2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba canım tam 32+0 da gidiliyor izin için ama istetsen çalışabilir raporu alıp 37 e kadar da çalışabilirsin doğum sonrasıma aktarmak istiyorsan izimlerimi

Yani benim annem de kayınvalidemde aynı şehirde ama lohusalık döneminden sonra kendim bakıcam inşallah
Kayınvalidem aynı şehirde ama annem değil benim de. 1-2 sene sonra annemlerle aynı şehirde olucaz ama tabi lohusalık sonrası tekim. Kimse karışsın istemiyorum bir yandan da bu ne cesaret yapabilecek misin acaba ilk tecrübe diyorum kendime

Normal şartlarda özel hastaneler de doktorumuzu arıyorlar ama bayram tatili olunca gelirler mi bilmiyorum benim de bi 1 ay falan annem kalır sonra eşimle tek

Cnm ilac olarak ne kullanıyorsun ve günde 2 kez mi alıyorsun. Doktor bana 8.3 ken takmadi serumu 9.2 ye cikti ben de simdi cok merak ediyorum kan degerim ne oldu diye. Badem ye ara ögün olarak. Ilacinı da limonlu su ile ic etkinligi artsin ve süt ve süt ürünleri tüketme ilaci istikten 2 saat önce ve sonrası. Cünkü ilacin emilimini azaltıyor

Normal şartlarda özel hastaneler de doktorumuzu arıyorlar ama bayram tatili olunca gelirler mi bilmiyorum benim de bi 1 ay falan annem kalır sonra eşimle tek
Yarın bir sorayım doktora, size de yazarım. Gerçi her doktorun her hastanenin farklıdır herhalde ama.. Evet benim de annem 1 aya yakın kalabilecek. İlk mi senin de canım?

Nst kaçınca haftada giriliyor bir de özel hastanede ücretli mi nst ? Doktor mu gir diyor yoksa biz isteyince mi giriyoruz nstye
Kisiden kisiye degisiyor devlette 33 de baslaniyo diye duydum ama riskli kisileri daha önce de bagliyorlarmis. Özel hastanede muayene ücretinden ayrı nst ücretı alınıyor

Hic endisen olmasım cok guzel yaparsın. Annelik mucizevi bir durum. Ben de ilk gebeligimde aciktigini nasil anlayacagim veya altini degistirebilcek miyim, ne kadar giydirecegimi üşürmu diye nasıl karar verecegim diye endiselerim vardi. Anne olunca anlıyorsunuz lohusaliginiz ciktiginda emin olun hepsini coktan cözmüş olacaksınız insallah.

İnşallah kolaylıkla hallederiz canım, birbirimize bebişler gelince de sorabiliriz bir şeyleri. Yani en azından ben seve seve yanıtlarım tecrübe ettiğim bir konu olursa. Tek olmak zor çünkü..

Yaa çok rahatlatıcı bir yazı olmuş çok teşekkür ederim iyi geldi bu... Az önce sebepsiz bir ağlama krizine girmiştim de ara ara bu oluyor herhalde nasıl yapacağımı düşünüp stres oluyorum iyi görünsem de içten içe var bir endişe belli ki durup dururken ağlıyorum

Ben de aynı durumdayım ilk bebek ve tek büyüteceğim gurbette. Benim de içime bayramda doğacak gibi geliyor. Nöbetçi doktor şansımıza kim olursa artık

Ben doktorumla konuştum ne zaman doğum olursa olsun ben gelirim bayram falan hiç önemli değil dedi. Benim annem hep yanımda olacak, evlerimiz çok yakın gidip gelecek. Sadece ilk günler ben alışana kadar kalacak benimle

Evet bayramda genelde birçok doktora tatile çıkıyor. Sizin doktorunuz çıkmazsa nöbetçi değilse bile çağırıyorsunuz. Ben kendimi hazırladım bu ihtimale yani başka doktor ihtimaline.

Benim de annem gelecek bir süre. Ne kadar kalır bilemiyorum fakat 1 ay da kalamaz çünkü kardeşim çalışıyor be uyanamıyor kolay kolay. Eşimle beraber halledeceğiz.

Nst kaçınca haftada giriliyor bir de özel hastanede ücretli mi nst ? Doktor mu gir diyor yoksa biz isteyince mi giriyoruz nstye
Hastanede hastaneye değişir ama 32. Hafta itibariyle giriyoruz. Her gittiğimizde alıyorlar yani 2 haftada bir gideceğiz artık 32 hafta sonrasında. Evet ücretli benim 200 tl olması lazım medipolde.

Kizlar nstye baglanan oldumu
Ben cok merak ediyorum
Bi defa tek nstye girdim ilk hamileligimde hemen doguma alindim zaten
Yuruyunce cok agri hisediyorum bide karnim surekli taş gibi
Ben girdim canım 10 gün önce, çünkü 10 gün önce baya aşağıda hissettim çok korktum doktor da acile yönlendirdi açıklık vs var mı diye onda da acil dr u nst istedi, biraz sıkıcı sadece :) ilk çekildi acil doktoru kasılma gördü ordaki ebe bana en az 1.5 lt su iç ve tost yiyip gel dedi, 2. Kez girdim sorun yok dediler susuz kalmış olabilir aç olabilirsin dediler yolladılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…