2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim soğuk kopleksle geçmişti bolca da ağlaya ağlaya sağdım arayan yere bileyde sarılmış buz koyabilirsin

Epidural omurgadan yapılıyor ama sana farklı bir şey mi yapılmıştı acaba, o zaman kesi ağrısı felanda olmuyormuş. Umarım bu doğumun güzel geçer

Gerçekten çok büyük bir mucize
Aynen cnm Allah'ın işi işte doktora iğneyi soramamistim bagirmaktan iğneyle kesmeyi aynı anda yapmışlardı biride tepemde karnıma bastırıyordu sinir olmuştum kavga etmiştim zaten canım.yaniyor çek elini karnından demiştim çok zordu ilk doğumum sabah girip akşam yapmistim sancı olmasına rağmen ama.oglumda iki saat surmemisti

Kizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
Mastit olduysan geçmiş olsun canım süt kanallarının tıkanmaması için sağman gerekiyor maalesef, sıcak ya da soğuk hangisi iyi geliyorsa uygula, keşke emzirebileceğin komşu bebeği vs olsaydı o zaman daha kolay olurdu, göğsüne iki elinle masaj yapabilirsin çok bastırmadan yukardan aşağıya doğru ben bir de bebeklere ağızda çıkan pamukçuk için bir damlalıklı ilaç veriyorlar ondan içiyordum ve göğüs ucuna sürüyordum ama bunu emzirirken bebek ucunu ısırıp hasta ettiği için yapıyordum. Eşin yanındaysa ona masaj yaptırabilirsin hormonların uyarılır ve akış açılır belki

Kizlar benim 2 gundur kasintilarim var. Elimde ve kolumda sadece. Surekli dayanilmayacak gibi degil ama kasiniyor, duramiyorum. Gebelik koleztazi diye tehlikeli bir durum varmis kasintiyla basliyormus bi endiselendim. Aranizda kasintisi olan var mi?
Avuç içi ve ayak altlarında yoğunsa kaşıntı şüphelenebilirsin. İstersen acile git kan ver, karaciğer değerlerine baksınlar. Bi de enfeksiyon değerlerine baktır.
Benim kaşıntım yoktu ama safra asidi, alt, ast değerlerim yüksek çıktığı için erken dönem kolestazdan şüphelenmişlerdi. Hatta doktorum sen kolestaz hastasısın dikkat et bile dedi ama 30. Haftaya geldim hala her şey normal görünüyor.

Kizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
Merhabalar ,öncelikle hayirli olsun sağlıkla kuvezden çıkmasını diliyorum miniğin.Bende 31.haftada kızımı doğurdum 1750 gr di.Hastane tipi sut sagma makinasi ile ilk gün sagdim ve önemlisi 2 saate bir sagildi.Sizin gibi ağrı olmadı çünkü saati kurup her 2 saatte çift olarak sağım yaptım.Hastaneden çıkınca lansinoh çiftli elektrikli pompa ile düzenli gece gündüz saginca sut birikmesi olmadı tabi sagimdan sonra temizleme ve yine lansinoh marka göğüs ucu kremini düzenli sürmüstüm.Az gelmesi ilk dönem çok normal zamanla çoğalacak sık sık sağım yapmalısınız.

Daha önce ameliyat oldum canım ben şimdi de sezaryen olcam açıkçası 2 ameliyatımda da asla diş fırçalamak aklıma gelmedi yine de diş fırçası macunu koyarım ama sanmıyorum fırçalayabilecek durumda olacağımısütyen de giyeceğimi sanmıyorum gecelikle ama dönüş için eve lazım olabilir tabi

Canım aynı durumdayız? Naptın sen merak ettim

Vivense den mobilya alan arkadaslar vardi. Mobilyalariniz ne kadar sürede geldi?
cok mu geç geliyor. Sitede 20 agustos gibi bi tarih yaziyor dolap ici cekmece alacagim ama baska bi yere de 50 gün erken yazmislar tam anlamadim.
Sitede yazan tarihlerde oluyor genelde. Benimki 1 ayda geldi. Ben daha erken gelir diyordum ama gelmedi.

