2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de birebir bahsettiğiniz gibi 76 kg , ikinci doz tetanoz aşısı oldum , tek farkımız ben sizden 3 hafta kadarcık gerideyim en çok da bu soruyu merak ediyorum daha kaç kg alacam acaba şeker yüklemeyi kaça kadar yapıyorlar acaba

Ben 24 yaptirdim
24 ve 28 se kadar yapabiliyor benim bildigim kadariyla

şeker yüklemesi 24-28.hafta arası diye biliyorum. Ben yaptırdım doktor normal dedi sonucuma.

Kızlar ben çok kötüyüm ya dün akşam bütün kontroller yapıldı herşey normal dediler ama bugün sabahtan beri su geliyor akıntıyla karışık

Eklentiler

• 20230502_172655.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum babam cuma günü benimle şehir dışına gezmeye gitmek istiyo günübirlik git gel 7 saat yol. Bugün eşimle şehir içinde gezmeye gittik 4 5 saat dışarda kaldım beni o bile zorladı cuma rahat 9 10 saat kalmam lazım. Babama ben zorlanıyorum artık gelmesem desem üzülür diye de korkuyorum amacı beni gezdirmek çünkü sizce napıyım siz kendinizde o gücü görüyo musunuz siz olsanız gider miydiniz

Allah kolaylık versin şuan sen iki kat çekiyorsun herşeyi.
Cenneti inşallah kazanıyoruzdur

Ben bayramda öyle bir durum ile karşılaştım
Ama söyledim beni götürmeseniz diye? Ki ziyaret bayram vs aşırı önem verilir eşim tarafında. Sağolsunlar beni azad ettiler. Evime geçip dinlendim.
Baban en başta düşünmeli bence. Kızım sen evinde otur diye, düşünmüyor ise üzülmeyecek:)

Kızlar ben çok kötüyüm ya dün akşam bütün kontroller yapıldı herşey normal dediler ama bugün sabahtan beri su geliyor akıntıyla karışık
Gebelikte ki su nasıl bilmiyorum. Dün ki tahlillere de temiz demişlerdi. Acaba MS e bağlı bir idrar kaçma durumu olabilir mi? Kadın doğum normal derse MS e bakan doktorla da mı görüşsen

Ben bayram da 26 haftaliktim. 8 saatlik yola gidecektim doktor pıhtılaşma olabileceğinizi riske girmeni istemem dedi

Gebelikte ki su nasıl bilmiyorum. Dün ki tahlillere de temiz demişlerdi. Acaba MS e bağlı bir idrar kaçma durumu olabilir mi? Kadın doğum normal derse MS e bakan doktorla da mı görüşsen
Bende onu düşündüm ama bilmiyorum çok çaresiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…