- 12 Temmuz 2016
- 4.609
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.642
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #31.281
İlginç yani d vitamininin kabız yapması aynı hesapla uzun süre güneşlenince kabız olman lazımD vitamini verdi demir vermedi bilmiyorum niye böyle oldu 4. Ay kontrollerine gittiğimizde bi kan tahlili yaptırıyım anlayamadımbirde munchkhin hangi kaşığını almıştın canım bu muydu
Konfeti3.gün kakasını yaptı ama nasıl yapmak içi dışına çıktıya bu demir nedir böyle bu ikinci kere oldu daha 1 hafta oldu başlayalı, kendiliğinden yapmasa belki sıkıntı olmayacak anne sütü alan bebek için ama demir etkisi ile yapamıyor karnı gazdan borozan öttürüyor resmen 15 dk da bir uyandı sabahsa kadar kucağımda uyudu
Aaaaaaaaa hayırlı olsun :)Dişimiz çıktıııııı
Annenin ya da eşinin yapması gerek diye biliyorum gece konuşmasını(sen derin uykuda iken konuşacak seninle)Kızlar nasıl yapıyorsunuz kendimizdeki travmalara da yapabiliyor muyuz benim travmalar kızıma geçerse ooo
Sadece d vitamini içiyordum başka hiçbir şey içmiyordum bi tahlil veriyim ona göre ilerlerim olmazsa bana da çok ilginç geldi o yüzden sordum sizlereİlginç yani d vitamininin kabız yapması aynı hesapla uzun süre güneşlenince kabız olman lazımbelki kullandığın başka bişeyle etkileşime giriyodur bi kan ilacı içiyo musun?
Aynen bu kaşıklar
Doktora mesaj attım değiştirelim dedi her damla her bebeğe farklı etki yapıyor olabilir genelde ocean Mikrofer yapmıyordu dedi başka marka dedi bende Bestirona taktığım için onu dedim içinde safbzeytin yağı varmış o da olur tavsiyelerim arasında var o da dedi. Eşimde madem kendi istediğin damlayı kullanacaksın doktora niye soruyorsun diyorKonfeti
Markayı danış derim bende korkarak kullandım ama beklediğim gibi olmadı her gün yapıyo kakasını sadece rengi biraz koyulaştı onun dışında aynı mesela dediğin gibi bi durum yaşamadık. Yazık yavruma hırpalamış belli
Uykumda konuşmam ki ben uyanırımAnnenin ya da eşinin yapması gerek diye biliyorum gece konuşmasını(sen derin uykuda iken konuşacak seninle)
Uykumda konuşmam ki ben uyanırım
Bana da yapsan keşkeYok cnm sen konuşmayacaksın, çakra bölgeleri var birisi oraya belli ritimde vurarak bilinçaltına seslenecek bu senin derin uyku da olduğun zaman yapılacak derin uyku ve uyanmaman için beyaz gürültü gibi bir müzik açılıyor o senin dışarıdan gelen sesi duymanı engelliyor ama bilinçaltın herşeyi duyuyor bunları yapmak anlatıldığı kadar kolay değil ben aylarca kitap okudum eğitim aldım. En kolay çocuklara uygulanıyor sonuç alıyor. Bir arkadaşımın oğlu altına yapıyordu onada yardımcı olmuştum. Bunları yazarken komik geliyor hala bana bile nasıl böyle bişey olur diyor insan ama benim gibi hiç inanmadan yaparak bile net sonuçlar alan birisi var kendimi inkar edemem
Genelde kulak üstü kulaklık takıp götürüyorlar bebeleri öyle yerlere rahatsız olmasın diye ama fiziksel olarak bir zararı var mıdır bilemem ama şu var kulak zarı onların delik oluyor bir zamana kadar sonra kapanıyor zar bir dr dan duymuştumYa kızlar bu arada aklıma bişey takıldı geçenlerde düğüne gitmiştik bize hoparlörün dibindeki masayı ayırmışlar tanıdıkları vs görümce tabi sohbet vs biraz konuştuk sonradan kızımın kulagı rahatsız olacagı aklıma geldi hemen yer değiştirdik bandana vardı belki sesi biraz engellemiştir ama acaba kulagı zarar görmüş müdür yüksek sesten işitme testi yaptırcam ama randevu bulamadım daha
Ben mesela çok detaylı yapmıyorum biliyor musunYok cnm sen konuşmayacaksın, çakra bölgeleri var birisi oraya belli ritimde vurarak bilinçaltına seslenecek bu senin derin uyku da olduğun zaman yapılacak derin uyku ve uyanmaman için beyaz gürültü gibi bir müzik açılıyor o senin dışarıdan gelen sesi duymanı engelliyor ama bilinçaltın herşeyi duyuyor bunları yapmak anlatıldığı kadar kolay değil ben aylarca kitap okudum eğitim aldım. En kolay çocuklara uygulanıyor sonuç alıyor. Bir arkadaşımın oğlu altına yapıyordu onada yardımcı olmuştum. Bunları yazarken komik geliyor hala bana bile nasıl böyle bişey olur diyor insan ama benim gibi hiç inanmadan yaparak bile net sonuçlar alan birisi var kendimi inkar edemem
Canım merhaba ben ağustos annesiyim. Kaka için mi acaba damla kullanıyorsun. Okuyunca heyecandan hemen yazayım dedim benim oğlan da 4 5 günde hır kaka yapıyor. Acaba hangi damlayı kullanıyorsun ben de sorayım doktoraDoktora mesaj attım değiştirelim dedi her damla her bebeğe farklı etki yapıyor olabilir genelde ocean Mikrofer yapmıyordu dedi başka marka dedi bende Bestirona taktığım için onu dedim içinde safbzeytin yağı varmış o da olur tavsiyelerim arasında var o da dedi. Eşimde madem kendi istediğin damlayı kullanacaksın doktora niye soruyorsun diyor
Hoparlörden uzak masada olsa sorun olmazdı belki de masamızı oraya ayarlamışlar benim de sonradan aklıma geldi işteGenelde kulak üstü kulaklık takıp götürüyorlar bebeleri öyle yerlere rahatsız olmasın diye ama fiziksel olarak bir zararı var mıdır bilemem ama şu var kulak zarı onların delik oluyor bir zamana kadar sonra kapanıyor zar bir dr dan duymuştum
Elini görünce eline dikkat kesiliyo elini keşfediyo olabilir hemen kötü düşünme gene takip et deKızlar selam
Sizinde bebelerde ellerle çok ilgilenme durumu var mı? Sürekli ele bakma.
Birde Şuan kızım sürekli sol eliyle göbeğine vuruyor. Yani standart bir hareket ve sürekli bunu tekrar ediyor. Allah korusun ama biliyorsunuz sürekli tekrar eden hareket otizmin belirtilerinden birisi. Sürekli nu hareketi yapması dikkatimi çekti. Sizin de sürekli yaptığı bir hareket var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?