- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.161
4.ay aşısı olduk dün. Saat gece 1 e kadar gayet iyi gidiyordu. Saat 1 den sonra 38.2 yü gördük. Komple soydum beziyle tuttum. Koltuk altına alnına ıslak bez koydum duş aldırdım ateş düşürücü verdim saat 4 e kadar 36.8 37.1 arası oldu. Düştü diye rahatladım 1 2 defa kalkıp ölçtüm yarım saat ara ile düştü diye daha ölçmedim. 11.30 da tekrar ateşi 38 olmuş kulak ve koltuk altından. 12.30 da tekrar şurup verdim tabi verebildiğim kadar çıkarfı çocuğu. Şimdi elleri kulak ve boyun 37.4 37.7 arasında. Düşmezse götüreceğim artık şimdi uyuyorHayırdır nesi var
Şuan uyuyor canım. Ellerinden boynundan ve kulağından ölçümde 37.4 ile 37.7 arası çıkıyordu şimdi baktım 37 37.1. Kolsuz bir zıbın ince bir tulum giydirdim üzerini örtmedim evin derecesi 24. İnşallah üşütmem böyle de üzerini örtünce artıyorNormal canım şurubu veriyorsun düşüyor ama etkisi geçiyor yükseliyor o yüzden bir gün boyunca 6 saatte bir kullanmak gerekiyor ama buna rağmen geçmezse o zaman bi doktora görünmende fayda var. Nasıl oldu şu an?
2 gün sürmüştü bizimde huzursuzluk yoksa sorun değil ama huzursuz keyifsizse götür bencede çok geçmiş olsun4.ay aşısı olduk dün. Saat gece 1 e kadar gayet iyi gidiyordu. Saat 1 den sonra 38.2 yü gördük. Komple soydum beziyle tuttum. Koltuk altına alnına ıslak bez koydum duş aldırdım ateş düşürücü verdim saat 4 e kadar 36.8 37.1 arası oldu. Düştü diye rahatladım 1 2 defa kalkıp ölçtüm yarım saat ara ile düştü diye daha ölçmedim. 11.30 da tekrar ateşi 38 olmuş kulak ve koltuk altından. 12.30 da tekrar şurup verdim tabi verebildiğim kadar çıkarfı çocuğu. Şimdi elleri kulak ve boyun 37.4 37.7 arasında. Düşmezse götüreceğim artık şimdi uyuyor
Husursuzluk yok her zaman ki gibi şuan. Çok teşekkür ederim.2 gün sürmüştü bizimde huzursuzluk yoksa sorun değil ama huzursuz keyifsizse götür bencede çok geçmiş olsun
Şuan uyuyor canım. Ellerinden boynundan ve kulağından ölçümde 37.4 ile 37.7 arası çıkıyordu şimdi baktım 37 37.1. Kolsuz bir zıbın ince bir tulum giydirdim üzerini örtmedim evin derecesi 24. İnşallah üşütmem böyle de üzerini örtünce artıyor
Evet ilk tatliyla başlayınca sonradan sebze kabul etmiyorlarmis.Sebzeyle başla da sonradan istekli yesin öyle okudum bide zorlamadan işte tadım adı üstünde dün okudum çocuk 1 yaşında hala sadece anne sütü alıyo zayıf kalmış hiç ek gıda yok zorlamışlar yesin diye oda kabul etmemiş
Çok geçmiş olsun, kulak ölçümünü baz alıyorum ben 38 olunca ateş düşürücü veriyorum 37.4-37.7 arasında kalıyorsa düşecek demek başka hastalık hali yoksa aşıdandır burun akması burun tıkanıklığı öksürük gözlerde kızarma sulanma gibi. Bugün normale dönmesi gerekir umarım daha iyidir4.ay aşısı olduk dün. Saat gece 1 e kadar gayet iyi gidiyordu. Saat 1 den sonra 38.2 yü gördük. Komple soydum beziyle tuttum. Koltuk altına alnına ıslak bez koydum duş aldırdım ateş düşürücü verdim saat 4 e kadar 36.8 37.1 arası oldu. Düştü diye rahatladım 1 2 defa kalkıp ölçtüm yarım saat ara ile düştü diye daha ölçmedim. 11.30 da tekrar ateşi 38 olmuş kulak ve koltuk altından. 12.30 da tekrar şurup verdim tabi verebildiğim kadar çıkarfı çocuğu. Şimdi elleri kulak ve boyun 37.4 37.7 arasında. Düşmezse götüreceğim artık şimdi uyuyor
Acaba mıEvet ilk tatliyla başlayınca sonradan sebze kabul etmiyorlarmis.
Zorlamaya gerek yok iş inada binmesinaslan burçları inatçı olur mu acaba
İnşallah teşekkür ederim. Hayır olmadı şimdiye kadar olan aşılar da ilk defa oluyorŞifa olsun aşı inşallah, ilk aşıdan sonra da böyle olmuş muydu?
