- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.241
Kızlar merhaba, 4. Ayımızı yarın dolduruyoruz. Bebeğimin son bir haftadır huyları cok değisti. Uykuya dalmakta zorlanıyor, sürekli ağlama ve çığlık atma gibi huysuz bir bebeğe dönüştübu aya kadar gerçekten çok sakindi.ilk defa bu hafta zorlandım Allaha şükür sağlığı yerinde tek tesellim bu. Düzelir mi dersiniz
İstanbul'da yaşayanlar rami kütüphanesine getirdiniz mi bebeleri
Aslında orayı merak ediyorum. Kırkı çıkınca getiririm diyordum da olmadi
Çok teşekkür ederim cevaplar için, cesaret alıyorum sizden gerçektenbir şey daha sorayım şimdi kış malum yine de çıkarabilir miyim rüzgar var mesela şu an çıksak bir şey olur mu ki nefes almaya ihtiyacım var
EvetBeş Temmuz doğumlu mu bu arada :)
Benim de bire giden bebeşim var, bir yanda el ele kol kola derken bir yandan ağuuuu ağuuuu diyen bir bebek kendime vakit anca hepsi uyuyunca oluyor onda da elime tel alınca uyuyakalıyorumUyuduklarinda koşarak iş yapmaya başlıyorum koşmak mecazen degil bildigin koşuyorum ama aynı zamanda ses yapmamam gerekev topla topla bitmiyor şu an yine ayni toplamacak bir sürü sey var. Birinci sinifa giden oglum da var onin dokuntüleri odevleri. Ben kendime vakti aksamlari iste bu saatlerde falan ayiriyorum uykum olsada tek takiliyorum biraz iyi geliyor.
Çıkar tabi alışır hem vucudu üstünü güzelce giydir beresini tak çıkar en azından kapının önünde bi tur at 10-15 dk gel eve ya da yakında park varda oraya git gel hem temiz hava alırÇok teşekkür ederim cevaplar için, cesaret alıyorum sizden gerçektenbir şey daha sorayım şimdi kış malum yine de çıkarabilir miyim rüzgar var mesela şu an çıksak bir şey olur mu ki nefes almaya ihtiyacım var
Market pazar da ilgisini çekiyor renkli reyonlar ışıklar falanOrada çok inceleyeceği şeyler yok. Ben Şuan daha çok çevrede dikkatini çekecek yerlere götürüyorum. Bence iyi tercih değil Şuan için
Bebek arabasına rüzgarlık mı alsam diyorum rüzgar girmesin yoksa nefessiz kalıyorSoğuk hasta etmez pis hava hasta eder derler. Ben bu düstur gereği üzerine uygun giydirip her havada çıkartacağım.
Tamamdır o zaman soğuk moğukkk dinlemiyoruzÇıkar tabi alışır hem vucudu üstünü güzelce giydir beresini tak çıkar en azından kapının önünde bi tur at 10-15 dk gel eve ya da yakında park varda oraya git gel hem temiz hava alır
Evet ever biz de yarın 4 ayEvetsizinde mi
Ben şu renk değiştiren 4 lüyü aldım bakalım daha gelmedi ama onu da beğenmişlerdi.. dezenfekte ediyor muyu bunları da yoksa yıkamak yeterli miKızlar munckin kaşıklar şahane tavsiye ederim yumuşaklığı kaşığın derinliği çok güzel şimdiden kemirsin diye bambamın eline verdim güzelde kavrıyo tavsiyedir alın
kaynatmayın yazıyo zaten ben kaynamış ilk sıcağı geçmiş suda beklettim kullanınca biberon temizleyiciyle temizlicemBen şu renk değiştiren 4 lüyü aldım bakalım daha gelmedi ama onu da beğenmişlerdi.. dezenfekte ediyor muyu bunları da yoksa yıkamak yeterli mi
Tamamdır teşekkürlerkaynatmayın yazıyo zaten ben kaynamış ilk sıcağı geçmiş suda beklettim kullanınca biberon temizleyiciyle temizlicem
Kız ben Vanda yaşıyorum, öyle düşün. Daha bugün çıktık.Çok teşekkür ederim cevaplar için, cesaret alıyorum sizden gerçektenbir şey daha sorayım şimdi kış malum yine de çıkarabilir miyim rüzgar var mesela şu an çıksak bir şey olur mu ki nefes almaya ihtiyacım var
Sagolasim cnm idare etmek denirse tabi yapiyoruz biseyler. Arada geliyolar bana tabii bi cildiriyorum herkes bi yana kaciyorBenim de bire giden bebeşim var, bir yanda el ele kol kola derken bir yandan ağuuuu ağuuuu diyen bir bebek kendime vakit anca hepsi uyuyunca oluyor onda da elime tel alınca uyuyakalıyorumsenin birde ikiz maşallah sana iyi idare ediyorsun
Ooo ben Tekirdağ dayım Van’la kıyaslanmazKız ben Vanda yaşıyorum, öyle düşün. Daha bugün çıktık.rüzgar yüzüne gelince bi nefesi kesiliyor, şaşırıyo ama sonra rahatlıyo.
Ben dışarı çıkmayı sevmiyorum ama o sevdiği için çıkıyorum. Açık havada daha çabuk uyuyo. Bi de artık dışarıyı izliyo. Meraklı meraklı bakışlar bi hoşuma gidiyo
Daya kız, bir kaç aya yerleri yalayacak zaten çocuklarBoşver seninki daha güzel ayrıntıya takılmak fiziksel ihtiyaç değil ki, asıl fiziksel ihtiyaçlarını minimum değil maximum karşıladığına eminim ayrıca, böyle okuyunca iyi oluyor insan kendine geliyor biraz şimdi diğer tekini de çıkardımmesela şimdi yorumunu okuyunca bebiş ağlarken göğsümü yıkamaktan da vazgeçtim ağlayarak anne takıntısı bekleyeceğine azcık toz yutsun ki zaten öyle bir toz yok belkide
Bilinçaltı deyince Barış Muslunun kitaplarını okumuştum birara baya ilgim vardı oğlumun 2 travmasını onun yöntemi ile çözmüştüm keşke kendimi de çözebilsem
Bende bayadır çıkmamıştım öğlen çıkmayı düşünüyordum ama öğlen uyku vakti oluyordu çıkamıyodum bugun sabah uyanınca çıktık slinge koydum ağaçlara etrafa herseye meraklı gözlerle bakıyorlar çok tatlı oluyorlarKız ben Vanda yaşıyorum, öyle düşün. Daha bugün çıktık.rüzgar yüzüne gelince bi nefesi kesiliyor, şaşırıyo ama sonra rahatlıyo.
Ben dışarı çıkmayı sevmiyorum ama o sevdiği için çıkıyorum. Açık havada daha çabuk uyuyo. Bi de artık dışarıyı izliyo. Meraklı meraklı bakışlar bi hoşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?