2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar göğüs ucu kremine kaçıncı haftada başlasak
Ben doktorumla konuştum krem alıp başlayacağım 34.haftada, göğüs ucunu uyarmadan üstten üstten hemen sürüp geçeceğim
Hangi markayı kullanmıştın?

Benden ondesin kuzu ben daha 31+5 sim ağrım çok var ya kasıklarıma ağrı giriyor
İnternette belden gelmeli yada bele gitmeli yazıyor agrı benim öyle degil acıkcası ama yinede sinir bozucu doktor randevun ne zmaan uzaksa yakın tarihlere bi bak sende ya yarın gidicem ben hiç yoktan içim rahatlıcak

İnternette belden gelmeli yada bele gitmeli yazıyor agrı benim öyle degil acıkcası ama yinede sinir bozucu doktor randevun ne zmaan uzaksa yakın tarihlere bi bak sende ya yarın gidicem ben hiç yoktan içim rahatlıcak
Cnm benim üçüncü gebeligim bu kız 35 oglanda 36 da doğmuştu bende. Kızda sancım kaşık ağrısıyla başlamıştı oglanda karın sertlesmesiyle başlamıştı bunyeden bünyeye degisiyor

Gogsum acildi saga saga canim cok şükür ama sutum azaldi bebek olmayinca bu durumda ne yapilir bilmiyorum bebegimi istiyorum
Canm süt tekrar gelebilir sen bol su iç. Sağ sık sk. Sağ bebeğin brz duzelince hemşireler tenine versinler tentene temas edersiniz birde süt artırıcı damla vardı onuda deneyeblrsn

Ben de çok aç uyanıyorum cidden ya. Öyle gün içinde çok bir şey yemiyorum yine ama sabah çok aç uyanıyorum

Benim gibi abuk subuk rüyalar gören var mi? Dün gece eşimi tekmeledim resmen uyanamadım kabustan.Bağırarak uyandım hiç yaptığım bişey değildi.
Saçmasapan rüyalar görüyorum ve bu sabah da rüyamda bir şeylere sinir olmuştum uyandığımda sanki gerçekmiş gibi sinir şekilde uyandım Allahım sen aklıma mukayyet ol

Rahatla cnm hepinizde aynı sorun var şuan erkek annesi olarak erkeklerde daha çok oluyor sertlik oğlumda boyleydi
Benim bebiş kız ama benim karnımda da sertleşme çok oluyor yarın tam 33. Haftaya giriyorum ödemim falan hiç olmadı henüz ama karnım kaskatı oluyor birden, özellikle yürürken zorluyor beni artık ki yürümeyi çok severim...

Ben göğsünün ucuna pamukla zeytinyağı yapacam krem değilde. Bende krem erken. Onuda sadece pamuğa şurup koycam

Kızlar göğüs ucu kremine kaçıncı haftada başlasak
Valla ben çatlak önleyici krem kullanıyorum karnıma sürerken göğüslere de hafif hafif sürüyorum ve birkaç haftadır yapıyorum yani bunu. Göğüsler bu kadarlık bir hareketle çok uyarılmaz diye düşünüyorum. Bir de kupkuru oldu uçları yani o kabartılardan oluştu süt kabartısı diyorlar ya. En azından yumuşattı bana iyi geldi bir sıkıntı yok. Doğumu tetikleyecek kadar uyarılması için eni konu uğraşmak lazım ben 2 saniyede sürüyorum bitiyor. Lansinoha başlamadım daha ama açmadım bile öyle duruyor bebişin dolabında.

Umarım, sporun etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum ben.
Ben spor yapmadım ama hamileliğin başından beri çok hareketliyim düzenli yürüyüş falan hep yaptım bu haftaya kadar. Yarın 33. haftama giriyorum bende de daha ödem falan hiç oluşmadı. Sporun, hareketin, yürüyüşün illa ki etkisi oluyor bence de. Otur otur hantallaşıyor insan. Doktorum bebeğin kafası çok aşağıda erken doğum riski falan yok ama yine de yürüyüşe bi ara versen bu ara dedi. Birkaç gündür evdeyim evde de durmuyom ki alışmışım

Aynen cnm ama biraz dayanicaz az da olsa yavaş yavaş yürü

Çok güzel çok sevindim . Evet zaten en önemlisi o hareketsiz kalmamak gerek. Güzel bir örnek oldunuz şuan

Aynen cnm ama biraz dayanicaz az da olsa yavaş yavaş yürü
Evdeyim birkaç gündür ama evde de oturmadım hep uğraştım durdum bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim, dolabını düzenledim falan. E zaten yemektir odur budur yapılıyor mecbur. Hep bi iş var doktor dinlen dese de dinlenmedim ben

Çok güzel çok sevindim . Evet zaten en önemlisi o hareketsiz kalmamak gerek. Güzel bir örnek oldunuz şuan
Evet evet harekete devam, ondan zarar gelmez bence ki ben normal doğum istiyordum ama sezaryen olacağım kesinleşti gibi.. Doktor biraz da ondan artık hareketin önemi pek yok dinlen dedi ama durmuyorum yine de

Aynen nasıl dinleniceksin ki bende iki çocukta var evi toplasamda yine aynı halı alıyor bebegin kıyafetlerini Allah'tan erkenden hal ettim bırakmadım şimdiye

Evet evet harekete devam, ondan zarar gelmez bence ki ben normal doğum istiyordum ama sezaryen olacağım kesinleşti gibi.. Doktor biraz da ondan artık hareketin önemi pek yok dinlen dedi ama durmuyorum yine de
Aa neden sezeryan kesinleşti senin isteğinle değil sanırım ters falan diye mi bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…