- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.201
Bu kadar benzerlik olabilirahahahtabiki bizim gözlemleyip karar vermemiz de çok önemli ama doktorumda her şeyi çok güzel açıkladığı için fikirlerine önem veriyorum. Ben doktor konusunda biraz takıntılıyım, şunu yap bunu yap deyip nedenini açıklamayan doktorları sevmiyorum. Suratsız birine de gidemem kızımın doktoru önce seviyor sonra her yerine çok detaylı bakıyor, yarım saat muayene süresi. İlk gittiğimde Ada acıkmıştı kapıdan girdiğimiz gibi ağlamaya başladı, dedim acıktı ondan ağlıyor, doktorum hemen buyur otur burada emzir dedi o arada biz konuştuk bilgileri verdik felan. Genelde doktorlar emzirme odasına yönlendiriyor başka hasta alıyor falan ya da ağlamasını önemsemiyor. Doktorun bu tavrını görünce dedim tam benlik bir doktor bir de afedersiniz popo deliğine kadar bakıyor maşallah atlamıyor hiçbir şeyi
Her atak her çocukta farklı sürede geçiyor biraz da büyüdükleri için huy ediniyorlar merakta var her şeyi yeni görüp öğrendikleri için uyumak istemeyebiliyorlar, bazı çocuk daha hafif atlatıyor ama bazı çocuk daha zor gerçekten anlıyorum seni, bazı çocukta atak matakda olmuyor benim yeğenlerim mesela pamuk gibiler atak onlara uğramadan büyüyorKızlar bir şey soracağım .. benim bebeğim gece kalkıyor iki saat uyumuyor öylr takılıyor ve ben aşırı yoruldum artık .. gündüz uykusu var emziriyorum ki uyusun gözleri kapandığı an kendini memeden atıyor ki uyumasın artık cidden çok yoruldum belim ağıyor ya.. 4 ay 21 günlük tam bugün. Atak bitmedi mi? Hep mi böyle olacak artık ? Cidden ömrüm böyle mi geçecek büyüyene kadar
Çok doğru dedin bende aynı yorumu yaptım huy edindikleride oluyor zaten ama düzelmesi daha kolay oluyor atak dönemindeki gibi dirençli olmuyorlarYa ne atarmış 4 ay atağını bitireceğiz diye beklerken bir de başımıza 5 mi çıktı
Bu ataklar sayesinde çocuklar bu durumu bence huy edinecek inşallah öyle olmaz
Bu doktorlar neredeBu kadar benzerlik olabilirbizde kolidorda ilk kontrol için beklerken ağlıyordu başka doktoru bekliyorduk bu doktor odasından çıkıp gelebilir misiniz diye çağırdı şaşırdım yenidoğan acıktı emmeden asla susmaz doktoru da muane edemez lütfen burada emzirir misiniz dedi ben hemen başladım emzirmeye 5 dk sonra sustu çekiniyorum da doktorun odasında kaldırırken hayır 20 dk emzirmelisiniz dedi evet biliyorum ama sizinde hastanız gelmiş olabilir dedim rahatça emzir bugün izinliyim dedi dahada şaşırdım aha dedim izin gününü hastanede geçiren bir doktor tam aradığım sonra aldı bebişin gazını falan çıkardı çok şaşırmıştım daha sonra araştırdım Instagramı falanda var bayram tatilinde mesaj attım anında döndü o zaman emin oldum her doktor çocuk doktoru olamaz Allah razı olsun böyle doktorlardan
