- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.401
Benim soğuk kopleksle geçmişti bolca da ağlaya ağlaya sağdım arayan yere bileyde sarılmış buz koyabilirsinCanm senin sezeryan doğum duş alamazsın belki erken dontorun ne dediyse ama göğsüne sıcak su torbasi koy brz sonra iyi bir makine ile sağ hastanelerde olur sürekli sagacakam video izle kendi kendine de sağ blyrm kolay degl ama yapmak zorundasn
10 gune kadar oyle oldu sonra alişti gogsumNe zaman geciyor peki dayanamıyorum gercekten
Her yer desem maalesef keşke öyle olsa ama çok şükür bugünümedeBugun durdu gibi.. sadece elimin ve kolumun uzerinde vaedi, sanirim koleztazda acuc ici ve ayaklarda oluyor oyle degil mi?
Aynen cnm Allah'ın işi işte doktora iğneyi soramamistim bagirmaktan iğneyle kesmeyi aynı anda yapmışlardı biride tepemde karnıma bastırıyordu sinir olmuştum kavga etmiştim zaten canım.yaniyor çek elini karnından demiştim çok zordu ilk doğumum sabah girip akşam yapmistim sancı olmasına rağmen ama.oglumda iki saat surmemistiEpidural omurgadan yapılıyor ama sana farklı bir şey mi yapılmıştı acaba, o zaman kesi ağrısı felanda olmuyormuş. Umarım bu doğumun güzel geçer
Gerçekten çok büyük bir mucize
Mastit olduysan geçmiş olsun canımKizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
Avuç içi ve ayak altlarında yoğunsa kaşıntı şüphelenebilirsin. İstersen acile git kan ver, karaciğer değerlerine baksınlar. Bi de enfeksiyon değerlerine baktır.Kizlar benim 2 gundur kasintilarim var. Elimde ve kolumda sadece. Surekli dayanilmayacak gibi degil ama kasiniyor, duramiyorum. Gebelik koleztazi diye tehlikeli bir durum varmis kasintiyla basliyormus bi endiselendim. Aranizda kasintisi olan var mi?
Merhabalar ,öncelikle hayirli olsun sağlıkla kuvezden çıkmasını diliyorum miniğin.Bende 31.haftada kızımı doğurdum 1750 gr di.Hastane tipi sut sagma makinasi ile ilk gün sagdim ve önemlisi 2 saate bir sagildi.Sizin gibi ağrı olmadı çünkü saati kurup her 2 saatte çift olarak sağım yaptım.Hastaneden çıkınca lansinoh çiftli elektrikli pompa ile düzenli gece gündüz saginca sut birikmesi olmadı tabi sagimdan sonra temizleme ve yine lansinoh marka göğüs ucu kremini düzenli sürmüstüm.Az gelmesi ilk dönem çok normal zamanla çoğalacak sık sık sağım yapmalısınız.Kizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
Daha önce ameliyat oldum canım ben şimdi de sezaryen olcam açıkçası 2 ameliyatımda da asla diş fırçalamak aklıma gelmedi yine de diş fırçası macunu koyarım ama sanmıyorum fırçalayabilecek durumda olacağımıCnm baya bisey koymussun 3 tane de yedek takım koymussun fazla fazla yeter gibi geldi bana. Ben de 2 ser tane koyayim diyorum ikiz olduklari icin cok kalabalik da yapmak istemiyorum. Evim de yakın ama belli de olmaz tabii. Ben daha yikamadim kiyafetleri esimin besigi kurmasini bekliyorum. Cekmeceleri var onlara yerlestirecegim. Bi takim da kendine yedek pijama koy cnm ne olur ne olmaz. Emzirme atleti veya sutyeni de koyacagim ben. Dis macunu ve fircasi koysammi bilemedim sezaryanda takatim olur mu fircalamaya emin degilim.
Canım aynı durumdayız? Naptın sen merak ettimGebelik şekeri olan arkadaşlar insülin kullaniyormusunuz yoksa sadece diyet mi yapıyorsunuz? Benim seker yuklemesi sonrasi endokrin gebelik sekerin yok demisti fakat kadin dogumcu riskli bulup ölcmemi soyledi hergün aclik tokluk ve aksam tokluk. 2 gündur sabah aclık 109-96 cikiyor, sabah toklukta sıkıntı yok 130 ama aksam toklugum 199 ve 176 cikti 2 gündur. Sanırım bende gebelik sekeri var
Sitede yazan tarihlerde oluyor genelde. Benimki 1 ayda geldi. Ben daha erken gelir diyordum ama gelmedi.Vivense den mobilya alan arkadaslar vardi. Mobilyalariniz ne kadar sürede geldi?
cok mu geç geliyor. Sitede 20 agustos gibi bi tarih yaziyor dolap ici cekmece alacagim ama baska bi yere de 50 gün erken yazmislar tam anlamadim.
Canim bugun gecti gibi, sadece elimin uzerinde ve kolumda vardi, derim cok kuru gorunuyor, nemlendirici krem surdum.. ama dedigin gibi ozellikle avucic ve ayaklarda olursa doktora soyleyecegim hemenAvuç içi ve ayak altlarında yoğunsa kaşıntı şüphelenebilirsin. İstersen acile git kan ver, karaciğer değerlerine baksınlar. Bi de enfeksiyon değerlerine baktır.
Benim kaşıntım yoktu ama safra asidi, alt, ast değerlerim yüksek çıktığı için erken dönem kolestazdan şüphelenmişlerdi. Hatta doktorum sen kolestaz hastasısın dikkat et bile dedi ama 30. Haftaya geldim hala her şey normal görünüyor.
Canım aynı durumdayız? Naptın sen merak ettim
Tekrar endokrine gönderildim cnm. O da degerler biraz yuksek ama şu an sama insulin baslatmayacagım 3 hafta daha izleyelim 3 hafta daha ölc gel dedi. Ve diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de ac kalmamam gerektigini söyledi aclikta sekeri yukseltiyormuz az az sık sık yiyecegim. Mevye ile mutlaka 2 kasik yogurt tüketmem gerekiyir. Ama yogurt gercekten sekeri dengeliyor bence. Diyete harfi harfine uyamiyorum ama dikkat ediyorum. Senin kac cikiyor sekerrinCanım aynı durumdayız? Naptın sen merak ettim
Benim de evde ölçtüm 5 gün değerlerim böyle ara ara yüksekler görüyorum büyük ihtimal ilaç başlamayız ama sıkı diyet yapmak gerekcek pazartesi konuşalım dedi doktorum bakalımTekrar endokrine gönderildim cnm. O da degerler biraz yuksek ama şu an sama insulin baslatmayacagım 3 hafta daha izleyelim 3 hafta daha ölc gel dedi. Ve diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyen de ac kalmamam gerektigini söyledi aclikta sekeri yukseltiyormuz az az sık sık yiyecegim. Mevye ile mutlaka 2 kasik yogurt tüketmem gerekiyir. Ama yogurt gercekten sekeri dengeliyor bence. Diyete harfi harfine uyamiyorum ama dikkat ediyorum. Senin kac cikiyor sekerrin
Ayaklarını yüksek bir yere koy, o şekilde iniyor ama sonra yine hareket ettikçe şişiyor maalesef. Tuz tüketimini azalt, bol su iç. Ama ne yaparsan yap şişmeye başlayınca hep şişiyorKizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte
Ben yüzük takmayı yaklaşık 1 ay önce bıraktımKizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?