2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
34 haftaym ama sezeryan olcak bu bene 38 de alçak diye düşünüyorum 37 de bile olabilir ilk bebegim kırk haftada kendi geldi ama o normaldi
Aynen 37 doldumu alıyorlar sezeryana Allah'ın izniyle kucağına alicaksin bazen korkuyorum benimde iksi normaldi kız 35 oğlan 36 da doğmuştu ikiside 3 kilo ustuydu buda öyle olurmu erken başlarımi sancı die korkum çok var

Bugün tam 32 haftalık olduk haftaya 33. Hafta da iken doktora gideceğim acaba doktor gün verir mi ? en azından tahmini olarak, sezeryan olacağım.

Hic sorma beni bi gorsen
Dun tartildim 67 kilo olmuşum
15 kilo almişim gebelik boyunca
Bende aşağı yukarı oyleyimdir geçen ay 68 dim 58 le başlamıştım bakalım kaç kilo olmuşum bilmiyorum doktora randevu bile bulamıyorum gitmek için onu geçtim sen de sertleşme olunca sanki etini birşey keser gibi birseyler oluyomu kaşık bolgende

Benim de evde ölçtüm 5 gün değerlerim böyle ara ara yüksekler görüyorum büyük ihtimal ilaç başlamayız ama sıkı diyet yapmak gerekcek pazartesi konuşalım dedi doktorum bakalım
Benim degerler daha yuksek ozellikle sabah aclik ve aksam tokluk. Sana baslatmazlar insülin cünkü degerler normal görünüyor.

Kızlar 33+1 im iki dk yürüdüm diyelim sadece iki dk cok fazla sıkkıstırıyor rahatsız ediyor tabiki büyüdü bunlar normal ama bu kadar da bilmiyorum hiç yürütmüyor durumda beni suan bu normal mı sadece oturbiliyorum ondada sert tekmeler durmuyor ama yürüdüğümde bitiriyor beni napıcam ben bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 3 gündür bu sekildeyiz hergün dahada kötüleşiyor bebek asagıda yatıyor hep ondan mı anlamıyorum niye böyle

Bendede aynı durum var beş dakka yürüdüm şuan göbek çevrem taş gibi aynı andada sert tekme yiyorum banyoda iç giysimi değiştim beş dakka geçmeden ıslanma olmuş hiç birşey anlamadım şuan baskı yiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…