2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Beş Temmuz doğumlu mu bu arada :)

Soğuk hasta etmez pis hava hasta eder derler. Ben bu düstur gereği üzerine uygun giydirip her havada çıkartacağım.

Benim de bire giden bebeşim var, bir yanda el ele kol kola derken bir yandan ağuuuu ağuuuu diyen bir bebek kendime vakit anca hepsi uyuyunca oluyor onda da elime tel alınca uyuyakalıyorum senin birde ikiz maşallah sana iyi idare ediyorsun

Çıkar tabi alışır hem vucudu üstünü güzelce giydir beresini tak çıkar en azından kapının önünde bi tur at 10-15 dk gel eve ya da yakında park varda oraya git gel hem temiz hava alır

Orada çok inceleyeceği şeyler yok. Ben Şuan daha çok çevrede dikkatini çekecek yerlere götürüyorum. Bence iyi tercih değil Şuan için
Market pazar da ilgisini çekiyor renkli reyonlar ışıklar falan pazardaki bağıran pazarcılardan birazkorkuyo ama aniden bağırıyorlar

Kızlar munckin kaşıklar şahane tavsiye ederim yumuşaklığı kaşığın derinliği çok güzel şimdiden kemirsin diye bambamın eline verdim güzelde kavrıyo tavsiyedir alın
Ben şu renk değiştiren 4 lüyü aldım bakalım daha gelmedi ama onu da beğenmişlerdi.. dezenfekte ediyor muyu bunları da yoksa yıkamak yeterli mi

Ben şu renk değiştiren 4 lüyü aldım bakalım daha gelmedi ama onu da beğenmişlerdi.. dezenfekte ediyor muyu bunları da yoksa yıkamak yeterli mi
kaynatmayın yazıyo zaten ben kaynamış ilk sıcağı geçmiş suda beklettim kullanınca biberon temizleyiciyle temizlicem

Kız ben Vanda yaşıyorum, öyle düşün. Daha bugün çıktık. rüzgar yüzüne gelince bi nefesi kesiliyor, şaşırıyo ama sonra rahatlıyo.
Ben dışarı çıkmayı sevmiyorum ama o sevdiği için çıkıyorum. Açık havada daha çabuk uyuyo. Bi de artık dışarıyı izliyo. Meraklı meraklı bakışlar bi hoşuma gidiyo

Sagolasim cnm idare etmek denirse tabi yapiyoruz biseyler. Arada geliyolar bana tabii bi cildiriyorum herkes bi yana kaciyor sana da masallah 1. Sinif mutlaka ilgi istiyor, kucuk bebis full ilgi istiyor siz de her türlu cok yogunsunuz. Allah kolaylik versin.

Ooo ben Tekirdağ dayım Van’la kıyaslanmaz rüzgar hasta eder mi diye korkuyordum da etmez madem kışın da çıkarım ben .. ay evet bşr meraklı bakıyor ki sorma benim yavrum açık havada pek uyumuyor meme istiyor ağzına

Daya kız, bir kaç aya yerleri yalayacak zaten çocuklar

Barış muslu kitapları bende de var. Benim ikinci kızın alerjisi nüksettikçe gece seanslarını yapıyorum
İlginçtir ki çocuk sabah alerjiden arınmış uyanıyor elhamdulillah
Diğer kuzuma da yapıyorum. Bazen sadece gidip “seni çok seviyorum, sen çok değerlisin, sen mutlu bir insansın, hiçbir hastalık sana gelmez” gibi hem telkinlerde bulunuyorum hem de olumlama yapıyorum.
Suyun molekülleri üzerinde yapılan deney buydu (suya güzel şeyler söylenince su molekülleri güzel şekiller alırken kötü şeyler söylenince karmaşık bir şekilde gözlemleniyor) insan evladı da su misali. Ne verirsek onu çekiyoruz

O yüzden üstü kirli gözü yırtıktan ziyade ruhu temiz bilinci tam olsun bebelerimizin.

Bende bayadır çıkmamıştım öğlen çıkmayı düşünüyordum ama öğlen uyku vakti oluyordu çıkamıyodum bugun sabah uyanınca çıktık slinge koydum ağaçlara etrafa herseye meraklı gözlerle bakıyorlar çok tatlı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…