filan istiyorum debeleniyorjm
Bilinç Altına çalışmaktan fiziksel ihtiyaçları minimum da karşılıyorum
Boşa almışım resmen ya. Philips kalkan, gögüs pedi, gögüs ucu kremi. Kremle pedi 1 defa kullandım. Şimdi ped bitsin diye bir gögüsü emzirirken diğerine ped koyuyorum akınca üstüm batmasın diye bi o bitecek.Kızlar göğüs kalkanı veya koruyucu hala kullanıyor musunuz, ben gümüş kapak takmaya devam ediyorum o olmadan huylanıyorum nasıl alışacağım bide bişey takmazsam göğüs ucu temiz kalmaz gibi geliyor ama artık rahatsız olmaya başladım 4 aydır mememin ucunda takılı bişey var
Bravo vallahalledersin araba işinide bence karnı tok altı temiz gazı çıkmış ağrısı uykusu yok yani her şeyi tamamsa muzurluktan ağlıyosa susturmaya çalışmamak lazım azıcık ağlayıversin gidersin istediğin yere. Ben bir iki şarkıya alıştırdım dışarda mızıklanınca açıyorum ilgisi dağılıyo arabada işine yarar bak dene derim
Boşa almışım resmen ya. Philips kalkan, gögüs pedi, gögüs ucu kremi. Kremle pedi 1 defa kullandım. Şimdi ped bitsin diye bir gögüsü emzirirken diğerine ped koyuyorum akınca üstüm batmasın diye bi o bitecek.
Yalnız değilsin hatta ben daha bebekte hiç dışarı çıkmadım.Anladım çok teşekkür ederim ya ben hayattan koptum gibi hissediyorum bazen cidden dışarı çıkmak arkadaşlarımla oturmak vs istiyorum ama bebekle çok zor
Yaaa zaten terlediysen falan bazen sütyenden tüy hav geçiyo onun için yoksa löps tabi kiBu sırada sütü direkt çocuğun ağzına dayayan Aurora şoku
Silmeli temizlemeli bişy yapmıyorum löps diye dayıyorum
Asansör yok mu ya da kangru sling falan. bizim binada asansör yok en alt kata bıraktım çıkarmak zor yol yokuş ama çıktım bikaç kere tek öyle olmasa daha çok çıkardım bi kere avm ye gittim otobüse binip otobüse birinin çıkarması lazım biri yardım eder dedim çıktım yardımcı olanda oldu Allah razı olsun gelirken de eşim aldı şimdide slinge koydum taktım kulaklığı bir saat dolandım geldim iyi oldu bebeklere de iyi oluyor algıları gelişir etrafı inceler vs hem de insana değişiklik oluyo ama bende çok seviyorum evde durmayıYalnız değilsin hatta ben daha bebekte hiç dışarı çıkmadım.
Gideceğimiz yere eşim arabayla sabah bırakıyor akşam alıyor.
Bebek ve ben çıkmaya cesaretim yok.
Bebek Arabası ağır
Onu 4. Kattan indir.,Bebeği ayrı indir, aynı şekilde geri gelir uzun iş
Mart Nisan oturunca baston tarzı hafif arabaya geçip o zaman tutmayın bizi diyorum.
Birde sizin bebekler de puset reddi başladı mı evde pusette yada anakucaginda durmak isteniyor bu 3.5 ay guncellemesiyle
Hal öyle olunca da hiç dışarı çıkardım gelmiyor
Eve de alıştın sanki uzun yıllar çalışan biri olunca değişik geldi
Asansör yok mu ya da kangru sling falan. bizim binada asansör yok en alt kata bıraktım çıkarmak zor yol yokuş ama çıktım bikaç kere tek öyle olmasa daha çok çıkardım bi kere avm ye gittim otobüse binip otobüse birinin çıkarması lazım biri yardım eder dedim çıktım yardımcı olanda oldu Allah razı olsun gelirken de eşim aldı şimdide slinge koydum taktım kulaklığı bir saat dolandım geldim iyi oldu bebeklere de iyi oluyor algıları gelişir etrafı inceler vs hem de insana değişiklik oluyo ama bende çok seviyorum evde durmayı
Komşuya rica etsen kapısının oraya bırakmak içinApartman girişinde direk daire kapıları var bırakamam. Kanguruda da şimdilik 10 dakikaya çıkamadık alişsa çıkacağız da.
Neyse yaza İnsaalah
Ben olsam kabul etmem tam kapısının önüKomşuya rica etsen kapısının oraya bırakmak için
Malum ataklar işte tabi ki düzelir yani öyle umuyorum ben de bir saat uyutmaya çalıştım on dakika sonra uyandı mesela şu an.. uyumuyorKızlar merhaba, 4. Ayımızı yarın dolduruyoruz. Bebeğimin son bir haftadır huyları cok değisti. Uykuya dalmakta zorlanıyor, sürekli ağlama ve çığlık atma gibi huysuz bir bebeğe dönüştübu aya kadar gerçekten çok sakindi.ilk defa bu hafta zorlandım Allaha şükür sağlığı yerinde tek tesellim bu. Düzelir mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?