2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Öte marka organik pirinç unu aldım ilk etapta pirinç ve irmik bir alerji yapmazsa ben de meyve ve sebzelerle tatlandırıp devam edeceğim ama ilk 15 gün 20 gün belki de biberon maması kıvamında devam edip sonra kaşığa geçmeye niyetim var o zaman da 5 aylığa yaklaşmış olacağız zaten

Düşüp tekrar çıkması normal mi acaba. Koltuk altı ve kulaktan 38 şuan şurubu gece 12.30 da vermiştim şimdi tekrar vereyim mi düşürür mü götüreyim mi

Düşüp tekrar çıkması normal mi acaba. Koltuk altı ve kulaktan 38 şuan şurubu gece 12.30 da vermiştim şimdi tekrar vereyim mi düşürür mü götüreyim mi
Ya bence bir kere daha ver baktın işe yaramıyor o zaman götür cidden hastaneler de iyi değil şimdi son çare olarak götürürsün daha saat erken hemen ver bence

Yaa ben de mama veriyorum ama sadece suyla yapıyorum bu şekilde pirinç unlu su yapıp içine mama mı koyuyorsun? Oluyor muymuş böyle ya denesem mi ? Farklı tat alsın diye mi yaptın? Yoksa içinde hiç formül mama yok mı yaptığının anlamadım ben

Ben mama vermekten kokusundan sıkıldım kızımda sıkılmıştır diye düşünüyorum
Hem damak tadı yavaş yavaş alışsın.hemde kaşık mama öncesi deneme olsun diye yaptım.
120 milim su ve 1 ölçek pirinç ununu kaynattim normal olcusinden 1 ölçü az devam sütü yaptim 90 veriyorsan 60 gibi üstünü de bu pirinç unlu suyla tamamladim
+4 arilac mama da pirinç unu var
+4 hipp de devam sütüyle yapılıyor o da pirinçli

+5 ve +6 kaşık mamalarda bal da varmış ki vermemiş yasak nasıl bir çelişki anlamadım
O nedenle ben eski usul piricli unlu muhallebi yapıp tatlandirma yanlisiyim
Şuan sadece tadım ve bir alerji var mı onu deneyeceğim.

Anladımmmm ben de bir deneyeyim olmazsa pirinç unu almam lazım. Ben hiç su vermiyorum bunu yaparsam su da veririm o zaman çok teşekkürler açıklama için
Pheebs sen çatalla mı eziyorsun bambama verdiklerini yoksa blend mi?

Ya bence bir kere daha ver baktın işe yaramıyor o zaman götür cidden hastaneler de iyi değil şimdi son çare olarak götürürsün daha saat erken hemen ver bence
Verdim canım şurup. İlk defa başıma geliyor şiödi altına pijama giydirdim üstüne kolsuz zıbın. Vücutta ateş yok baş bölgesi ve koktuk altı. 3 e kadar bekleyeyim düşmezse götürce

Sebzeyle başla da sonradan istekli yesin öyle okudum bide zorlamadan işte tadım adı üstünde dün okudum çocuk 1 yaşında hala sadece anne sütü alıyo zayıf kalmış hiç ek gıda yok zorlamışlar yesin diye oda kabul etmemiş

Şuan çatalla eziyorum pütürlü kalsın diye biraz daha geç başlıcam pürelere

Normal canım şurubu veriyorsun düşüyor ama etkisi geçiyor yükseliyor o yüzden bir gün boyunca 6 saatte bir kullanmak gerekiyor ama buna rağmen geçmezse o zaman bi doktora görünmende fayda var. Nasıl oldu şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…