2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Doktor randevusu bulamayan arkadaşlar cumartesi saat 4ten sonra deneyin randevu bulunuyor diyorlar.Bilgim olsaydı böyle bi sıkıntı olduğuyla ilgili daha önce söylerdim.
İlk defa böyle oldu ya bir tulu bulamadim randevu sekiz doktor var sekizide dolu sıra vermiyolarda pazartesi arayıp durucam hareket ettikçe lavabo isteğim çok geliyor şuan taştan bir farkı yok karnimin

İlk defa böyle oldu ya bir tulu bulamadim randevu sekiz doktor var sekizide dolu sıra vermiyolarda pazartesi arayıp durucam hareket ettikçe lavabo isteğim çok geliyor şuan taştan bir farkı yok karnimin
Benim de öyle şu an sabah yumuşuyor sanki, akşama kadar yediğim şeylerin hepsi orada birikip kaskatı oluyor gibi.

Cok fazla hareket onermiyolar canım gunde 30.40dakka ve ayaklar yuksekde ama ne kdrda dkkt etsem bendede eller ayaklar sisti ne yazıkkı
Hamilelik platesine gidiyorum ben . Tavaiye ederim kızlar 27. Hafta biticek henüz ödem vs yok bende.bence büyük etkisi var

Kızlar göğüs ucu kremine kaçıncı haftada başlasak
32.haftadan sonra başlanılabilir deniliyor ama bu göğüs ucu kremlerinin memeyi uyardığı ve rahim kasılmalarını tetiklediği söyleniyor ben son iki hafta başlamayı düşünüyorum erken başlayacaksanız da uyarmadan çok yavaş hareket ederek belki ufak ufak hareketlere olabilir.

Ben önceden başlayınca da faydasını görmemiştim ya bebek sürekli emince yine yara olmuştu. Üstelik her emzirmeden sonrada sürüyordum. Ne zaman gogsum alıştı o zaman geçti. İnşallah sizde işe yarar.

Canım ben online gebelik eğitimine katılmıştım, gögüs ucumda pul pul dökülmeler başladı karnıma krem sürerken oraya da mı sürsem dedim (çünkü ilk gebeliğimde bununla ilgili doğumdan sonra sıkıntı yaşamıştım bu sefer önden olunca korktum açıkcası) eğitimi veren ebe gögüs ucunu hiçbir şekilde uyarmamam gerrktiğini söyledi, bende öyle çok abartmadan karnıma sürerken dedim ama olumsuz cevap aldım (bu arada şimdiden aklınızda bulunsun ismini yanlış yazmış olabilirim lansinoc muydu neydi ilk gebeliğimde gögüs ucu kremini hep sürmene rağmen yine de gögüs ucu yarası yaşamıştım, çareyi İnternette araştırırken bildiğimiz tahin varya onun üzerine çıkan kendi yağını sürerek bulmuştum yada gögsüm alışmıştı artık bilemiyorum)

Mastır olmuş gibisin o çok zor sütü atmadan geçmiyor.Gogsun agrisada sen sürekli sağ canım bir süre sonra kendiliğinden açılıyor. Çok geçmiş olsun
Gogsum acildi saga saga canim cok şükür ama sutum azaldi bebek olmayinca bu durumda ne yapilir bilmiyorum bebegimi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…