2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
bizimde sabahlarımız çok güzel ya maşallah kahvaltımı rahatla yapıyorum kahvemi içiyorum üstüne misler gibi. Bizimde 7-8 gibi kalkıyor ama 2.uyku 10 gibi oluyor

Bana yine umut oldun tekrar deneyeceğim bir şey sorayım kauçuk emziği var en çok onda rahat sanki yani daha geç atıyor üç saniye falan ama emmedipi için yeni gibi duruyor hala kullanmam sorun olmaz demi iki ay olmuştur alalı

Benim oğlumda böyle inşallah çabuk unuturlar. Emziği bıraktırma konusu beni şimdiden geriyor.
Zamanı gelince bırakır ya. Benimki başta memeyi silikon uçla alıyordu. Ara ara deniyodum bazen oluyodu çoğunlukla olmuyordu zorlanıyordum. 2. Ay aşılarını olduğu zaman yine denedim. Baktım cokcokcok emiyo.

O üşengeçlik bende de var. İnşallah ben de azmeder yaparım

Kızlar selam
Şu saçları çok dökülenler detaylı kan tahlili vermiş miydi? Yani değerleriniz normal buna rağmen mi dökülüyor acaba. Yoksa değerler kötü bunun bir sonucu olarak mı dökülüyor?

Aa beş oldunuz mu siz ? Yoksa etken mi başladınız ek gıdaya
Yok 4 yeni olucaz ama bu tadım meselesi uzun ve ben üşengeçlikten öncekilere düzenli yapmadım özellikle sebzeleri tadmadılar yani 1 yaşına kadar sade emdiler sonra da mamalar girdi hayatımıza devam mamaları kolay diye sonra da sofra da sebze et yanında hep bir karbonhidrat da oluyor diye sade onları yemeye başladılar itiraz ettiler sebzeye. 2. Çocuğum o kadar değil yine çorba çok sever bezelye vs taneli sebze yiyor meyve seviyor ama yapraklı sebze yemiyor ilk çocuğum hiç salatanın sadece suyun ekmek sürer yer o kadar dolmanın sade içi çorbanın içinde hiç birşey olmayanını kısaca zor çocuk bu öyle olmasın şekerli tadlardan önce sebzeleri alsın ağIzına aşina olsun diye tadım yapıyoruz bir tatlı kaşığı kadar ancak yani hatta o bile değil, (zaten bu yüzden üşengeçlik yapıyorum değer mi diye

Ay çok erken değil mi heniz

Ay çok erken değil mi heniz
Bizim kız yemeğe tepki veriyor anlıyor resmen yemek masasına geçilince durmuyor kucağımda sofraya geliyor ben yerken bakıyor filan öyle bende tattırmaya başladım ufaktan bu karın doyurmalık değil. Bizim ailede yatkınlık da varsa demek kuzenim doğumdan sonra sütü gelmeyince teyzeme mama al yap anne demiş teyzem sen kalk Yenidoğan a inek sütü ve bebe bisküvisi ver bir de anlatıyor yedi yuttu ama çocuk diye

Zaten başta tadımlık olmak zorunda ama ona bile doktorlar en erken 5. Ayda başlıyor. Bence yine doktordan onay almadan başlama. Bir şey olmaz gibi geliyor insana ama sonrasında oluşan herhangi bir bağırsak sindirim yada mide rahatsızlığının zamanında yapılan erken gıdaya başlangıçtan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilemeyiz. Anne sütü yada mama bağırsaklarım güçlenmesi için gerekli. Yeterince gelişmemiş olabilir. Belki 15. Ay ile 16. Ay arasında büyük fark olmaz çocuğun gelişimi için ama 4. Ay ile 5. Ay arasında çok büyük fark var

Bende karşı değilim kullanmaya çalıştım ama asla almadı şu aralar versem alacak gibi yüksek ihtimalle dişi yüzünden ama sonra başıma iş alır mıyım diye korkuyorumda benim ki dümdüz uyuyo yaa ne bir örtü ne bir oyuncak ne emzik

Yok canım ben değilim o. Yatırınca uyuyo sorun yokta uyku eğitimi vericem emzik biraz işimi kolaylaştırır mı diye düşündüm artısını eksisini hesaplamaya çalışıyorum

Dişi çıktı diş sancısından ağzında bişey olsun istiyo hep emziği şuan verirsem alır ama kararsızım

Bişey olmaz bence 5 dakika kaynatılmış suda beklet canım. Bende 6 hafta dalan kullanıp değiştiriyorum

Anladım canım emziğin baya artısı var bide bıraktırması kolay olsa
Yaa baktığın zaman parmağını emen bi çocuk mı emzik emen bi çocuk mu desem tabi ki emzik derim sonuçta parmağı kesip atamazsın emziği halledersin ama hep yakınımda emzikten sonra parmağa dönen bebeler olduğu için çekiniyorum

Baby boroosh kanguru alıcak bir arkadaş vardı kusura bakmasın unuttum nickini inşallah görürsün aldım bugün geldi denedim ve şa ha ne! Kanguru sevmeyen çocuk içinde kıkır gezdi bugün sadece çok pahalı ben dolaptan ikinci el aldım yarı fiyatına gayet tertemiz sapasağlam geldi. Bi tek dışındaki kesesi yok markanın adı yazan onuda napayım yani

Uyanmıyor canım uykuya dalınca emziği atıyor hemen, normalde hiç kabul etmiyor zaten sadece uykusu varsa alıyor. Alışkanlık yapacağını sanmıyorum o yüzden. Bebek arabasında emziksiz uyuyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…