2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın öncelikle, çok araştıracaksın çalışmaya başlamadan hemen önce değil şimdiden başla tanışıp gelip gidersin, ve eve kesinlikle kamera koy bunuda söyle bakıcıya gizli değil bu yadırganacak bişey değil çok normal bişey 2 yaşına geldi mi hoop güzel bir kreşe

Bu enflasyonda zorlanmamak imkansız sonuçta herkesin gelirine göre yaşam standartları var çocuğuna bakmak için birden tek maaşa düşmek ciddi sarsıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu arada okumuşum kötü de daha kötü oluyor kendisi de bişeyler okuyormuş deyince, benden sana tavsiye genç birini tercih etme aklı whatsapp ta Instagramda yada çocuklarında oluyor yanına çocuklarını da getiriyor okul çıkışı tatildi hastaydı vs bitmiyor 50-55 yaş süper babanne anane gibi sever Çöpsüz üzüm evde kafasına takılanı olmaz aklı Instagramda whatsapp ta olmaz bak ciddi diyorum bir arkadaşıma dedim güldü bana sonra bir bir yaşadı bu dediklerimi ona göre yaşlı verimsiz olur diye genç birini tavsiye etti

Haklısın kamerayı bende düşünüyorum inşallah iyi insanlarla karşılaşırız

Ahahah ay benim eşimde böyle diyor iyi tonton bir teyze bulmamız gerek diyo anaç bir şekilde sarıp sarmalayacak oğlumuzu

Tanıdık bile olsa asla eve kamera koymadan kabul etme. Arkadaşım her odaya koydu. Bende düşünüyorum.

Kızlar bebeklerinizle odalarınızı ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz ya da ayıran var mı
Emzirme dönemi bitene dek ayırmayacağım ben. Fakat 1 yaşına gelmeden odasını yapacağım oyuncaklar kitaplar vs düzenli olsun istiyorum. Bu şekilde parça parça eşyalar. Gün içinde orada vakit geçirir oynar.

Kızlar bebeğim de hafif Öksürük başladı ama sıkıntı şu ki balgamlı Öksürük, boğazı dolu gibi yavrumun burnunu açıyorum ama bogazdaki balgam nasıl geçecek, 3.5 aylık bebeğe ilaç da verilmez korkuyorum tıkanacak diye

Kızlar bebeklerinizle odalarınızı ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz ya da ayıran var mı
Aslaaa demek isterdim ama
Makul bir yaş.

Beşiğine bile koymuyorum koyniş koyniş uyuyoruz. Ben odayı ayırmayı yanlış buluyorum. Güvende hissetmek için sadece bebeğin anneye ihtiyacı yok, benim de ona var. Kafam rahat etmeli.
Ama 30 yaşına kadar pişpişleyen annelerden de olmamak lazım.
3 yaşında okula kreşe gönderirim mesela. Çünkü yazık çocuğa yetemiyorsunuz bireysel olarak. Ve kendisi WC işini yemek işini halledebilir olmalı
İlkini öyle yetiştirdim memnunum sonuçtan

İlk hastalık olduğu için ateşine dikkat et ona göre götürürsün doktora, geniz akıntısı öksürük yapıyordur burnunu serumla temizlersen akıntı olmayacağı için öksürük azalır çok geçmiş olsun

Boğazdaki balgam için bol bol emziriceksin başka çare yok yutkundukça akıp mideye gidecek sen dedikleri gibi burnu açık tutmaya çalış tıkalı kalmasın, ateş de olur normal önemli olan halden düşmemesi havale geçirmemesi göğsünü sırtını sıcak tut yatay pozisyonda çok durmasın balgam var diyorsun maazallah varsa puset ona koy ya da sling kanguru filan idare et biraz balgam geçene kadar.

Bu arada sen süt kaliteni artırmak için takviye alabilirsin c vit balık yağı filan

Kızlar bebeğinde alerji olan var mı? Ben artık ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilmiyorum testte yumurta çıktı ama yumurta giren hiçbişey yemiyorum ona rağmen hergün farklı bi yerinde kızarıklık kaşıntı oluyor

Bir yerde duymuştum havaya bile bulaşsa etkiliyor diye sadece sen değil babada yemeyecek eve hiç girmeyecek yani zor bir durum. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…