Canim bugun gecti gibi, sadece elimin uzerinde ve kolumda vardi, derim cok kuru gorunuyor, nemlendirici krem surdum.. ama dedigin gibi ozellikle avucic ve ayaklarda olursa doktora soyleyecegim hemen

Simdisig ben soyle soyleyeyım canlarım kendımde cok fazla doguma gırmıs biri olarak eskiden bu sekıl dogum yoktu direk normal dogum oluyodu ama smdi epudural dedigimiz dogum var evet ımzalar alınıyor ama emın olun artık ılaclı emarda bıle alınıyor bende normal dusunuırm ilk gebelıgim ama su sıralar korkmuyo degilim bide gorunce bilince daha bi degisik oluyor epidural doğum, normal vajinal doğum esnasında belli bi acılma sonrası belinden ince bir iğne yardımıyla omurilik kanalında epidural alana lokal anestezik ilaç verilmesi amac agrı azaltılması hatta dırek kesılmesi denilebilir prenses dogm da denebiliyi mesela bende bel fıtıgı yırtılma fln var doktorum engel degil dedi ama duruma gore artık Allah büyük bu zamanlara kadar ck sukur Allahın ıznıyle geldık daha dun gibi grupta kanama alanları vs konustugumuz zamanlar cabucak gecti bence hepımızınkı rahat gecicek hıc olumsuz seylere takıomayın banada ck dıyolar dırek sezeryn ol falan diye benmde sahsı fıkrım kendılıgınden gelirse bebısler nrmal epıdural olabılır ama sunı sancı alcagıma sezeryan olurum dıyorum Birde canlarım belkı biliyosunuzdur Peygamber efendimizin kızı Hz.Fatıma annemiz dogum basladıgında meryem ana otunu suya atıp okumuş dogum rahat olsun diye dogum sonrasıda sudan ckarılırmıs rahım kolay toparlanması acısından yapalım inseAllah olumsuz dusunmenıze sızı olumsuz etkıleyenlere hc kulak asmayın Allah hepımızın yardımcısı olsun hepınız dualarımdasınız gece gece ne yazdım he :))

İstanbul avrupa yakasinda oturan ve esya almamis arkadaslar eskici bazaar a mutlaka bakin derim cok fazla model var be stokta varsa bir iki gune teslim ediyolar. Ben carsamba gittim sectim persembe gelip kurdular bugunde temizledim esya yerlestirdim fiti fiti halloldu sukur

Tekrar endokrine gönderildim cnm. O da degerler biraz yuksek ama şu an sama insulin baslatmayacagım 3 hafta daha izleyelim 3 hafta daha ölc gel dedi. Ve diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de ac kalmamam gerektigini söyledi aclikta sekeri yukseltiyormuz az az sık sık yiyecegim. Mevye ile mutlaka 2 kasik yogurt tüketmem gerekiyir. Ama yogurt gercekten sekeri dengeliyor bence. Diyete harfi harfine uyamiyorum ama dikkat ediyorum. Senin kac cikiyor sekerrin

Benim de evde ölçtüm 5 gün değerlerim böyle ara ara yüksekler görüyorum büyük ihtimal ilaç başlamayız ama sıkı diyet yapmak gerekcek pazartesi konuşalım dedi doktorum bakalım

Eklentiler

• EB95FF74-4832-4B65-B6CE-2551E3783C48.webp
    18 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte

Kizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte
Ayaklarını yüksek bir yere koy, o şekilde iniyor ama sonra yine hareket ettikçe şişiyor maalesef. Tuz tüketimini azalt, bol su iç. Ama ne yaparsan yap şişmeye başlayınca hep şişiyor

Ben yüzük takmayı yaklaşık 1 ay önce bıraktım ellerim şişiyor maalesef ve eğer sıkıyorsa hiç tutma sonrasında çıkarmak da ızdırap oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…