- 3 Eylül 2022
- 280
- 475
- 33
- 35
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #36.441
Teşekkür ederim, çok şükür iyiyiz. Genetik ama aşı tetikledi, doktorumuz bu konuda iyi bir uzmandır . Onun teşhisi bu. Aşının prospektüsünde yazar yan etki olarak zaten dedi. Böyle genetik olunca basit havale deniyor. Çok şükür izsiz geçiyor ve 6 yaşında risk bitiyor. Ama menenjit öyle bir hastalık değil. Bazı riskler göze alınmalı gibi duruyor.. bilseydim böyle olacağını daha çok önlem alırdım diyebilirim.Çok geçmiş olsun, umarım şimdi herkes iyidiraşının genel etkisinde mi var bu durum yoksa genetik faktör mü etkin rol oynuyor bilen var mı
Hem yan etki hem genetikYan etkilerinden biri olduğunu düşünmüyorum ya genetik olma ihtimali yüksek
İyi olmanıza çok sevindim, Allah'ım esirgesin miniklerimiziTeşekkür ederim, çok şükür iyiyiz. Genetik ama aşı tetikledi, doktorumuz bu konuda iyi bir uzmandır . Onun teşhisi bu. Aşının prospektüsünde yazar yan etki olarak zaten dedi. Böyle genetik olunca basit havale deniyor. Çok şükür izsiz geçiyor ve 6 yaşında risk bitiyor. Ama menenjit öyle bir hastalık değil. Bazı riskler göze alınmalı gibi duruyor.. bilseydim böyle olacağını daha çok önlem alırdım diyebilirim.
ben 2.ye hamileyim şükür 3 ay kaldı doğuma :)Kızlar ben geldim uzun zamandır yoktum nasılsınız bebeklerimiz nasıl benimki 22 aylık oldu
Aramızda ikinci bebisi yapan oldu mu yada hamile olan var mı cesaret edemeyen bi benim gibi geldi
Artık kimse yazmıyor galiba 2.bebişler sanırım daha da zorladı bize de Bi akıl verin kızlar nasıl oluyor 2.ler
Kreşe başladı benim oğlumSelam kızlar ne var ne yok? Bebeler nasıl? Bezi bırakanınız var mı yaa nasıl yaptınız beni bi aydınlatın zor durumdayım
Güzel günleri olsun inşallahKreşe başladı benim oğlumaslında su sıralar aşırı sinyal veriyor bez bırakma ile ilgili; ben tuvalete gidiyorum diyip tuvalete gidiyor, kakami yapıyorum, yaptım diyor ama ise başlayacağım o yüzden bu sürece girsem mi girmesem mi bilemiyorum sizler nasılsınız?
Ayy kolaylıkla atlatırsınız umarım bu süreciGüzel günleri olsun inşallahvalla 2 haftadır tuvalette yatıp kalkıyoruz bezine yapıyor ama sonrasında tuvalete gitmek istiyodu bugün radikal bir kararla bezini bıraktı asla takmıyor mecburi öyle şak diye bıraktık yer gök çiş bide küçük var benim sağolsun tam vakti yürümek istiyor sürekli ellerini bırakıp yere yapışıyor. Ne diyim Allah kolaylığını versin çaresiz bekliyorum
Amin inşallah yaa o hazırda ben hiç değilimAyy kolaylıkla atlatırsınız umarım bu sürecibaşlamışsınız sürece bu bile büyük bir başarı bence :) iki çocuklu hayat nasıl peki? Oynamaya başladılar mı beraber :)
Süper, bazen oğlum çok zorladığında diyorum Allahım iki ve üzeri çocuklu olanlara yardım etsin diye:) ama aynı zamanda beraber buyumeleri, oyun arkadaşı olmaları çok güzel bir duygudur. Ne güzel birlikte büyüyorlarAmin inşallah yaa o hazırda ben hiç değilimiki çocuk gerçekten yorucu ama keyiflide 2.nasıl büyüdü anlamadım bile. Oynuyolar kavga ediyolar beraber yiyip beraber uyuyolar kardeş işte
Birde zor ikide gerçekten ihtiyaçlarının farklı olması zorluyor genelde. Bağları çok güzel bugün küçüğe kızıyomuş gibi yapıyorum büyük geliyo hayır sus diye bana kızıyo halbuki eline bıraksam dövecek kendiSüper, bazen oğlum çok zorladığında diyorum Allahım iki ve üzeri çocuklu olanlara yardım etsin diye:) ama aynı zamanda beraber buyumeleri, oyun arkadaşı olmaları çok güzel bir duygudur. Ne güzel birlikte büyüyorlar
Yaa çok tatlı amaBirde zor ikide gerçekten ihtiyaçlarının farklı olması zorluyor genelde. Bağları çok güzel bugün küçüğe kızıyomuş gibi yapıyorum büyük geliyo hayır sus diye bana kızıyo halbuki eline bıraksam dövecek kendi
Kutladık biz, nice güzel yaşları olsun insallah bebisinizin2 yas olmaya basladilarmii, bizim dogum gunumuz uc gun sonra, ama tatilden dolayi kutladik bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?