Gerçekten öyle doktora keyifle gidiyorum böyle doktorlar sayesindeBu kadar benzerlik olabilirbizde kolidorda ilk kontrol için beklerken ağlıyordu başka doktoru bekliyorduk bu doktor odasından çıkıp gelebilir misiniz diye çağırdı şaşırdım yenidoğan acıktı emmeden asla susmaz doktoru da muane edemez lütfen burada emzirir misiniz dedi ben hemen başladım emzirmeye 5 dk sonra sustu çekiniyorum da doktorun odasında kaldırırken hayır 20 dk emzirmelisiniz dedi evet biliyorum ama sizinde hastanız gelmiş olabilir dedim rahatça emzir bugün izinliyim dedi dahada şaşırdım aha dedim izin gününü hastanede geçiren bir doktor tam aradığım sonra aldı bebişin gazını falan çıkardı çok şaşırmıştım daha sonra araştırdım Instagramı falanda var bayram tatilinde mesaj attım anında döndü o zaman emin oldum her doktor çocuk doktoru olamaz Allah razı olsun böyle doktorlardan
Bebeğin kaç haftalık doğdu? Ona göre hesap yapabilirsin. Genel olarak 4.ay atağı diyorlar ama aslında 19.hafta atağı 2 hafta falan sürüyor21. Haftadayız bu 4. Ay atağı mı oluyor ne oluyor
39 artıda doğdu ne zaman girdik yani atağa ? şu an 21. Haftada oğlum 20 hafta 4 günlükBebeğin kaç haftalık doğdu? Ona göre hesap yapabilirsin. Genel olarak 4.ay atağı diyorlar ama aslında 19.hafta atağı 2 hafta falan sürüyor
Ne güzelll bize niye böyle uğradı ki ya gece çok zor oluyor iki saat uyanık kalması bitiriyor beni gündüz desen ayrı uyutmadı problem oldu iyiceHer atak her çocukta farklı sürede geçiyor biraz da büyüdükleri için huy ediniyorlar merakta var her şeyi yeni görüp öğrendikleri için uyumak istemeyebiliyorlar, bazı çocuk daha hafif atlatıyor ama bazı çocuk daha zor gerçekten anlıyorum seni, bazı çocukta atak matakda olmuyor benim yeğenlerim mesela pamuk gibiler atak onlara uğramadan büyüyor
Malesef İstanbulda değiliz orada seçenek daha çok olabilir ama yoğunlukta vardır ona göre bizimki kendi numarasını verdi 7/24 arayabilirsin dedi bide bayan doktor ilk defa böyle bir bayan doktor görüyorum genelinden pek elektrik alamadığım için erkek doktor tercih ederim her zaman inşallah sizde bulursunuzBu doktorlar nerede
İstanbul da tavsiye edebileceğiniz sırlara vefat verecek , kolay ulaşılacak doktor tavsiyeniz var mı
Benimkinin de günü gününü tutmuyor atakdan başka diş sıkıntısı da olabilir artık bundan sonra dişler gelir bebişlerinNe güzelll bize niye böyle uğradı ki ya gece çok zor oluyor iki saat uyanık kalması bitiriyor beni gündüz desen ayrı uyutmadı problem oldu iyice
Ahahaj hayal edince bile çok eğlendimEk gıdaya özene bezene mayaladığım yoğurtla başladık bugün, babamız abimiz hep birlikte bir şölen havasında hazırlığını yaptık alınan silikon önlükler kaşıklar suluk tabak mama sandalyesi hazırlandı hatıra fotoğrafları çekildi sonuç hüsran verdiğim 3 çay kaşığı yoğurdu yüzümüze püskürttü hiç sevmedi su verdim onuda sevmedi, hatıra fotoğrafında hepimizin yüzünde püskürtülmüş yoğurt
Ay artık ne geliyorsa gelsin vallahiBenimkinin de günü gününü tutmuyor atakdan başka diş sıkıntısı da olabilir artık bundan sonra dişler gelir bebişlerin
Alerji diyolar :/Kızlar kakada kan neden oluyordu kakayla karışık vardı az değildi bence bi de tam kırmızı şekilde vardı iki yerde
İlk defa oluyo bugünkü yediklerimi mi gözden geçiriyim dünkü yediklerimi mi. Bu akşamki kakasında vardıAlerji diyolar :/
Hayal kırıklığı yaşadım ya hiç sevmedi hiçAhahaj hayal edince bile çok eğlendiminşallah sever ya denemeye devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?