2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar diş ağrısı için karanfil ve yağını kullanan var mı içiniz de ? Berbat bi diş ağrısı çekiyorum ne yapacağımı bilemedim Parol fayda etmiyor
Geçmiş olsun canım karanfil yağı olduğu yeri uyusturuyor

Dolgu yapılırken uyuşturuyor mu canım doktor

Bugun durdu gibi.. sadece elimin ve kolumun uzerinde vaedi, sanirim koleztazda acuc ici ve ayaklarda oluyor oyle degil mi?

Ve bu arada bugun ilginc bir sekilde kirmizi sumuksu ufacik bir akinti geldi. Sizce bu nisan mi? Ama daha 33+3 um cok erken degil mi? Herhangi bir agrim yok bebegi de hissediyorum

Ve bu arada bugun ilginc bir sekilde kirmizi sumuksu ufacik bir akinti geldi. Sizce bu nisan mi? Ama daha 33+3 um cok erken degil mi? Herhangi bir agrim yok bebegi de hissediyorum
Doktoruna sor mutlaka, nişan geldiği gibi hemen kasılmalar başlamayabiliyor. Daha erken tabiki o yüzden umarım bir sorun yoktur

Tsekurler ewt annemgil yakın kizkardesim falan yardım edicek

Kizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
Canim benim de oyleydi mallesef
Krem sur ama sagdigin zaman guzelce yika

Günaydınnn ya acayip aç uyanıyorum ben birkaç gündür sizde de oluyor mu?
Ben son 10 gündür felan bu haldeyim, uyandığım gibi açım diyorum eşim gülmekten ölüyor. Şu ara o kadar çok yiyorum ki inanamıyor bana. Normalde kalktığım gibi bir şeyler yemeyi hiç sevmezdim, şimdi tsh için hap kullanıyorum yarım saat beklemem gerekiyor ve o yarım saat bana geçmiyor

Ben henüz hazırlamadım, sana ek olarak göğüs ucu kremi, göğüs pedi, bebek pişik kremi, bebek temizleme pamuğu, alt değiştirme örtüsü, makyaj malzemesi, kendim için çorap, hastaneden çıkmak için ana kucağı, puset örtüsü, rahat kıyafet. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Normal doğum yapan annelere bir şey soracağım, epidural anestezi uygulandı mı? Uygulanmadıysa siz mi istemediniz, neden?

teşekkürler canım çorap ve rahat kıyafet yazmamışım ama koydum onlarıda makyaj prk yapan biri değilim o yüzden bana oda gerekmez diye düşünüyorum göğüs pedi alıcam eczaneden alır koyarım onu alt değiştirme örtüsüde koydum pişik kreminide yine göğüs pedi alırken alırım koyarım oğlumda göğüs ucu kremine falan ihtiyacım olmamıştı çatlak yada yara falan hiç olmadı göğsümü her emzirmede sildim kuru tuttum ve hemşirenin önerisiyle emzirmeye başlarken azcık sütü sıkıp etrafına sürüyodum hiçbir sıkıntı yaşamadım inşallahta yaşamam çok zor olur yoksa emzirme süreci ana kucağı vs de yazmadım ama hazır çantanın içindekileri yazdım sadece bence artık sende hazırla derim az kaldı takvimine göre senin bebiş benimkinden önce geliyo gün geçtikçe herşey zorlaşıyo

Kizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
canım ben yaşamafım ama bu göğüsle ilgili aorunlar çok can yakıcı şişi için sürekli zeytinyağı ile masaj yap ve sık sık sağ başkada doktora bi danış ne yapabilirim diye inşallah biran önce geçer çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…