2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben bayramda 14 saatlik yolu gittim bi hafta sonra da geri döndum. Doktorum da izin vermisti , zorlandim biraz ama bol mola ve dinlenmeyle gayet keyifliydi. İsterseniz doktorunuza danisin

Kızlar hastane çıkışı çantanızı hazırladınız mı ? ben aldıklarımı daha yıkayıp ütüleyemedim:)
Bende aynı valla haftaya falan yaparım inşallah ev temizlenecek daha annem gelecek tatlı telaşlar ama ağırlaştıkca zor olacak belli sırtım kaburgam şimdiden çok ağrıyor o yüzden fazla beklememekte fayda var.

Bende çok oluyor gaz başından beri.Bazen doğuruyorum sanıyorum nerdeyse
Bende gaz felan yokta ağrım başladı artık hele bebeğin hareketleri iyice can yakıyor resmen şu iki gündür belim çok ağrıyor bacaklarıma birden kitap giriyor çekiliyor sanki uzatsmiyorum ayaklarimi

Bende gaz felan yokta ağrım başladı artık hele bebeğin hareketleri iyice can yakıyor resmen şu iki gündür belim çok ağrıyor bacaklarıma birden kitap giriyor çekiliyor sanki uzatsmiyorum ayaklarimi
bende hepside var malesef ya bu gebeliğim beni mahfetti ne ilk gebeliğimde nede oğlumda bu kadar zorlanmamıştım

bende hepside var malesef ya bu gebeliğim beni mahfetti ne ilk gebeliğimde nede oğlumda bu kadar zorlanmamıştım
Benim kızımda doğum suyla başlamıştı ama şu çok berrak ve temiz kokusuz ,böyle nasıl anlatsam tertemiz birseydi,senin attığın foto öyle değil

Özel araçla mi gideceksiniz cnm. Eger devamli ayakta kalmayacaksan özel aracla gidecekseni, dinlene dinlene gezeceksen sorun olmaz gibi ama sen kendini daha iyi bilirsin tabii ki

Merhaba kizlar siz kiloyu sadece karin bilgesinden mi aldiniz benim ust kol ve bacaklarimdab da almisim ((

Sendede mi var bu seferki gebelikler ağır geçiyor ya bebek hareketleri can yakıyor göğsümun altına kadar geliyor remen bir dönüyor ki etini şişirip canımı yakıyor ovuyorum gidiyo geri geliyor hemen

Sendede mi var bu seferki gebelikler ağır geçiyor ya bebek hareketleri can yakıyor göğsümun altına kadar geliyor remen bir dönüyor ki etini şişirip canımı yakıyor ovuyorum gidiyo geri geliyor hemen
benim bikaç gündür kaburgalarımı itiyo resmen otursamda yatsamda rahat edemiyorum

Günaydın cnm çok ama çok geçmiş olsun inşallah sağ sağlim atlatirsiniz bu durumu durumunhz ne şuan nasılsın bebek ne durumda
Bebek de bende iyiyiz ama çok su geliyor doğuma alacaklar gibi görünüyor

Bebek de bende iyiyiz ama çok su geliyor doğuma alacaklar gibi görünüyor
İnsalalh öyle bir durum olmaz zamanında doğar minik benim anlamadığım kaç gündür bu durumdan hastaneye gittin neden başta demediler bu durumu da şimdi söylüyorlar ya ben bu doktorları anlamıyorum bir türlü insalalh duzeliceksiniz

Bilmiyorum valla ama su azalıyor doğuma alabilirler heran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…