2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim gibi abuk subuk rüyalar gören var mi? Dün gece eşimi tekmeledim resmen uyanamadım kabustan.Bağırarak uyandım hiç yaptığım bişey değildi.

Kızlar doktordan çıktım bebeğim 2150 gr olmuş ama suratını göstermedi Nstye de girmedim şükür, artık 2 haftada bir gideceğim doğuma kadar yüzünü gösterse bari
Bizimde 33 haftaya giriyoruz yüzünü göstermiyor doktorum çok dönebilecek alanı kalmadı o yüzden doğuma kadar göstermeycek gibi duruyor dedi ilk moralim bozuluyordu yüzünü görmek istiyordum şimdede iyi olsunda bekleriz diyorum

Benim gibi abuk subuk rüyalar gören var mi? Dün gece eşimi tekmeledim resmen uyanamadım kabustan.Bağırarak uyandım hiç yaptığım bişey değildi.
Bende görüyorum sinirlerim bozuk şekilde uyanıyorum bazen uyumak bile istemiyorum cocugunlukla kocamı beni aldatirken görüyorum yada ailemden birine birşey olmuş görüyorum yada besmele çekerek kalkıyorum sanki sariyolar gibi hissediyorum rüyalarıma giriyolar abtes alıp uyuyorum artık

Ay ben daha gitmedim bakalım bana ne diycek bizde 31+4 haftaligiz en son 22+6 Ken gitmistim hesaplayinca şimdi baya olmuş gitmeyeli vay beee ne dayanmisim

Ayaklarını yüksek bir yere koy, o şekilde iniyor ama sonra yine hareket ettikçe şişiyor maalesef. Tuz tüketimini azalt, bol su iç. Ama ne yaparsan yap şişmeye başlayınca hep şişiyor
Aslında en az 10 bin adım atıyorum adım atmak ödemi engellemiyor mu ? Ben de hareket ettikçe azalır diye düşündüm ??

Kizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte
Benimki inip tekrar sisiyo canım genelde akşama doğru oluyo şişlik

2. Gördüğüm benimde öyleydi.Okuyorum aslında ama anlamadım.Abdest alıp yatayım bende.

2. Gördüğüm benimde öyleydi.Okuyorum aslında ama anlamadım.Abdest alıp yatayım bende.
Şu ara rahatım ama bazen eşim diyor uykumda titreyip duruyorsun ne oluyor die anlamadım gitti az daha sabredicez az kaldı çok şükür

Kizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte
Cok su icmekte yapabiliyo bu arada.. bende dun is yaptim feci sismisti soguk suya soktum ayaklarimi hafifletti biraz sonrada yuksege kaldirdim bugun daha iyi ama artik hep sis olacak evreye gectik

Cnm benim de Göbek çevrem iyice sertleşmeye başladi bel ağrısı felan çok şükür başka sıkıntım yok altıma kaçırmayı saymassam
Benimde surekli sertleşiyir dun anneme gittim karnima dokundu cok sertti
Annem dedi bu sancidir
Arada benimde idrar kacirmalarim oluyo hapsirinca

Benimde surekli sertleşiyir dun anneme gittim karnima dokundu cok sertti
Annem dedi bu sancidir
Arada benimde idrar kacirmalarim oluyo hapsirinca
Aynen valla az daha dursunlar kız sen yine bende ondesin ben daha 31+4 şuan sancı felan olmasın zamanı gelince dogsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…