2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bilmiyorum valla ama su azalıyor doğuma alabilirler heran
Korkacak bir şey yoktur inşallah şer bilinen de hayr vardır. Sen bol bol İnşirah suresi oku kendini strese sokmamaya çalış, içinden bebeğim ve benim için iyisi olsun diye geçir. Negatif birşey düşünmemeye çalış. Annen veya destek alacağın birilerini çağırman iyi olabilir. Erken doğum herkesin başına gelebilir. Üzülmeden bu anı geçirmeye çalış canım, benim aldığım enerji kötü değil inşallah güzel haberleriniz ulaşır.

Aynen bakalım nereye kadar devam edicek illaki rahatliycaz doğuma kadar
pek sanmıyorum doğumdan sonra anca rahatlarım gibi geliyo canım az kaldı zatrn biraz daha idare edicez mecbur
Bebeğin suyu geliyor hastaneye yatırdılar durduramazsalar doğuma alacaklar

Bebek de bende iyiyiz ama çok su geliyor doğuma alacaklar gibi görünüyor

Bilmiyorum valla ama su azalıyor doğuma alabilirler heran
canım şimdi ne durumdasınız inşallah bunuda atlatıcaksınız olumsuz düşünme doğsa bile hayırlısı şimdi gelmesiymiş allahın izniyle bişey olmaz umarım ikinizde sorunsuz atlatırsınız

Ben geçen sefer başka hastaneye gitmiştim bugün başka hastanedeyim

Dualarımız gönlümüz seninle, rabbim senin ve bebeğin için doğru olanı nasip etsin inşallah; sağolasın o ortamda bile bizi de bilgilendiriyorsun hayırlı haberlerle inşallah

Dualarımız gönlümüz seninle, rabbim senin ve bebeğin için doğru olanı nasip etsin inşallah; sağolasın o ortamda bile bizi de bilgilendiriyorsun hayırlı haberlerle inşallah
Amin inşallah canım sizlerde sağolun bana destek oluyorsunuz

Su durmuyor geliyor sürekli
Senin için tespih çekicem canım.Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.Minik biraz daha kalabilirse kalsın kalamıyorsa da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kaç haftalıksın bilmiyorum ama burada 27 haftalık doğum okumuştum çok şeker 1,5 yaşında bebişi var şimdi.

Balbocegi hangisi canim msji gozumden kacmiş
Dua ederim tabiki insallah bebegi sag saglim kuvezdende cikartilar annesinin durumu nasil peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…