2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizde ana besin devam sütü olacak ama damak tadı alışsın ne kadar çabuk o kadar iyi.

Başka hastalık belirtisi yoksa keyfi de yerindeyse aşıdan demekki inşallah düşer normale dönersiniz böyle ister istemez tedirgin oluyor insan tabi
Şuan 36.9 37.2 arası kulak ölçüsü braun ile ölçüyorum. Bu temassız ölçerler çok doğru olmuyor heralde koltuk altı 37.7 çıkıyor. Calpol aldırdım eşime versem mi kararsız kaldım

Şuan 36.9 37.2 arası kulak ölçüsü braun ile ölçüyorum. Bu temassız ölçerler çok doğru olmuyor heralde koltuk altı 37.7 çıkıyor. Calpol aldırdım eşime versem mi kararsız kaldım

Kuzum geçen benim ufaklık grip olacak gibiydi doktor dönüşümlü calpol, dolven ver demişti : bende daha çok küçük değil mi zararlı değilmi demiştim gereksiz ilaç kullanmak zararlı yoksa duruma göre tabiki kullanacağız demişti, çocuğa çok da işkence çektirmemek lazım 38 üzeri görünce ver derim bana çay kaşığı ver fdemişti doktor

Kulaktan 38 üzeri görürsem vereyim o zaman. Teşekkür ederim canım

Kulaktan braun ile ölçerim ben hep hastanelerdede genelde onu kullanırlar sen bilirsin etkilemek istemem ama huzursuzluk yoksa 36.9 37.2 de ben ateş düşürücü vermezdim

bebeğim ek gıdaya hazır gibi bütün belirtiler var sofraya ilgi her şeyi ağzına sokma vs gibi sadece mama sandalyesinde dik oturamıyor, sanırım başlamak için dik oturmasını bekleyeceğim

Kulaktan braun ile ölçerim ben hep hastanelerdede genelde onu kullanırlar sen bilirsin etkilemek istemem ama huzursuzluk yoksa 36.9 37.2 de ben ateş düşürücü vermezdim
Sanırım temassız ateş ölçer beni yanılttı çocuğun ciddi bir ateşi yoktu. Gün içinde braun kulaktan ateş ölçer aldık ve 37.3 üstüne çıkmadı ateş. Resmen çocuğumun ateşini 38.6 ya kadar çıkmış gösterip beni panikletti. Evet ateşi vardı ama temassız ateş ölçerin gösterdiği kadar yokmuş. O kadar soy yıka çıplak tut üzüldüm gerçekten inşallah hasta falan olmaz

bebeğim ek gıdaya hazır gibi bütün belirtiler var sofraya ilgi her şeyi ağzına sokma vs gibi sadece mama sandalyesinde dik oturamıyor, sanırım başlamak için dik oturmasını bekleyeceğim
Doktor yönlendirmesi tabi önemli ama anneler bebeklerini daha iyi gözlemledikleri için daha doğru karar verir. Senin gözlemine göre oturması biraz daha dik oldu mu tamamdır bu iş
Bide doktorun kişiliğine görede değişiyor mesela bizim 2 doktorumuz var birisinin iletişimi çok iyi rutin gelişimsel kontrollerini ona götürüyorum en ufak detaya kadar anlatıyor çok sosyal biri zaten sosyal medyayı da aktif kullanıyor anneyi tatmin eden doktordiğerine ise sadece hasta olduğunda götürüyorum çok soğuk biri sadece tedaviye odaklı ekstradan tek kelime konuşmaz ama doktorluğu çok iyi randevu bulması çok zor büyük oğlumun da doktoru bu doktora sorsam ek gıdaya ilgili bişey azarlayabilir kadın dalga mı geçiyorsun yedir ne yediriyorsan dese şaşırmam

Kulaktan ateş ölçer 37.3 ise aşı o kadar yapar zaten genel durumu da iyiydi, eviniz 24 derece demiştimin korkma üşümez zaten hafifte sıcak 37 derecede vücudu, buda bir tecrübe oldu sizin için. En azından hasta değildi çok şükür

Ben yoğurt için acele etmiyorum 15 20 gün daha beklerim. O arada annem yada kayınvalidem yoğurt yapar muhtemelen , onlardan tirtiklarim
Ben bu yoğurt olayınıda anlamadım kimi doktor öncelikli başlatıyor kimi sonra neye göre bilmiyorum ama ben ilk çocuğumda ilk elma armut püresi yedirip peşine ağlayınca yoğurt yedirmiştimo yüzden bizimki ilk yoğurt deyince çokta yadırgamadım

Öyle çok şükür. Çok teşekkür ederim kontrol etmeye devam edicem. Sağlıkla büyütelim bebekleri inşallah

Kızlar bir şey soracağım .. benim bebeğim gece kalkıyor iki saat uyumuyor öylr takılıyor ve ben aşırı yoruldum artık .. gündüz uykusu var emziriyorum ki uyusun gözleri kapandığı an kendini memeden atıyor ki uyumasın artık cidden çok yoruldum belim ağıyor ya.. 4 ay 21 günlük tam bugün. Atak bitmedi mi? Hep mi böyle olacak artık ? Cidden ömrüm böyle mi geçecek büyüyene kadar

ahahah tabiki bizim gözlemleyip karar vermemiz de çok önemli ama doktorumda her şeyi çok güzel açıkladığı için fikirlerine önem veriyorum. Ben doktor konusunda biraz takıntılıyım, şunu yap bunu yap deyip nedenini açıklamayan doktorları sevmiyorum. Suratsız birine de gidemem kızımın doktoru önce seviyor sonra her yerine çok detaylı bakıyor, yarım saat muayene süresi. İlk gittiğimde Ada acıkmıştı kapıdan girdiğimiz gibi ağlamaya başladı, dedim acıktı ondan ağlıyor, doktorum hemen buyur otur burada emzir dedi o arada biz konuştuk bilgileri verdik felan. Genelde doktorlar emzirme odasına yönlendiriyor başka hasta alıyor falan ya da ağlamasını önemsemiyor. Doktorun bu tavrını görünce dedim tam benlik bir doktor bir de afedersiniz popo deliğine kadar bakıyor maşallah atlamıyor hiçbir şeyi

Geçiyor canım merak etme 19.hafta atağı biraz uzun sürüyor ama sonra hepsi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…