2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya ne atarmış 4 ay atağını bitireceğiz diye beklerken bir de başımıza 5 mi çıktı
Bu ataklar sayesinde çocuklar bu durumu bence huy edinecek inşallah öyle olmaz

Bu kadar benzerlik olabilir bizde kolidorda ilk kontrol için beklerken ağlıyordu başka doktoru bekliyorduk bu doktor odasından çıkıp gelebilir misiniz diye çağırdı şaşırdım yenidoğan acıktı emmeden asla susmaz doktoru da muane edemez lütfen burada emzirir misiniz dedi ben hemen başladım emzirmeye 5 dk sonra sustu çekiniyorum da doktorun odasında kaldırırken hayır 20 dk emzirmelisiniz dedi evet biliyorum ama sizinde hastanız gelmiş olabilir dedim rahatça emzir bugün izinliyim dedi dahada şaşırdım aha dedim izin gününü hastanede geçiren bir doktor tam aradığım sonra aldı bebişin gazını falan çıkardı çok şaşırmıştım daha sonra araştırdım Instagramı falanda var bayram tatilinde mesaj attım anında döndü o zaman emin oldum her doktor çocuk doktoru olamaz Allah razı olsun böyle doktorlardan

Her atak her çocukta farklı sürede geçiyor biraz da büyüdükleri için huy ediniyorlar merakta var her şeyi yeni görüp öğrendikleri için uyumak istemeyebiliyorlar, bazı çocuk daha hafif atlatıyor ama bazı çocuk daha zor gerçekten anlıyorum seni, bazı çocukta atak matakda olmuyor benim yeğenlerim mesela pamuk gibiler atak onlara uğramadan büyüyor

Ya ne atarmış 4 ay atağını bitireceğiz diye beklerken bir de başımıza 5 mi çıktı
Bu ataklar sayesinde çocuklar bu durumu bence huy edinecek inşallah öyle olmaz
Çok doğru dedin bende aynı yorumu yaptım huy edindikleride oluyor zaten ama düzelmesi daha kolay oluyor atak dönemindeki gibi dirençli olmuyorlar

Bu doktorlar nerede
İstanbul da tavsiye edebileceğiniz sırlara vefat verecek , kolay ulaşılacak doktor tavsiyeniz var mı

Gerçekten öyle doktora keyifle gidiyorum böyle doktorlar sayesinde

Ne güzelll bize niye böyle uğradı ki ya gece çok zor oluyor iki saat uyanık kalması bitiriyor beni gündüz desen ayrı uyutmadı problem oldu iyice

Bu doktorlar nerede
İstanbul da tavsiye edebileceğiniz sırlara vefat verecek , kolay ulaşılacak doktor tavsiyeniz var mı
Malesef İstanbulda değiliz orada seçenek daha çok olabilir ama yoğunlukta vardır ona göre bizimki kendi numarasını verdi 7/24 arayabilirsin dedi bide bayan doktor ilk defa böyle bir bayan doktor görüyorum genelinden pek elektrik alamadığım için erkek doktor tercih ederim her zaman inşallah sizde bulursunuz

Ne güzelll bize niye böyle uğradı ki ya gece çok zor oluyor iki saat uyanık kalması bitiriyor beni gündüz desen ayrı uyutmadı problem oldu iyice
Benimkinin de günü gününü tutmuyor atakdan başka diş sıkıntısı da olabilir artık bundan sonra dişler gelir bebişlerin

Ek gıdaya özene bezene mayaladığım yoğurtla başladık bugün, babamız abimiz hep birlikte bir şölen havasında hazırlığını yaptık alınan silikon önlükler kaşıklar suluk tabak mama sandalyesi hazırlandı hatıra fotoğrafları çekildi sonuç hüsran verdiğim 3 çay kaşığı yoğurdu yüzümüze püskürttü hiç sevmedi su verdim onuda sevmedi, hatıra fotoğrafında hepimizin yüzünde püskürtülmüş yoğurt

Ahahaj hayal edince bile çok eğlendim inşallah sever ya denemeye devam edeceğiz

Kızlar 2 gündür oğlum akşam olunca içini çekerek göz yaşı akıtarak ağlıyor ne yapsak susturamıyoruz ateşi yok damağında şişlik yok duygusal bir ağlama gibi yaşayanınız var mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…