Hala kulak ölçüsü 37.4 37.7 arasında değişiyor. Bazen 38 oluyor. Saat 6 buçukta tekrar vereceğim ateş düşürücü. Olmazsa gece acile götürürüm. Başka bir hastalık belirtisi yok. Çok şükür şuan keyfi de yerinde husursuz falan değil. Acaba diyorum diş mi çıkaracak eli hep ağzındaÇok geçmiş olsun, kulak ölçümünü baz alıyorum ben 38 olunca ateş düşürücü veriyorum 37.4-37.7 arasında kalıyorsa düşecek demek başka hastalık hali yoksa aşıdandır burun akması burun tıkanıklığı öksürük gözlerde kızarma sulanma gibi. Bugün normale dönmesi gerekir umarım daha iyidir
Baştan beri emiyor muydu?Bugün 5 aylık olduk doktorumuz tadıma başlamamızı tavsiye etti her hazırlığı da yaptım alınacaklar alındı yoğurt mayalandı ama benim hevesim yok.
Yoğurt kabak havuç bunlarla başlamanı isterim dedi eşimde yazıktır çocuğa kabak tadı alacak bidaha tabi yemez bişey diyor
Yap ona bir arı mama ağzı tatlansın kalanı da ben yerim diyor
Uyurken üzerine ince bir Müslin ört yinede, aşı sonrası için normal değerler yarına hiçbir şeyi kalmaz inşallahŞuan uyuyor canım. Ellerinden boynundan ve kulağından ölçümde 37.4 ile 37.7 arası çıkıyordu şimdi baktım 37 37.1. Kolsuz bir zıbın ince bir tulum giydirdim üzerini örtmedim evin derecesi 24. İnşallah üşütmem böyle de üzerini örtünce artıyor
Doktorlarınızı doktorumla görüştürmek istiyorum benimkisi asla ek gıda için aceleci değil 6 aydan önce başlatmaz gibi. Benimde tam tersi inanılmaz hevesim var her şey yedirmek istiyorumBugün 5 aylık olduk doktorumuz tadıma başlamamızı tavsiye etti her hazırlığı da yaptım alınacaklar alındı yoğurt mayalandı ama benim hevesim yok.
Yoğurt kabak havuç bunlarla başlamanı isterim dedi eşimde yazıktır çocuğa kabak tadı alacak bidaha tabi yemez bişey diyor
Yap ona bir arı mama ağzı tatlansın kalanı da ben yerim diyor
Başka hastalık belirtisi yoksa keyfi de yerindeyse aşıdan demekki inşallah düşer normale dönersiniz böyle ister istemez tedirgin oluyor insan tabiHala kulak ölçüsü 37.4 37.7 arasında değişiyor. Bazen 38 oluyor. Saat 6 buçukta tekrar vereceğim ateş düşürücü. Olmazsa gece acile götürürüm. Başka bir hastalık belirtisi yok. Çok şükür şuan keyfi de yerinde husursuz falan değil. Acaba diyorum diş mi çıkaracak eli hep ağzında
Evet emiyor baştan beri emzirmek en kolayı çıkar ver, ilk çocuğumda mama kullandım biliyorum ne kadar zor olduğunu mama yap ver biberon dezenfekte et sürekli, kaşık mamasında süre uzar tabi ki ama hemen öyle yedir olayına geçilmiyor ilk ay tadım şeklinde oluyor günde 3 çay kaşığı 2.ay da yarım çay bardağı tek öğün öğlen tavsiye ediliyor, aslında 6.ayda hala anne sütü veya mama ana beslenme olarak devam edecekBaştan beri emiyor muydu?
Ben hep mama verdiğinden bu tadım.ikayi beni heyecanlandırdı çünkü mama 2 saatte 1 hazırla ver zor iş
Belki kaşık mamasinda süre uzar diyorum
Galiba bu doktordan doktora değişen bir durum değil de bebekten bebeğe göre değişen bir karar gibi geldi bana, Instagramda da da takip ettiğim ünlü çocuk doktorları da 5 veya 6 ay diyorlar. Bide ek gıda deyince asla sorumluk değil 1 ay boyunca özellikle de tembih etti ki doktor 3 çau kaşığı fazlası yok yoksa anneyi emmeyi reddedebilir aynı zamanda sevmediği şeyi ısrar edincede anneyi emmeye daha çok düşüp ek gıdada ciddi sorun yaşanabilir diye. Bana hala çok küçük geliyor 1 hafta 10 gün daha beklemek istiyorum nedenseDoktorlarınızı doktorumla görüştürmek istiyorum benimkisi asla ek gıda için aceleci değil 6 aydan önce başlatmaz gibi. Benimde tam tersi inanılmaz hevesim var her şey yedirmek istiyorum1 aralıkta 5 aylık olacağız bakalım doktorum ne diyecek
Kızım 4 ay 4 günlük artık uykuya kolay dalıyordu ama iki gündür kucağımda uyuyo koyunca uyanıyo uykuya dalmakta zorlanıyo uyku gerilemesi mi oluyor bu
Evet ta kendisi hoşgeldiniz aramızaKızım 4 ay 4 günlük artık uykuya kolay dalıyordu ama iki gündür kucağımda uyuyo koyunca uyanıyo uykuya dalmakta zorlanıyo uyku gerilemesi mi oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?