2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar benim kız herkese gülüyo hemen bana gülmüyo neden acaba negatif bişey mi alıyor benden acaba

İyi akşamlar kızlar. 4. Ayın son haftasındayız uyku düzeni altüst halde gece 2 saatte bir uyanıyor emmek istiyor Normalde gece 1-2 kez uyanırdı eski bebeğim geri gelirmi lütfen Allahım uyku düzeni düzelen varmı

5. Aydayız hiç olmadığı kadar bozuk uyku düzenimiz malesef tam atak diş ve yeni şeyler öğrendikleri bi dönem ek gıda cabası bence 7.aya kadar çalkantılı gidicek gibi hazır olmak lazım

5. Aydayız hiç olmadığı kadar bozuk uyku düzenimiz malesef tam atak diş ve yeni şeyler öğrendikleri bi dönem ek gıda cabası bence 7.aya kadar çalkantılı gidicek gibi hazır olmak lazım
Yaa sizin dişte gelmişti bir de o var.Bizimki daha gözükmedi kaşıntı ve salya yoğun bir şekilde devam ediyor. 4. Ayda uyku düzeni sağlanabilir diyen uzmanlara inanmamak lazımmış demekki durum fena

Yoğurt çok durmaz da sütü buzluğa atıp taze taze yoğurt yapabilirsin
Süt bana sürekli geliyor o yüzden buzluğa atmama gerek yok sadece bebek için küçük kavanozlara yapacağım için kaç gün dayanır merak ettim
Bebeklere günlük süt ile yapmıyor muyuz yoğurdu? Açık sütler tehlikeli diye
Kendi ineklerimiz var, güvenilir bir yerden olunca sorun olmuyor :)
Normalde bende tefalin bir kabına yapıyorum çok güzel tutuyor diye, bir haftada falan tüketiyoruz ama işte konu bebek olunca belirli bir süresi var mıdır diye merak ettim. Şimdilik 3 küçük kavanoz yaptım bakalım yarın doktora gideceğiz başla derse yoğurtla başlamayı düşünüyorum

Bu aralar göğüslerim çok dolmuyor sanki sütüm azaldı mı diye bir düşünceye girdim, süt arttırıcı neler kullanıyorsunuz bende bir deneyim

Zannetmiyorum negatif bir durum olduğunu bebeklerin yaptıklarında anlam aramamak gerek bence zamanla değişebilir ve ilerde bu durum devam ederse uzman görüşü alınabilir.
Herkese gülüyo bana çok az pek gülmüyor bu ara bazı sıkıntılarım var ruhsal olarak çok iyi değilim sevgimi tam veremiyorum ondan mı diye düşündüm hissediyor mu acaba sevgimi mi hissettirmedim acaba

Yaa sizin dişte gelmişti bir de o var.Bizimki daha gözükmedi kaşıntı ve salya yoğun bir şekilde devam ediyor. 4. Ayda uyku düzeni sağlanabilir diyen uzmanlara inanmamak lazımmış demekki durum fena
Evet alt iki dişi geldi şimdi üst iki geliyo heralde huysuz eh annesi geliyo demektir parmaklıkla kaşı bol bol diş etlerini. Kesinlikle ben anladım ki uyku eğitimi için ideal zaman 8 - 10 ay arası oda 8.aydaki ayrılık kaygısı minimumda olursa hani erkenden eğitim vermeye çalışmanın bi manası yok rutin ve düzen mantıklı evet çocuk uykunun geliyo olduğunu bilmeli ama yatırayım iyi geceler diyeyim uyusun cıksss

Bu kan ilacıyla ne zaman işimiz biter acaba.Zira bana nefret geldi.Her kıyafetimiz lekelendi.Bu akşam iyice zıvanadan çıktı arkamı bi döndüm ellerini ağzına sokup dizlerini ellemiş çoraplar dahi kan ilacı oldu.Ayaklarını ağzına götürüyor sürekli.Öyle olmasa püskürtmeyi öğrendi püskürtüyor

Bu aralar göğüslerim çok dolmuyor sanki sütüm azaldı mı diye bir düşünceye girdim, süt arttırıcı neler kullanıyorsunuz bende bir deneyim

Artık süt dolması azalıyor. Başta vücut fazla fazla üretiyordu artık beneğin ortalama emdiği kadarını üretiyor birikiyor. Geri kalan taze taze bebeğe sunuluyor. Eskisi gibi şişlikler dolmalar akmalar azalacak

Ya benimde sanki zorla geliyor süt, bide geç iniyor önceden geç inmezdi emmeye başladığında hemen gelirdi şimdi gelmiyor gelmedikçe sinirleniyor ay zaten meme reddi olan bi dönemdeyiz yani modum düşüyor artık. Emzirmek için savaş veriyorum resmen. Tahin ve bulgur ise yarıyor sanki bende de ama eh işte

Arkadaşlar bebisleri kardiyolojiye götürdünüz mü? Rutin kontrol için mi gidiliyor buna yoksa özel bi durum olunca mi? Gittiğiniz de doktor ne yaptı kalbimi diniyor sadece?
Biz hastaneden çıkarken sağlık kayıt defterine gitmemiz gereken bölümleri yazmışlar.Yenidoğan yoğun bakımda kalmıştık.Ben yoğun bakımda kaldık diye yönlendirdiklerini düşünmüştüm.

Doktor yarım saat kontrol etti.Kapakçıklara,damarlara falan baktı tek tek.Kalp ekosu çekildi.Çok zor tutmuştum hatırlıyorum da.Soydum üst tarafı tamamen.

Bulgur pilavı.Geçen ay az kilo almış başladım yine bulgur pilavı yapmaya bıkmıştım.
Kilo alımı gayet iyi de ben bi acaba mı oldum, malt içecekler damlalar gibi demek istemiştim. Bulgur çok yiyorum zaten çok severim
Benim hemen geliyorda böyle patlıcak gibi şişerdi şimdi öyle olmuyor, tahin helvası her gün yiyorum neredeyse

İhtiyaca göre üretiyor biliyorum ama geceleri mutlaka dolardı, bir haftadır geceleri de dolmuyor

İhtiyaca göre üretiyor biliyorum ama geceleri mutlaka dolardı, bir haftadır geceleri de dolmuyor
Dinlenme süreci olur arada. Süt biraz çekilir sonra yine eski şekle döner

Pheebs süt için almış kadar oldum çok üşendim bir an gelip almaya hahahah. Tembelliğim meşhurdur.
Ben standart süt yoğurt devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…