2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Pazartesi doktor randevum var onu bekliyorum yoksa hemen bugun gitcektim az kaldı diye bekliyorum benim gibi olan var mı ben mı abartıyorum merak ettim acaba normali bu mu ki ya annem bende zorlanıyordum diyor ama yarım saat yürrürsün yada 15 20 dk anlarım diyor iki adımlada bu kadar olunmaz bencede anlamıyorum niye böyle napıcaz

Keske anlasam.cnm.ya göbek altimta sanki kalp atışını hissediyorum Allah'tan yoksa benide korku saracak randevu bir türlü bulamıyorum okadar hamile kadınmi var diyorum resmen kaç gündür

Evet oluyor canim
Doktor randevunu mhrsden surekli bak bide arada 182 yi ara ben oyle buluyorum
Yoksa burda da zor randevu bulmak

hepimiz 29 mayısta gidiyoruz galiba
Ayyy ne guzel
İnsallah guzel haberler aliriz bebeklerimiz hakinda
Kasilmadan hareket edemiyorum şuan aşırı sertleşti vuruşları devamlı bakıyorum mrs ye
Bende de ayni durum var
İlk gebeligim boyle degildi bu cok baska
182 yi ara bazen mshrsye dusmuyor
Bide burda sabah 8 de gitsen bazen doktor randevu veriyor bi şansını dene

Kizlar bir sey sorcam.cok zor durumdayım. Goguslerim cok kotu sisti ve cok as süt geliyor. Ağrılardan duramiyorum. Kuvezde.bebegi olanlar oldumu daha önce ne yapmam.lazim sagarak geçecek gibi degil yardim edin
Mastır olmuş gibisin o çok zor sütü atmadan geçmiyor.Gogsun agrisada sen sürekli sağ canım bir süre sonra kendiliğinden açılıyor. Çok geçmiş olsun

İlk gebikte bendede böyle değildi bu çok farklı resmen kuzu hastane uzak bana. Bir kere gittim denedim ne sıra ala bildim nede randevu geri dönmek zorunda kaldım

Kizlar dun ayaklarim sisti biraz daha fazla sismemesi icin yapilacak bir sey var mi ? Odemden sanirim degil mi ? Parmaklarima da yuzukler hafif sıkıyor artık, su içince geçer mi yoksa bir kere şişince inmiyor mu gebelikte
Buz köy canım benim bı kere akşam ayagimin altı çok şişti basınca ağrıyordu buz koydum biraz sonra yükseğe uzattım sabaha geçmişti.

Kasilmadan hareket edemiyorum şuan aşırı sertleşti vuruşları devamlı bakıyorum mrs ye
Yalancı sancı dedikleri şeyler bunlar hatta başka bi ismi daha vardı bişey kasılması. Çok normal artık gerçek doğum gelene kadar böyle yoklayacak hepimizi. İki oglumda da yaşadığım için şuan umursamıyorum. 1 haftadır karnım semsert oluyor nefesimi bile etkiliyor sonra yumusuyor. Yürürken de oluyor normal hepsi

Erken doğmuş senin riskin var ozmn yani risk derken erken doğma ihtimali yüksek canım kaç haftalık oldun

Bebek ileriden de gidiyorsa normal son haftalar artık

Aynıyım şuan nefes desen zorluyor burnumdan alıp ağzımdan veriyorum nefesi aşırı hareketli şuan karnimda durmuyor

Ay hiç bilmiyorum ki en sonra başı iki hafta öndeydi doktor baş normal dedi genelde büyük olur dedi harici normaldi ama pazartesi bakalım ne dicek valla normali buysa yandık son ay hep yatarak gecirecez gibi
Aman dur kız yatarak gecirmeyelim son haftaları

Doktor randevusu bulamayan arkadaşlar cumartesi saat 4ten sonra deneyin randevu bulunuyor diyorlar.Bilgim olsaydı böyle bi sıkıntı olduğuyla ilgili daha önce söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…