2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayır yanmıyor tabi ki 16 haftalık izin 32den değil 37den başladığı için doğumdan sonraya benim 8 haftam kalacakken öyle yapan birinin 15 haftası kalmış oluyo
Aslında benim aklımdaki şu. Seninle benim sat aynı bayramın 1. Günü tam 37. Haftada olmuş oluyoruz. Yani doğum iznine ayrıldığımda bayram tatili olmuş oluyo. Bayram tatili boşa gitmiş oluyor. Sat 12 Ekim değil de 18 Ekim olsaydı bayramdan sonra 1 gün daha mesaiye gelir sonra doğum iznini başlatmış olurdum. Bunun bi artısı var mı? Oluru var mı onu merak ediyorum

Ne demek cnm az da olsa rahatlattiysa ne mutlu bana hic stres olma anneligin keyfini cikarmaya bak herşey su gibi yolunu buluyor merak etme.

Ben de iyiyim cnm bende de hafif yukselme var ama 3 haftadir bakilmadi haftaya gidip baktiracagim insallah. Ben pekmez yiyemiyorum artik sekerim sınırda ciktigi icin tatlilardan uzsk durmaya calisiyirum.

Ya laktofe stick die bisi verdi gynofero sanol falan verse bende anlamadm getcekten ıkıkez al dedi smdide

Sor bakalım canım nedicek haber et banada

İyi hisediyorsan bence soyleme
Belki doktor kendisi ister
Sen normal dogum mu istiyorsin yoksa sezeryanmi?

Kizlar saat 1 bucuk daha uyuyamadim erkende kalkiyorum
Yine diş agrilarim başladi ya
Geçmiş olsun canım. Parol içsen bir tane iyi gelir mi acaba? Ben de uyuyamadım sanki kasığımın tam ortasından ağrıyla birlikte su akıyo hissi var. Bi anda geliyo. Soğuk sular boşalıyo gibi. Gidip bakıyorum yok şükür. Çok korkuyorum. Başına gelen var mı acaba? Yeşil akıntıdan da kurtulamadım fitile rağmen. O da erken doğuma sebep dedi doktor. Havuza gidiyorum ondan mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular. Uyku yok bana

Sor bakalım canım nedicek haber et banada
Tabi ederim
İyi hisediyorsan bence soyleme
Belki doktor kendisi ister
Sen normal dogum mu istiyorsin yoksa sezeryanmi?
Yani aşırı bi zorlanmam yok yorucu günlerde zorlanıyorum çok yürüyünce falan. Normal istiyordum da bu kordon işi belirsizliğe bıraktı. Ama diretmiyorum illa normal yaparım diye, sağlıklı olalım da sezaryen de olur karşı değilim canım

Günde iki kere bir aydır iciyorm 9 dan on olmus

Benimkinin adı osteocare 2 günde bir içiliyor hap şeklinde. Çok şükür benim bel, kas ağrım yok 27+6dayım ve 8 kilo aldım.
Merhaba osteocare yanında başka hangi vitaminleri aliyorsunuz?
Decavit ve ferro kan ilacı alıyorum. Bu ay bu calsium desteğini de almamı söyledi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…